15 Ağustos 2017

Eski ABD Genelkurmay başkanı Thomas Moorer:


Eski ABD Genelkurmay başkanı Thomas Moorer:
 
   "Şimdiye kadar hiçbir başkanın İsrail'e karşı koyduğunu görmedim. İsrail her zaman istediğini elde eder. Amerikan halkı eğer İsrail'in hükumetimiz üzerindeki etkisini bilseydi hemen ayaklanırdı. Milletimizin neler döndüğünü haberi yoktur." (They Dare to Speak Out, sh 161)

    Siyonist Yahudiler, değiştirilmiş Tevrat'ta vaadedilen dünya krallıklarını kurma yolunda, siyaseti güçlü bir silah olarak kullanmayı başarmışlardır. Kendilerinden sayıca çok ve güçlü olan milletlerin devletlerini ve mülklerini ele geçirmek için her zaman açıkça savaş açmamışlardır. Pek çok zamanda, bir takım gizli yöntemler kullanarak ülkelerin yönetim mekanizmalarını kontrollerini altına almışlardır. "Mason bir önderin mensup bulunduğu toplulukta masondur" (Türk Mason Dergisi, sh 3032) prensibiyle, ülkelerin kilit noktalarına, Masonları, Yahudileri ve Yahudi Sempatizanı yöneticileri yerleştirmişlerdir.

Aşağıdaki Tevrat ayetleri, Yahudilerin kullandığı bu yöntemin kaynağıdır.
   "Ve ecnebiler senin duvarını yapacaklar ve kralları sana hizmet edecekler" (İşaya Bölümü, 60/10)
   "Ve Krallar sana uşak olacaklar... Yere kapanıp ayaklarının tozunu yalayacaklar" (İşaya Bölümü, 49/23)
    Bu taktik doğrultusunda , Yahudiler içinde bulundukları ülkeleri kendi çıkarlarına uygun olarak yönlendirmişlerdir. Maddi yönden güçlü devletler, Siyonizminçıkarlarına daha çok yarayacağı için, daha büyük önem taşır.

   19. yy.'da Yahudilerin gözdesi İngiltere olmuştur. Her ülkede faaliyet göstermeklekle Yahudiler, İngiltere'ye büyük önem vermiş, o dönemde dünyanın bir numaralı gücü olan bu ülkeyi tamamen yönetimleri altına almışlardır. Mason ve Yahudi başbakanlar, devlet adamları İngiltere'yi Siyonizmin kalesi haline dönüştürmüşlerdir. Hatta Yahudi Başbakan Benjamin Disraeli döneminde İngiltere'nin isminin İsrail olarak değiştirilmesi bile parlemantoda oylanmıştır.

   20. yüzyılda dünya güç dengelerinin değişmesiyle, Yahudilerin bir numaralı silahı, ingiltere'den sonra Amerika olmuştur. Hemen her ülkede örgütlenmiş oolmalarına rağmen, bu yüzyılda Yahudilerin göz bebeği artık ABD'dir. Amerika ilk günden beri Yahudilerin ilgi alanına girmiştir. Zengin doğal kaynaklara ve yeni imkanlara sahip olması sebebiyle Yaahudiler, bu ülke üzerinde ısrarla durarak büyük yatırımlar yapmış ve daha kuruluş safhasında ülkeyi Yahudi kontrolü altına almışlardır.

  "Amerikan istiklalinin bir numaralı adamı George Washington, diğer bir çok Birleşik Devletler Cumhurbaşkanı gibi Masondur." (M. S. dergisi s 1. sh.81)
Amerikan bağımsızlık beyannamesini imzalayan 56 kişiden 53'ü Masondur. İhtilalin fikir babası ve organizatörü konumunda Benjamin Franklin de Yahudi ve Masondur. Bakın bir mason dergisinde ne yazıyor: "Kardeşelrim, Masonluğun etkisi, önce 1774'de Amerika'nın bağımsızlığında ve 1789'da Fransız Devriminde görülmüştür. BU hareketlerin başında bulunanlar çoğunlukla kardeşlerimizdir.

Mason üstadı Enver Necdet Egeran Amerika üzerindeki Mason etkisini şöyle anlatıyor:
"Amerika Birleşik Devletlerini ve Hür, Demokratik ve Laik idare sistemini juranlar George Washington başta olmak üzere Amerikan Masonlarıdır" (Üstad Mason Dr. Enver Necdet Egeran, Gerçek yüzüyle masonluk, sh. 28)
  ABD'yi kuran üç kişinin Chicago'daki dev anıtı.
Ortada Abd'nin ilk devlet başkanı George Washington, solunda Yahudi Banker Robert Morris ve sağında yine mason olan Haym Salomon. Amerikan ihtilali, bu iki Yahudi'nin yaptığı büyük para yardımlarıyla gerçekleştirildi. Amerika, daha ilk kurulduğu yıldan itibaren sürekli bir Yahudi ve Mason hakimiyeti altında kaldı.
Bundan sonra da Siyonizm, Amerika üzerinde gücünü devam ettirmiş ve Mason devlet adamlarının idaressindeki Amerika, her zaman Siyonist hedefler doğrultusunda yönetilmiştir. Amerika'nın dünya üzerinde yönlendirici rol oynayacak  bir ülke konumuna gelmesi, bu ülkede zaten var olan Yahdui hakimiyetinin artmasına neden olmuştur. 20. yy'yılda ABD, İsrail'den sonra ikinci bir israil olmuştur.
    Bağımsız gibi görünen bu ülke aslında tamamen Yahudi kontrolü altındadır. Bu yüzden Amerika, milletler arası ilişkilerinde ve iç siyasetinde hep İsrail'in koruyucu olmuştur. Dünya tarihinde, Yahudi menfaati ile sonuçlanan her olay arkasında Amerika vardır. İsrail, (Yahudi Siyonizm) Amerika'nın beyni konumundadır.
   
    ABD içinde çok güçlü bir sistem kurmuşlardır. Sermayeyi elinde tutan Yahudi lobisi herşeyi kontrol etmektedir. Bu çevreye kendini beğendiremeyen hiçbir devlet adamının görevinde yükselmesi, hatta görevinde kalabilmesi mümkün değildir.
"Onların krallarını zincirlerle ve ileri gelenlerini demir bukağılar ile bağlasınlar." (Tevrat, Mezmurlar Bölümü 149/8)
Beyaz Saray'n bulunduğu harita. Büyük kavşaklar ve ana yollar Şeytan'ın simgesini oluşturarak Beyaz Saray'ı işaret ediyor.

Amerika'nın dış politikasını belirleyen Pentagon, pentagram şeklindedir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...