03 Mart 2015

ROTHSCHİLD MALİKANESİ




1.
Siyonizm tanımı: hedefi Yahudiler için bir ulus yaratmak için sözde Yahudi bir organizasyon.
Yahudilik Tanımı: Yahudiler toplu olarak Tevrat ve Talmud dayalı bir dini vecibelerini kim.
Rothschild House Tarihi http://iamthewitness.com/doc/
2.
Aşağıdaki power point sunum çizelgesi belgelenen gibi Rothschild ailesi, kendi Tentacles günlük hayatımızın birçok yönlerini içine ulaşan, çok uzun bir süre için dünyanın kontrolünde olmuştur.
Biz zaman çizelgesi atlamak önce Ancak, en bize açıkça Rothschild ailesi onlar iddia eden zıt olarak kim anlamak için yardımcı olacak bu paha biçilmez giriş okuyalım.
Kontrol Freaks
3. Hazar Aşkenazların
Rothschild ailesi aslında Hazarlar onlar Yahudi olduklarını "iddia",. Onlar Karadeniz ve şimdi ağırlıklı olarak Gürcistan tarafından işgal edilmiş Hazar Denizi arasında kilitli arazi işgal Khazaria adında bir ülke, vardır.
Rothschild ailesi Yahudi olduğunu iddia nedeni Hazarlar Kral talimatı altında, Yahudi inanç 740 MS (veya yaklaşık) dönüştürülür, ancak Yahudi genleri kendi Asyatik Moğol genleri dönüştürme içermiyordu tabii insanlar.
4. Onüçüncü Kabile Hazar İmparatorluğu Ve Miras Arthur Koestler
5. 85 - Yahudilerin% 90 Hazarlar vardır
Yahudiler aslında Hazarlar vardır diyorlar dünyada insanların bugün% 90, ya da bilinen gibi, Aşkenaz Yahudiler - Bunu yaklaşık 85 bulacaksınız.
Bu insanlar bilerek gerçekte onların gerçek vatan üzerinde 800 km uzaklıkta Gürcistan olduğunda İsrail kara, doğuştan tarafından onların onların iddiaları ile dünyaya yalan.
6. Biz en seçilmiş insanlar ARE Pretend edelim!
Yani, bir dahaki sefere bir İsrail Başbakanı Yahudilerin sözde zulmü bleating duymak, bu düşünün; İsrail her Başbakanı, bir Aşkenazi Yahudi olmuştur.
Onlar kim, çünkü tüm bu Başbakanları bir Yahudi vatanı onların yeniden kurulması için Batı ile iyilik curried var, bu nedenle zaman, onlar bilerek ve o bölgeden asla kasıtlı olarak, size yalan, ve onlar da bunu biliyor Aşkenaz Yahudiler kendilerini diyoruz.
7.
Vahiy, Bölüm 2, Ayet 9, Kitap bu Aşkenaz Yahudiler hakkında görünecektir aşağıdaki devletler:
& Quot; Ben senin eserlerini biliyorum, ve sıkıntı ve yoksulluk, (ama sen zengin sanat) ve onlar Yahudiler olduğunu söylüyor onları küfür biliyorum, ve değil, ancak şeytanın sinagogu. & Quot;
Şeytan Sinagogu: Andrew Carrington Hitchcock tarafından Yahudi Dünya Hakimiyeti Gizli Tarihi
8. Kraliyet Salgı?
En zengin dünyasında Bloodline'ın, bar yok, ve dünyada Aşkenaz Yahudilerinin lideri bugün, Rothschild ailesidir.
Eğer zaman çizelgesinde göreceğiniz gibi, Rothschild ailesi yalan, manipülasyon ve cinayet ile bu pozisyon almış.
Onların Bloodline'ın Avrupa Kraliyet aileler, aşağıdaki aile isimleri uzanır: Astor; Bundy; Collins; duPont; Freeman; Kennedy; Morgan; Oppenheimer; Rockefeller; Sassoon; Schiff; Taft; Van Duyn.
9.
Ancak, bu dert sadece kanları değildir. Onlar bu ülkede etkili pozisyonlar elde edebilir, böylece sen, onları yaşadıkları ülkenin hakim ırkının bir parçası görünmesi için onlar için, kendi adını değiştirmek istiyorsunuz sayede birçok Aşkenaz Yahudiler tarafından üstlenilen asırlık uygulama muhtemelen farkında , daha sonra başka bir yerde gerçek efendilerine hizmet etmek istismar hangi. Rothschild ailesi bu aldatıcı geleneği devam kanıtlamak için kanıt bol.
10.
Ayrıca Rothschild ailesi gerektiğinde onlar iktidar pozisyonlara koyabilirsiniz gizlice birçok çocuk Baba bilinmektedir.
Bu bir sır altıncı oğlu vardı adı Rothschild aldı ilk adam ile başladı.
Son olarak, ben yukarıda listelenen isimlerden herhangi Rothschild benim adını değiştirmek istedim, ya da eğer dünya yapabilirdim, çeşitli yer hatırlıyorum, ve o bu yapacak 740 MS Yahudiliğe dönüştürme daha bana bu ailenin bir parçası artık yapmak değildir Aşkenazların Yahudi.
11. onun "yalnız kapak" Bir kitap karar vermeyin!
Bu nedenle, otomatik ad Rothschild ile görmek veya yukarıda listelenen isimlerden herhangi Rothschild suç ağının bir parçası olan birisi düşünmeyin lütfen.
Ayrıca ve en önemlisi, Aşkenaz Yahudilerinin çoğunluğu bu ağın masum değil parçasıdır.
