11 Mayıs 2018

Oprah, Dr. Öz ve Ekibi Yağsız Bir Vücuda Kavuşmanın En Ucuz Yolunu Buldu - Bu Haber Hollywood'da Fırtına Etkisi Yarattı!

Oprah, Dr. Öz ve Ekibi Yağsız Bir Vücuda Kavuşmanın
En Ucuz Yolunu Buldu
Bu Haber Hollywood'da Fırtına Etkisi Yarattı! 

Cosmopolitian - 11.05.2018 - Hollywood yıldızları 40, 50 ve hatta 60'lı yaşlarına kadar zayıf ve göz alıcı görünmeyi nasıl başarıyor? Hep liposuction gibi pahalı ve estetik ameliyat gibi tehlikeli yöntemlerle mi? Dr. Öz'e göre cevap HAYIR! Peki, harika görünmek için hepsi ameliyat gibi yöntemleri kullanmıyorsa, o halde sırları ne? Okumaya devam edin; bu yöntem şaşırtıcı derecede etkili, güvenli ve ucuz! 


Doktor Mehmet Öz, fazla kilolarından kısa sürede kurtulmak isteyen, ancak ameliyattan korkan ya da egzersiz için yeterli zamanı olmayan ünlü hastalarına verdiği sırrı birkaç hafta önce yayınlanan The Dr. Oz Show'da açıkladı. Dr. Öz'ün açıkladığı teknik öylesine basit, ucuz ve etkiliydi ki, bizzat test edip sonuçlar üzerine özel bir makale yazma ihtiyacı duyduk!

Zayıflamak İçin Şimdiye Kadar Hiç Duymadığınız En İyi Çözüm

Kısa süre öncesine kadar, Dr. Öz zayıflamaya yönelik bu çözümü yalnızca ünlü müşterilerine saklıyordu. Pahalı zayıflama ürünleri ile çoğu kez faydadan çok zarar veren tehlikeli cerrahi prosedürlere binlerce dolar harcayan çok sayıda izleyicisinin anlattıklarına dayanamadığını söyleyen Dr. Öz, artık bu sırrı izleyicilerinin öğrenmesi gerektiği fikrine vardığını belirtti. Sonuç olarak, birkaç hafta önce, o ana kadar yalnızca ünlü hastalarıyla paylaştığı basit çözümü, programını izleyen herkesle paylaştı!
Aslında, Dr. Öz de bu zayıflama mucizesini, birçok ünlü arkadaşı ve müşterisinin kendisinden yardım isteyip, kariyerlerini sürdürebilmek amacıyla ameliyat olmadan zayıf görünmenin yollarını sorması üzerine keşfetmiş.
Programında, aylar süren zahmetli test ve araştırmalar sonucunda ekibi sadece bir ayda abartısız 22-27 kg zayıflamayı mümkün kılan bir ürün bulduğunda çok heyecanlandığını söylüyor. Daha da ilginci, söz konusu ürünün güvenli ve neredeyse sudan ucuz olması!

Peki nedir bu?

Zayıflamak İçin 2 Kilit Bileşen:

1. Reishi mantarı (ganoderma lucidum) özü
2. Doğal kakao
Bunlar, yağı hücresel düzeyde yakmak için birlikte çalışan doğal bileşenlerdir; böylesine etkili olmalarının nedeni de bu.
Doğal kakao: 
Doğal kakao, zayıflama yapbozunun ilk parçasıdır. Yağ yakımını hızlandırır, zayıflama sürecinde bağışıklık sistemini güçlendirir ve şeker krizlerini bastırır.

Reishi mantarı (ganoderma lucidum) özü: 
Yağ metabolizmasını normalize eder. Tüm vücut sisteminin işleyişini iyileştirir. Kandaki kolesterol seviyesini düşürür.

"Nasıl yapabilirim?"

Aslında çok kolay. Tek yapmanız gereken, her sabah 250 ml süt ve 1-2 kaşık Chocolate Slim ile bir kokteyl hazırlamak. Kahvaltı yerine bu karışımı içtiğinizde, vücudunuzdaki değişimi sadece birkaç gün içinde görebilirsiniz.

Ürünü Test Etmeye Karar Verdik!

Programdan sonra ve sizlerden gelen sayısız mektubun ardından, bu övgü dolu özel makaleyi yazmadan önce, ürünü ilk olarak kendimiz denemek istedik. Ofisimizden birini gönüllü olarak seçtik. Sizi Brenda Wright'la tanıştırayım; 37 yaşında ve 3 çocuk annesi olan Brenda, bu zayıflama kokteylini deneme şansını yakaladı. İşte Brenda'nın hikayesi...

Brenda'nın Hikayesi ve 14 Günlük Deney Sonuçları:

Brenda 37 yaşında ve 3 çocuk annesi; burada, Şikago'da yaşıyor. Kendi yaşındaki çoğu kadın gibi, yıllar geçtikçe o da kilo alıp şişmanlamaya başlamış. Brenda, denediği hiçbir şeyin işe yaramaması üzerine gönüllü olduğunu söylüyor. Kendisi, yüksek riskli ve olukça pahalı bir yöntem olan selülit karşıtı bir ameliyat olmayı bile düşünüyormuş. Bu, onun için son çare gibi bir şeymiş.
İşte Brenda'nın sonuçları...

BIRINCI GÜN:

İlk kez Chocolate Slim kullandığım günün ardından vücudum o kadar iyi hissediyordu ki, şaşırıp kaldım. Midemde şişkinlik ya da bağırsaklarımda bozulma gibi sorunların hiçbiri yoktu. Sanki bu sihirli içecek vücudumdaki tüm kasları sıkılaştırıyordu. O kadar çok enerji veriyordu ki, daha az abur cubur yemeye başladım; ama yine de egzersiz yapmadım, çünkü buna zamanım yoktu.

5'INCI GÜN:

5 günlük Chocolate Slim kullanımının ardından elde ettiğim esaslı sonuçları görünce şok oldum. 9 kilo vermiştim! Sonuçlar karşısında hayrete düştüm ve kendime olan güvenim arttı. Her an aynaya bakmaktan keyif almaya başladım.

14'ÜNCÜ GÜN:

14 gün sonra tamamen kaybolan yalnızca kafamdaki soru işaretleri ve şüphelerim değildi; AYNI ZAMANDA FAZLA KİLOLARIM DA KAYBOLUP GİTMİŞTİ! Çoktan 25 kilo vermiştim bile. Ne kadar pahalı olursa olsun, daha önce başka bir ürünün yüzümü böylesine güçlü bir şekilde gerdiğini ne gördüm, ne de hissettim! İşte o zaman, tüm arkadaşlarım ve ailem adeta şok geçirdi. Farka inanamadılar ve liposuction yaptırmadığım konusunda yalan söylediğimi düşündüler!

Karar:

Kullanacağınız Chocolate Slim kokteyl ile bir ayda 22 kilo verebilirsiniz. Ürün, göbek ve kalça bölgesindeki cildi gerginleştirerek, tüm sarkma ve yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...