28 Mayıs 2015

MUHAFAZA (KORUNMA) TILSIMI




MUHAFAZ (KORUNMA) TILSIMI

Günümüzde birçok  aileden bir çoçuğumuz şehit oluyor. 
Dua taşıma inancı olan kardeşlerimiz için seneler önce yazılmış  tılsımlardan Kurşun Geçirmez adı ile anılan bazı (tılsım) şifreleri insanlarımıza sunarak gönüllere huzur vermeyi düşündük. 
Çünkü insanlarımızın kültüründe olan çok şeyler birileri tarafından sürekli şüpheler ve inanç çerçevesi içerisinde şirk gibi gösterilerek ellerinden alındı. Bizim buna gönül razılığı vermemiz mümkün değildir. Askere giden bir çocuk Allah’ın isimlerini üzerinde taşımakla şirk koştuğunu söylemek o kişi üzerinde zafiyete düşmesine sebep olmaz mı? 
İnsan gönlünün yücelerden göreceği yardımın vesilelerini araması bizce uygun ve gereklidir. Soyut inancını kaybeden insanların somut verileri her zaman için zayıftır. Zaten dini yönden zayıf bırakılan gençlerimizin bu türlü desteklere ihtiyacı olacaktır. Bu tür tılsımlar şer işlerde tesir etmediği gibi, hayır yollarında ise,  kuvvetli tesir veren iksir ve kimya gibidir.
Hz. Ali kerreme’llâhü vechenin rivayet ettiği  12 ismin tılsımını taşıyanher türlü  silahtan, bıçaktan korunma, büyükler ve yöneticiler yanında itibar kazanmak ve herkes tarafından kabul görmek için taşımak faydalıdır.
يا الله يا رحيم يا قيوم يا رحيم يا كريم يا قيوم يا رحمن يا حي يا عظيم يا دائـم يا منان يا ذالجلال و الاكرام
Bu tılsımın da silah, bıçak, yılan, çıyan, akrep, cin, peri, 
vahşi hayvanlara karşı taşındığında faydası görülmüştür.

يا الله يا حي يا قيوم  يا ذالجلال و الاكرام  يا الله يا حليم

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...