İlk kendiniz için gerçekleri göz atın, bu makalede, bu Rothschild suç ağı ile ilgisi olabilir belirli bir soyadı ile belirli bir ırk insanları ya da insanları tek tek değil, düşman insanları bilgilendirmek için tasarlanmıştır.
12.
1743: Mayer Amschel Bauer, bir Aşkenazi Yahudisi, Frankfurt, Almanya, Musa Amschel Bauer, bir para borç veren ve bir sayım evin sahibinin oğlu olarak doğdu.
MAYER Amschel BAUER
13.
Musa Amschel Bauer onun sayma evine giriş kapısının üzerinde kırmızı bir işaret yerleştirir. Bu işaret Rothschild altında talimat yaklaşık iki yüzyıl sonra İsrail bayrağı sona erecek (geometrik ve sayısal sayısı 666 çevirir) kırmızı heksagram olduğunu.
J D B I S H M A S O N R Y
14.
1753:
Gutle Schnaper, saygın tüccar doğan bir Aşkenazi Yahudisi (Mayer Amschel Bauer gelecekteki eşi), Wolf Salomon Schnaper.
15. Genel von Estorff
1760: Mayer Amschel Bauer Hanover, Almanya'da Oppenheimers 'ait bir banka için çalışan bu on yıl boyunca.
O son derece başarılı ve küçük ortağı olur. Bankada çalışan iken o General von Estorff ile tanışmış olur.
16. KIRMIZI İŞARETİ
Babasının ölümünden sonra, Bauer babasının iş devralmak için Frankfurt'a döner.
& Quot Alman,, Kırmızı, & quot; & quot; Bauer kırmızı heksagramın önemini tanır ve kırmızı altı köşeli yıldız veya işareti (& quot giriş kapısı üzerinde asılı 666 anlamına sonra, Rothschild Bauer onun adını değiştirir; Rot & quot Schild & quot; Almanca, & quot;); Burcu & quot.
17. Hessen Askerler
Şimdi Mayer Amschel Rothschild, o General von Estorff artık yabancı ülkelere Hessen askerlerin dışarı kiralayarak onun 'servet kazandı Hessen-Hanau, Avrupa'nın en zengin kraliyet evlerin birinde, Prens William IX mahkemeye bağlı olduğunu keşfeder engin kar (; barışı koruma, & quot; dünya genelinde birlikleri ihracat şeklinde bugün devam eden bir uygulama, & quot) için.
18.
O nedenle indirimli fiyatlarla ona değerli sikke ve ıvır zıvır satan bahanesiyle Genel yeniden tanıdık yapar. O planları gibi, Rothschild sonradan onun nadir sikke ve ıvır zıvır için ücretleri ve Rothschild Prens yolunu yönlendirebilirsiniz başka bir iş için ona bir bonus sunuyor daha indirimli fiyatlarla memnun daha Prens William kendisi tanıtıldı.
19.
Rothschild sonra Prens William ile yakın ortakları olur ve onu ve mahkeme üyeleri ile iş yapıyor biter. Yakında hükümetler ve lisanslı para ödünç krediler büyük ve milletin vergileri ile güvence olarak, bireylere ödünç daha karlı olduğunu keşfeder.
20.
1769: Mayer Amschel Rothschild o olduğunu ilan onun iş yerlerinin önünde, & quot bir işaret asmak için Prens William tarafından izin verilir; M. A. Rothschild, zatıâlileri, Hanau Prens William & quot randevu mahkeme faktörü ile.;
21.
1770: Mayer Amschel Rothschild Illuminati oluşturulması için planlar hazırlar ve Aşkenaz Yahudi, organizasyonu ve gelişimi ile, Katolik dışa Romalı Adam Weishaupt, bir Kripto-Yahudi emanet.
İlluminati da bir Talmud'daki, Rabinik Yahudilerin öğretilerinin öğretilere dayanarak edilmelidir. Bu demektir Lucifer terim, ışık bekçileri olarak İlluminati denilen oldu.
Talmud bilginleri ve Ferisiler Of kitap mı
22.
Mayer Amschel Rothschild Gutle Schnaper evlenir
Rothschild 1770 evlenir
23. Amschel Mayer Rothschild doğdu
1773: Amschel Mayer Rothschild doğdu, Mayer Amschel Rothschild oğullarının ilk.
O 12 yaşındayken aile şirketi girecek, onu takip tüm kardeşlerinin gibi.
24. 1774: Salomon Mayer Rothschild doğdu
25.
1776: Adam Weishaupt resmen bu yılın 1 Mayıs'ında Illuminati onun organizasyonunu tamamlar.
İlluminati amacı, politik, ekonomik, sosyal ve dini yollarla Kiminle (tüm Yahudi olmayan) bölmektir.
karşıt taraf silahlı olması ve olaylar onlar için sırayla sağlanacak vardı: kendi aralarında mücadele; ulusal hükümetleri yok; dini kurumları yok; ve sonunda birbirlerini yok.
26.
Aynı yıl, Weishaupt yakında bu Illuminati doktrini ile Masonlar Continental Sipariş infiltrasyonlar ve onların gizli karargahı Grand Orient zâviye kurar. Bu, tüm Mayer Amschel Rothschild emir ve finans altında ve kavram yayıldı ve günümüze kadar dünya çapında mason localarının dahilinde takip edilmektedir.
27.
Weishaupt, aynı zamanda sanat ve mektuplar, eğitim, bilim, finans ve sanayi alanında en zeki erkek olmak üzere 2.000 ödenen takipçileri işe.
Onlar insanları kontrol etmek için aşağıdaki yöntemleri takip talimatı verildi.
