24 Mayıs 2019

Koç Burcu Kadın

Koç Burcu Kadınının Özellikleri
Koç burcu kadını hayatı seven, özgürlüğüne düşkün, cıvıl cıvıl, enerjik kadınlardır. oldukça akıllıdırlar. cesur ve korkusuzdurlar. hayata karşı dik ve güçlü bir duruşu olan koç kadınlarının buna karşılık canı çok tatlıdır. her türlü manevi zorluğa, ruh ısdırabına karşı koyabilir, yıkılmadan ayakta durur. kendini türlü üzüntü ve keder karşısında çok çabuk topralayabilir, üstesinden gelebilir. ancak canı kıymetlidir.
dürüst kadınlardır. lafı dolandırmadan her şeyi dobra dobra söyler. hoşuna gitmeyen bir şeyi pat diye söyleyiverir. samimiyete önem verir. karşısındaki insandan da her zaman dürüstlük bekler.
alışveriş yapmayı, gezmeyi ve eğlenmeyi sever. oldukça cömerttir. insanlara yardım etmeyi severler. ancak biraz bencildirler. ön planda olmayı severler. çok kıskançtırlar. şüphecidirler. bu anlamda karşısındaki erkeği biraz zorlayabilirler.
titiz, temizliğe önem veren koç burcu kadını düzen içinde yaşamayı sever. duygularını genelde uç noktalarda yaşarlar. kolayca sinirlenebilirler. kızdıkları zaman korkutucu olabilirler. öfkesi diline vurur ve son derece kırıcı olabilir. ancak kolay sinirlenebildikleri gibi içindekileri dışa vurduktan sonra sakinleşirler. öfkesi samanalevi gibidir ancak öfkeliyken geride bıraktığı enkazın farkında olmazlar.
aşırı kıskançlığı ilişkilerinde sorunlara sebep olsa da koç kadınıyla birlikte olmak eğlencelidir. sevdiği zaman erkeğini mutlu etmek için uğraşır. aşk onun için hayatın bir anlamıdır. pozitif hayat enerjisini sevdiği adama yansıtır. gerçekten sevdiği zaman sonuna kadar sadıktır. aynı sadakati erkeğinden de bekler zira ondan başka bir kadına yan gözle bakmasına bile tahammülü yoktur. buna karşılık kısıtlanmaya ve yönlendirilmeye tahammülü yoktur. özgürlüğüne düşkün koç kadınları kendisine ne yapması gerektiğinin söylenmesinden hiç hoşlanmaz. kendisi gibi sağlam duruşlu, karizmatik, mevki ve statü bakımından üstün erkekler koç kadınının ilgisini çeker. her zaman ilgi bekler. gamsız ve ilgisiz bir erkek asla koç kadınına uygun değildir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...