Rothschild ailesi yardakçısı Adam Weishaupt ödenen
28. devre dışı bırakarak hükümetler
1) Tüm hükümetlerin ve çaba diğer alanlarda çeşitli kademelerinde, yüksek yerlerde zaten adamların kontrolünü elde etmek için para ve seks rüşvet kullanın.
Etkili kişiler İlluminati yalan, aldatan şeyleri, ve cezbeden için düşmüş kez kendilerine şantaj siyasi ve diğer formları, mali harabe, kamu maruz kalma, ve mali zarar tehditleri, hatta ölüm uygulama tarafından esaret yapılacak ve onların aile üyelerini ekledi.
29. yıkıyor EĞİTİM
2) kolej ve üniversitelerin fakülteleri uluslararası eğilimli iyi yetiştirilmiş familyaya ait istisnai zihinsel yeteneği sahip öğrenciler yetiştirmek, sadece bir tek dünya hükümeti bir son koyabilirsiniz özel enternasyonalizm eğitim, ya da daha doğrusu kavramı için onları tavsiye edildi yinelenen savaşlar ve çatışmaya. Bu eğitim İlluminati tarafından seçilen kişilere burs vererek sağlanacak oldu.
30. yıkmak ETİK, POLİTİKALAR, TEDBİRLER, DİNLER, HÜKÜMETLER VE BANKALAR
3) Illuminati kontrolü altında geliyor içine sıkışmış tüm etkili insanlar, artı özel eğitim ve eğitilmiş öğrenciler, ajan olarak kullanılan ve uzmanlar ve uzman olarak tüm hükümetlerin perde arkasında yerleştirilmek üzere idi.
Bu yüzden uzun vadede İlluminati tek dünya komplo gizli planlarını hizmet ve seçilmiş veya hizmet için tayin edilmiş hükümetler ve dinlerin yok getireceğini politikalar benimsemeye üst düzey yöneticileri tavsiye ediyorum oldu.
BASIN 31. Subversion
4), basın mutlak kontrolünü elde etmek için tüm haber ve bilgi kitleler bir dünya hükümeti olduğuna inandırmak için eğimli olabilir, böylece halka bilgi dağıtılan o zaman sadece kitle iletişim-medya ile Bizim çok sayıda ve çeşitli sorunların tek çözüm.
32. 1777: Nathan Mayer Rothschild (başka parazit) doğar.
33.
1784: Adam Weishaupt Fransız Devrimi için onun sipariş kitap şeklinde Maximilien Robespierre tarafından başlatılmış olması verir. Bu kitap Weishaupt adlı İştirakler, Xavier ZWACK biri tarafından yazılmış ve Frankfurt Paris kurye ile gönderildi. Ancak orada yolda, kurye yıldırım tarafından yakalanır, polis tarafından keşfedilen bu planı ayrıntılarıyla kitap ve Bavyera yetkililere teslim.
Maximilien Robespierre 1758-1794
34.
Sonuç olarak, Bavyera hükümeti Weishaupt Masonik Büyük Orient zâviye ve onun en etkili ortakları evlerine baskın polis emreder. Açıkçası, Bavyera yetkililer keşfedildi kitap etkili insanlar özel bir grup tarafından bir çok gerçek bir tehdit, siyasi amaçlarına ulaşmak için savaşlar ve devrimler kullanmak için, olduğuna ikna edildi.
35.
1785: Bavyera hükümeti Illuminati yasaklayan ve Grand Orient'in Bavyera zâviye tüm kapatır.
36.
1785 yılında Mayer Amschel Rothschild o Schiff ailesi ile paylaşan Frankfurt'ta beş katlı evine ailesi eve taşır.
37.
1786:. Bavyera hükümeti İlluminati başlıklı bir belgede arsa, & quot ayrıntılarını yayınladı, Sipariş ve İlluminati Tarikatı Orijinal Yazılar & quot; Daha sonra Avrupa'da kilise ve devletin tüm başkanları bu belgeyi göndermek, ama ne yazık ki onların uyarı göz ardı edilir.
KOMPLO!
38.
1788: Kalmann (Carl) Mayer Rothschild (başka parazit) Doğum olduğunu
39.
1789: Bavyera hükümetinin uyarı Avrupa cehalet, bir Fransız Devrimi için Illuminati planı 1793 bu yıl başarılı nedeniyle bu devrim bir banker 'rüya, yeni bir anayasa kurdu ve levying Roma Kilisesi yasakladı yasaları geçti vergilerden (vergiler) ve aynı zamanda vergilendirme onun muafiyet kaldırıldı.
40.
1790: Mayer Amschel Rothschild devletler:
& Quot; Bana vermek ve bir milletin parasını kontrol edelim ve ben yasaları & quot yazıyor kimin umurumda değil.;
41.
1791: Rothschild ailesi olsun, & quot; bir ulusun para, & quot kontrolü; Alexander Hamilton (George Washington'ın kabinesinde onların ajan) ABD Amerika Birleşik Devletleri İlk Bank denilen bir merkez bankası kurarken aracılığıyla. Bu 20 yıl şartı ile kurulmuştur.
42. 1792: Yakup (James) Mayer Rothschild (başka bir işe yaramaz parazit) doğar.
43. 1796: Amschel Mayer Rothschild Eva Hanau evlenir.
44.
1798: John Robison bir kitap başlıklı, & quot yayımlar; Dinler ve Masonlar Secret Toplantılarında Yapılan Avrupa'nın Tüm Hükümetlerine Karşı Komplonun Kanıtları, İlluminati ve Okuma Dernekleri & quot;.
Bu kitapta, Edinburgh, 1783 yılında Edinburgh Royal Society genel sekreteri seçildi, onun zamanında önde gelen beyinleri, biri, Üniversitesi'nden Profesör Robison tüm Rothschild, Illuminati arsa ayrıntılarını verdi.
45.
O Masonluğun İskoç Rite yüksek derece mason olmuştu, ve o Weishaupt adlı komplo bir revize kopyası verildi Avrupa'ya, Adam Weishaupt tarafından davet edilmişti nasıl tavsiye. Onunla birlikte gitmek gibi davrandı rağmen Ancak, Profesör Robison onunla kabul etmedi ve bu nedenle onun bilgilendirme kitabı illuminati ve Fransız Devrimi içine Bavyera hükümetler soruşturmaların detaylarını dahil yayınladı.
46.
19 Temmuz Aynı yıl, David Pappen, Harvard Üniversitesi Başkanı, etkisi İlluminizm üzerinde mezun sınıf Amerikan siyaset ve din üzerine başlamıştı dersler.
47.
21 yaşındayken, Nathan Mayer Rothschild babası tarafından kendisine verilen paranın büyük bir toplamı ile, Londra'da bir banka ev kurar İngiltere için Frankfurt bırakır.
48. 1800: Salomon Mayer Rothschild Caroline Stern evlenir.
49.
1806:. Napolean o onun olduğunu, & quot devletler, nesne yönetimindedir gelen Hess-Cassel evini kaldırmak ve yetkilerin listesinin dışına grev & quot;
Bu duyan, Hessen-Hanau Prens William IX, Almanya kaçar, Danimarka gider ve saklaması için Mayer Amschel Rothschild o zaman 3.000.000 $ değerinde servetini emanet.
50.
1806 Bu yıl, Nathan Mayer Rothschild Hannah Barent Cohen zengin bir tüccarın kızı Londra evlenir.
51.
1808: Nathan Mayer Rothschild Lionel Nathan de Rothschild doğan ilk oğlu vardır.
52.
1810: Sir Francis Baring ve İbrahim Goldsmid ölür.
Bu İngiltere'de kalan en önemli bankacı olarak Nathan Mayer Rothschild bırakır.
53.
Salomon Mayer Rothschild Viyana, Avusturya gider ve banka, M. von Rothschild und Söhne kurar.
54.
1811: Amerika Birleşik Devletleri Rothschild ailesi Bankası charter biterse ve Kongre onun yenilenmesi karşı oy.
Nathan Mayer Rothschild eğlenerek değildir ve o devletler, & quot;. Charter yenilenmesi için başvuru Ya verilir, ya da Amerika Birleşik Devletleri kendisi en feci savaşa bulacaksınız & quot;
55.
Ancak Amerika Birleşik Devletleri firması duruyor ve Charter Nathan Mayer Rothschild başka tehdit sorunu neden olur, yenilenen değil,
& Quot; Bu saygısız Amerikalılara ders öğret. Sömürge durumuna geri getir. & Quot;
56.
1812: Rothschild para ile desteklenen ve Nathan Mayer Rothschild emirleri, İngiliz Amerika Birleşik Devletleri'ne savaş ilan. Rothschild planı da Rothschild adlı teslim ve Rothschild charter Amerika Birleşik Devletleri First Bank yenilenmesi sahip izin olurdu bu savaşı böyle bir borcu kurmak için Amerika Birleşik Devletleri neden oldu.
İngilizler geliyor!
57.
Mayer Amschel Rothschild ölür
Onun iradesi yılında Rothschild House takip edildi belirli yasalar ortaya koyan: Aile işinde tüm kilit pozisyonları sadece aile üyeleri tarafından yapılacak; Sadece ailenin erkek üyeleri aile şirketi katılmak için izin verildi, bu O Mayer Amschel Rothschild ayrıca, beş kızı vardır ki dikkat etmek önemlidir (bir rapor altıncı gizli piç oğlu dahil Rothschild olmadan Rothschild Siyonist hanedanının yüzden bugün yayılması isim uzak ve geniş, ve Yahudiler Yahudi anne karışık yavrular) yalnızca Yahudi olduğuna inanıyorum; Aile aile servetini (Mayer Amschel Rothschild torunları tarafından 18 evliliklerin, 16 ilk kuzenleri arasında idi - soyluluk gibi bir uygulama bilinen bugün) korumak için ilk olduğunu evlenmesi ve ikinci kuzenleri oldu; Onun gayrimenkulün hiçbir kamu envanteri yayınlanacak oldu; hiçbir hukuki işlem miras değeri bakımından alınması oldu; En büyük oğlu büyük oğlu ailesinin (aile çoğunluğu aksi kararlaştırılmadıkça bu durum sadece devrik olabilir) başkanı olacaktı.
58.
Bu derhal böyleydi ve Nathan Mayer Rothschild babası, Mayer Amschel Rothschild ölümünden sonra ailenin reisi seçildi.
59.
Yakup (James) Mayer Rothschild Paris, Fransa banka kurmak için, de Rothschild Frères gider.
60.
Nathaniel de Rothschild, Yakup (James) Mayer Rothschild (başka hain) damadı doğdu.
61.
1814: Hessen-Hanau 3.000.000 $ Prens William IX ile ilgili biz devletler Yahudi Ansiklopedisi, 1905 baskısında, Cilt 10, sayfa 494, dönüp, & sonra ne bir hesap için, saklaması için Mayer Amschel Rothschild emanet etmişti quot ; Efsaneye göre bu para, onlar Frankfurt girdiklerinde Napolyon'un askerlerinin arama kaçan, şarap fıçıları gizlenmiş edildi ve seçmen (Hessen-Hanau Prens William IX) iade 1814, aynı fıçıda sağlam restore edildi Seçmenler (Almanya). gerçekler biraz daha az romantik, ve daha ciddi olan. & quot;
62.
Bu son satırı para Hessen-Hanau Prens William IX Rothschild tarafından döndürülen asla gösterir. ansiklopedi, devlete gider
& Quot; Nathan Mayer Rothschild, Doğu Hindistan Şirketi altın onu Wellington yarımada kampanyası için gerekli olacağını bilerek bu 3.000.000 $ yatırım ".
Çalıntı para Nathan yaptı,
& Quot; dört kar daha az:
i) o dolar 50 sent aldım ve başabaş toplanan Wellington kağıt Satışta; ii) Wellington altın satışı; iii) vefa üzerine; ve iv) Portekiz için yönlendirme üzerine. & quot;
SAVAŞLARININ 63. FİNANSMAN İKİ TARAFI
1815: Beş Rothschild kardeşler (İngiltere Nathan aracılığıyla) hem Wellington ordusu ve (Fransa'da Jacob aracılığıyla) Napolyon'un ordusu altın tedarik çalışmak, ve savaşlarda her iki tarafın finansman kendi politikasını başlar. Onlar risksiz borç büyük jeneratörler, çünkü Rothschild ailesi savaşları seviyorum.
64.
Bir ülkenin hükümeti tarafından garanti ve o ülkenin nüfusunun dolayısıyla çabaları, ve o ülke savaşı kaybederse galip onur olacağını kredilerin teminat verilmiştir çünkü önemli değil çünkü bu bir vanquished borçları.
ONLAR YA ONLARI TASARLANMIŞ VEYA SADECE ONLARIN KAPALI ÖDENEN DÜŞÜNCE TANKLARI VIA ONLARI ÜZERİNE İNŞA ÇÜNKÜ ROTHSHILDS, KOMÜNİZM, FAŞİZM, Kapitalizmin VE HER DİĞER ISM gelişirler.
65.
Rothschild ailesi bu savaşta her iki tarafı finanse ediyor iken, onlara gizli yolları ve hızlı kurye rakipsiz bir posta servis ağı kurmak için fırsat vermek için onlar Avrupa'da yayılmış olan bankalar kullanın.
onlar her zaman bir adım önde güncel olaylar vardı bu yüzden bu kuryeler taşınan sonrası Rothschild ailesi verilen bu kuryeler ve detaylar tarafından açılacak oldu.
66.
Ayrıca, bu Rothschild kuryeler İngilizce ve Fransızca barikatlar geçmesine izin verilen tek tüccar vardı. Aynı zamanda savaş o satın almak ve bu istihbarat doğrultusunda borsada görevinden satmak için istihbarat kullanabilirsiniz gidiyordu nasıl güncel Nathan Mayer Rothschild tuttu bu kuryeler oldu.
67.
Rothschild'in kuryeler biri Rothworth adında bir adamdı. Waterloo Savaşı sonucu İngilizler kazandı zaman Rothworth Kanal çıkardı ve Nathan Mayer Rothschild, Wellington kendi kurye önce tam 24 saat Bu haber sunmak mümkün oldu.
68.
O zaman İngiliz bağlar konsolosları çağırdı ve onlar borsa katında işlem görmeye başlamıştır. Nathan Mayer Rothschild konsolosları satmaya başlayan katta tüm işçileri talimat verdi.
Bu, tüm diğer tüccarlar çılgınca satmaya başladı yüzden İngilizler savaşı kaybetmişti inanıyorum yaptı.
69.
Bu nedenle konsolos Nathan Mayer Rothschild gizlice ellerine geçirdikleri tüm konsolosları satın almak için onun işçileri talimat zaman oldu değer düştü.
Haber İngiliz aslında savaşı kazandığını yoluyla geldi, konsolos savaş yaptığı yatırım yaklaşık 20-1 bir dönüş ile Nathan Mayer Rothschild bırakarak sona erdi eskisinden daha yüksek bir seviyeye yükseldi.
70.
Bu İngiliz ekonomisinin Rotschild ailesi tam kontrol, Napolean'ın yenilgisinin ardından dünyanın artık finans merkezi verdi, ve Nathan Mayer Rothschild kontrollü İngiltere yeni Bankası, kurmak İngiltere zorladı.
İlginçtir, 100 yıl sonra New York Times Nathan Mayer Rothschild torunu içinde bu insider trading hikayesi vardı bir kitabın yayınlanmasını engellemek için mahkeme emri güvenli teşebbüs ettiğini belirten bir hikaye çalışır. Rothschild ailesi hikayesi yanlış ve iftira olduğunu iddia, ancak mahkeme Rothschilds isteğini reddetti ve tüm mahkeme masraflarını ödemeye aile emretti.
71.
Geri 1815, bu Nathan Mayer Rothschild ünlü deyimi yapar yıl,
& Quot; Üzerinde güneş batmayan imparatorluk kural İngiltere tahtında yerleştirilir ne kukla ben önemsiyorum. İngiltere'nin para arzını kontrol adam İngiliz İmparatorluğu kontrol ve İngiliz para arzını kontrol. & quot;
17 yıldır İngiltere'de o 50.000.000 £ babası tarafından 2500 kez kendisine verilen 20.000 £ hissesini artmış olduğunu o övünmek üzerine gitmek istiyorum.
72.
Rothschild ailesi de ülkeden ülkeye altın nakliye yöntemini değiştirmek için İngiltere Bankasının kendi denetimini kullanmak yerine kağıt borçlar ve krediler, bugün bankacılık sisteminin bir sistem kurmak için Avrupa'ya yayılmış onların beş banka kullanılır.
73.
Rothschild ailesi Age, & quot; Bu yüzyılda, olarak bilinen bir süre, & quot sonuna kadar; o Rotschild ailesi, dünyanın yarısı servet kontrollü olduğu tahmin edilmektedir.
74.
Bu yıl Rothschild ailesi için iyi gitmedi, ancak bir şey Eylül, 1814 yılında başlamış ve bu yılın Haziran ayında sonucuna Viyana Kongresi, oldu. Rothschild ailesi, dünya hükümeti bir form oluşturmak için onları uygar dünyanın çok üzerinde tam bir siyasi kontrol sağlamak için Viyana Kongresi bu nedeni oldu.
75.
Avrupa hükümetlerinin çoğu Rothschild ailesi borç vardı, bu yüzden onlar bir pazarlık aracı olarak kullanan düşündüm.
Ancak Rothschild merkez bankası yenik olmasaydı Rusya Çarı Alexander, planı ile birlikte gitmek olmaz, bu yüzden Rothschild dünya hükümeti planı başarısız oldu.
76.
Bu öfkelenen, Nathan Mayer Rothschild o ya onun soyundan bir gün Çar Alexander 1 en tüm aile ve kökenini yok olacağını yemin etti. Ne yazık ki onun kelime ve daha sonra Rothschild Bolşeviklerin bu sözü üzerine hareket edeceğini finanse 102 yıl doğruydu.
77.
İlginçtir, dünya hükümeti fanatik ve Aşkenaz Yahudi Henry Kissinger, Viyana Kongresi ile ilgili doktora tezini yaptı.
78.
1816: Amerikan Kongresi yine Rothschild ailesi Amerikan para arzının kontrolünü verir henüz başka Rothschild merkez bankası hakim izin veren bir tasarıyı, geçer.
Bu Amerika Birleşik Devletleri İkinci Bankası denir ve bir yirmi yıl charter verilir. Amerika'ya karşı İngiliz savaş dolayısıyla İngiliz ve Amerikan askerlerinin binlerce ölüm ile sona erer, ancak Rothschilds kendi banka olsun.
79.
1818: amacıyla 1817 yılında Fransız emniyet masif krediler ardından Waterloo kendi felaket yenilgi, Rothschild ajanları kendi değer artırmak için neden Fransız devlet tahvili büyük miktarlarda satın sonra yeniden inşasına yardım etmek.
5 Kasım günü onların değerini zoka ve Fransa mali panik içine gitmek için neden açık piyasada çok dökülüyor. Rothschild ailesi daha sonra Fransız para arzının kontrol altına almak için adım attı. Bu Rothschild ailesi Prusya hükümetine £ 5.000.000 kredi başardık Aynı yıl oldu.
80.
1821: Kalmann (Carl) Mayer Rothschild Napoli, İtalya gönderildi. Daha sonra ona St. George Sipariş haiz Vatikan ve Papa Gregory XVI bir sürü iş yapıyor sona ereceğini.
Papa Kalmann alınan her Ayrıca, ona elini ziyade Vatikan üzerinde Kallman gücünün boyutlarını gösterdi öpmek alışılmış ayak, verecekti.
81.
1822: Avusturya imparatoru beş Rothschild kardeşler Barons yaptı. Nathan Mayer Rothschild unvanını almak için seçtim.
82.
1823: Rothschild ailesi, dünya çapında, Katolik Kilisesi'nin mali işlemleri devralacak.
83.
1827: Sir Walter Scott dokuz birim kümesi, Napolyon'un yaşamını yayınlamaktadır.
Hacim iki yılında Fransız Devrimi İlluminati (Adam Weishaupt) tarafından planlandı ve Avrupa (Rothschild ailesi) para değiştiriciler tarafından finanse edildiğini belirtiyor.
84.
! 1832:; Jackson Ve Hayır Bankası & quot Başkan Andrew Jackson (1829-1837 Amerika Birleşik Devletleri'nin 7. Cumhurbaşkanı), sloganı altında görev yaptığı ikinci dönem için kampanya, & quot çalışır;
Bu, Rothschild ailesi vurgunculuk için, Amerikan halkını yarar Amerikan para sisteminin kontrol altına almak için yaptığı planı referans olduğunu.
85.
1833: Başkan Andrew Jackson demokratik bankacılar tarafından yönetilen bankalara Rothschild kontrollü, İkinci Birleşik Devletleri Bankası ve yerine mevduat onları gelen hükümetin mevduat çıkarmadan başlar.
86.
Bu Rothschild ailesi panik ve böylece onlar iyi ne yapabilirim neden, depresyon neden para arzını sözleşme. Başkan Jackson onlar ve daha sonraki devletler kadar ne bilir,
& Quot; Sen hırsızlar engerekler bir den, ve ben seni bozguna niyetinde ve Ebedi Tanrı tarafından, seni dışarı bozguna olacaktır. & Quot;
87.
1834: İtalyan devrimci lideri, Guiseppe Mazzini, dünya çapında devrimci bir program doğrudan İlluminati tarafından seçilir ve o 1872 yılında ölene kadar bu kapasite hizmet verecek.
88.
1835: 30 Ocak günü, bir suikastçi Başkan Jackson ateş etmeye çalışır, ancak mucizevi katilin tabanca hem misfired. Başkan Jackson daha sonra Rothschild ailesi bu suikast girişiminden sorumlu olduğunu biliyordu iddia ediyorum.
Daha sonra Avrupa'da güçlü insanlar onu işe ve o yakalandı eğer onu korumak için söz vermişti övündü, tek, delilik nedeniyle suçsuz bulundu suikastçı, Richard Lawrence, değil.
89.
Rothschild ailesi İspanya'da Almadén quicksilver madenlerde hak kazanır. Bu anda dünyanın en büyük imtiyaz ve cıva önemli bir bileşeni altın veya gümüş rafine olduğu gibi bu Rothschild ailesi bir sanal dünya tekeli verdi.
90.
1836: Rothschild ailesi karşı mücadele onun yıllarda ve Amerika'da kendi merkez bankası ardından, Başkan Andrew Jackson nihayet bankanın tüzük yenilendi değil Amerika, dışarı Rothschilds merkez bankası atma başarır. Bu Rothschild ailesi Amerika Federal Reserve üçüncü merkez bankası kurmak mümkün olacaktır, ve sorumlu, hiçbir hata yapılır kendi soyundan, Jacob Schiff birini koyacağız bu kez emin olmak için 1913 yılına kadar olmaz Projenin.
91.
Nathan Mayer Rothschild ölür ve onun bankanın kontrolü, NM Rothschild & Sons kardeşi James Mayer Rothschild aktarılır.
92.
1837: Rothschild ailesi Başkan Andrew Jackson tarafından mağlup bankacılık çıkarlarını kurtarmak için Amerika'ya, kendi biri, Ağustos Belmont, bir Aşkenazi Yahudi göndermek.
93.
1840: Rothschild ailesi İngiltere'nin külçe broker Bankası olmak. Onlar California ve Avustralya'da ajansları kurmak.
94.
1841: Başkan John Tyler (1841-1845 itibaren ABD'nin 10. Başkanı) Amerika Birleşik Devletleri Bankası tüzüğü yenilemek için hareket veto etti. O suikast ile onu tehdit yüzlerce mektup almak için gider.
95.
1844: Salomon Mayer Rothschild ilk on küresel sanayi kaygılardan biri için giderdim Vítkovice ve Avusturya-Macaristan Yüksek Fırın Şirketi Birleşik Kömür Madenleri satın aldı.
96.
Benjamin Disraeli, bir Aşkenazi Yahudisi - o kadar Nathan Mayer Rothschild karakterize olan Coningsby, yayınlar (İngiliz Başbakanı olmaya devam edeceğini sadece iki kez bunu Aşkenaz Yahudi kabul)
& Quot; Rab ve dünya para piyasalarındaki Master ve tabii hemen Rabbi ve her şeyin Master. O tam anlamıyla piyon olarak Güney İtalya gelirleri düzenlenen ve Monarchs ve tüm ülkelerin Bakanları onun tavsiye kur ve onun önerileri tarafından destekli. & Quot;
97.
1845: Büyük Amerikan Patriot, Andrew Jackson (Amerika Birleşik Devletleri 7. Cumhurbaşkanı) ölür.
Ölümünden önce kendisine kadar büyük başarısını kabul sordu edilir. O, tereddüt etmeden cevap
& Quot; Ben Bankası, & quot öldürdü;
Bu o 1836 yılında Amerika Birleşik Devletleri Rothschild ailesi İkinci Bank sürgün gerçeğine atıfta bulunuyor.
& Quot; Ben Bankası, & quot öldürdü;
98.
Şimdi Baron James de Rothschild olarak bilinen Jacob (James) Mayer (şimdi onun yeğeni evlendi, Betty, Salomon Mayer Rothschild kızı) Rothschild, ülke çapında ilk büyük demiryolu hattı inşa etmek sözleşme kazanır.
99.
Bu Chemin De Fer Du Nord denilen ve Valenciennes Paris başlangıçta koştu ve ardından kardeşi tarafından inşa Avusturyalı demiryolu ağı ile katıldı (ve eşinin babası - tüm çıkarcı değil biraz öyle geliyor) Salomon Mayer Rothschild.
100.
1847: amcası, Kalmann (Carl) Mayer Rothschild kızı Lionel De Rothschild şimdi evli, Londra City parlamento koltuğa seçilir.
    • 101.
    • Parlamentoya girmek için bir gereklilik, bir Hıristiyan gerçek niyetle yemin oldu. Lionel De Rothschild Yahudi ve yeni yemin izin verildi kadar parlamentoda yaptığı koltuk 11 yıldır boş kaldı gibi bunu reddetti. O meclise girdi asla o herhangi tasarı üzerinde oy asla akılda rulman, onun seçim için paha biçilmez bir temsilcisi olmalı! Ben o 11 yıl boyunca yaptığı milletvekili tutmayı başardı acaba?
    • 102.
    • 1848: Karl Marx, bir Aşkenazi Yahudisi, yayınlar, & quot; Komünist Manifesto & quot;. İlginçtir o bunun üzerinde çalışıyor aynı zamanda, Frankfurt Üniversitesi Karl Ritter Friedrich Wilhelm Nietzsche en temel oluşturacak antitezi yazma oldu, & quot; Nietzscheanism. & Quot; Bu Nietzecheanism sonra faşizm içine ve daha sonra Nazizm haline geldi ve birinci ve ikinci dünya savaşları FORMENT için kullanılmıştır.
    • 103.
    • Marx Ritter ve Nietzsche tüm finanse edilen ve Rothschild ailesi talimatı altında bulundu. fikir, mücadele ve yok içine silahlı ve daha sonra beyin yıkamaya olabilir, böylece genel komplo doğrudan olanlar kamplarını karşı, insan ırkının büyük ve daha büyük hizipler bölmek sağlayacak bu iki sözde ideolojilere farklılıkları kullanabilirsiniz oldu birbirlerine ve özellikle tüm siyasi ve dini kurumlarını yok etmek. Aynı planı 1776 yılında Weishaupt tarafından ortaya koydu.
    • 104.
    • Eva Hanau, Amschel Mayer Rothschild karısı ölür.
    • 1849: Gutle Schnaper, Mayer Amschel Rothschild karısı ölür. Ölümünden önce o umursamazca devlet istiyorsunuz,
    • & Quot; benim oğulları savaşları istemiyordu, orada yok olacağını. & Quot;
    • 105.
    • 1850: İnşaat Fransa'da İngiltere ve Ferrières'daki Mentmore ve köşke bu on başlar, daha Rothschilds Manors hepsi sanat eserleri ile dolu, dünyada takip edecektir.
    • Fransa'da Jacob (James) Rothschild anda Fransa'da 150 milyon frank fazla tüm dışındaki bankacılar araya oldu 600 milyon frank değerinde olduğu söyleniyor.
    • 106.
    • 1852: NM Rothschild & Sons Kraliyet Nane ve İngiltere Merkez Bankası ve diğer uluslararası müşteriler için rafineri altın ve gümüş başlar.
    • 107.
    • 1853: Nathaniel de Rothschild, Yakup (James) Mayer Rothschild damadı, Château Mouton Brane, Mouton Bordo bağ satın, ve Château Mouton Rothschild bunu yeniden adlandırır.
    • 108.
    • 1854: Caroline Stern, Salomon Mayer Rothschild eşi, ölür.
    • 1855: Amschel Mayer Rothschild ölür.
    • Salomon Mayer Rothschild ölür.
    • Kalmann (Carl) Mayer Rothschild ölür.
    • 109.
    • 1858: gereksinimi diğer yeminlerini dahil bir Hıristiyan gerçek niyetle genişleyen bir yemin ne zaman Lionel De Rothschild nihayet mecliste koltuğunu alır. O İngiliz parlamentosunun ilk Yahudi üyesi oldu.
    • 110.
    • 1861: Başkan Abraham Lincoln (1865 yılında suikast kadar 1860 Amerika Birleşik Devletleri 16. Başkanı) devam eden Amerikan iç savaşı desteklemek için kredi almak için denemek için New York'ta büyük bankalar yaklaşır. Bu büyük bankalar Rothschild ailesi etkisi altında ağır olduğu gibi, onlar ona da o kabul edemez biliyorum bir anlaşma, ödünç tüm paraların üzerinde% 36 faiz% 24 sunuyoruz.
    • 111.
    • Lincoln ilgi bu yüksek düzeyi hakkında çok kızgın olduğunu ve bu yüzden kendi borç bedava para basar ve bu hem kamu ve özel borçları için yasal ihale şimdi olduğu kamuoyunu bilgilendirir.
    • 112.
    • 1862: Lincoln'ün borç ücretsiz para Nisan 449.338.902 $ değerinde ile basılan ve dağıtılan olmuştur. O, bu devletler
    • "Biz bu cumhuriyetin insanlara hiç kendi borçlarını ödemek için kendi kağıt para vardı büyük nimet verdi."
    • 113.
    • Aynı yıl Londra Times şu açıklamayı içeren bir hikaye yayınlar,
    • & Quot; Kuzey Amerika Cumhuriyeti aslına vardı yaramaz mali politika, bir fikstür aşağı sertlesmemis hale olursa, o hükümetin maliyet olmadan kendi para vermek olacaktır. Bu borçlarını ödemek ve bir borç olmadan olacaktır. Onun ticaret yürütmek için gerekli olan tüm paraya sahip olacaktır.
    • 114.
    • Bu dünyanın uygar hükümetlerin tarihinin emsal ötesinde müreffeh olacaktır. beyinleri ve tüm ülkelerin zenginliği Kuzey Amerika'ya gidecek. Bu hükümet imha edilmelidir veya dünyanın her monarşiyi yok edecek. & Quot;
    • 115.
    • 1863: Başkan Abraham Lincoln Rusya Çarı Alexander II (1855-1881) keşfeder, Rusya'da bir merkez bankası kurmak için kendi girişimleri sürekli reddederek yanı sıra Rothschild ailesi ile sorunlar yaşıyordu. Çar Cumhurbaşkanı Lincoln'a bazı beklenmedik yardım verir.
    • 116.
    • Çar İngiltere veya Fransa ya aktif Amerikan İç Savaşı müdahale ve Güney yardım varsa, Rusya'nın böyle bir eylemi savaş ilanı düşünün, ve Başkan Lincoln tarafını alacağını emir yayınladı. O San Francisco liman ve New York'a başka bir kısmına yaptığı Pasifik Filosu parçası gönderdi, hakkında karıştırmasını olmadığını göstermek için.
    • 117.
    • Napoli, İtalya, CM de Rothschild e figli, Rothschild bankacılık evi İtalya'nın birleşmesini takip kapanır. Rothschild ailesi sonunda kendi rekabet tüm devraldı Standard Oil adlı bir petrol iş oluşturmak için, Amerika, John D. Rockefeller kendi birini kullanın.
    • 118.
    • 1864: şimdi Demokrat Parti'nin Ulusal Başkanı Rothschild, Ağustos Belmont, General George McClellan, bu yılki seçimlerde Başkan Abraham Lincoln karşı çalıştırmak için Demokrat aday olarak destekler. Belmont öfke Much, Başkan Lincoln seçimi kazanır.
    • 119.
    • 1865: Kongreye açıklamada, Başkan Abraham Lincoln, devletler
    • & Quot; Ben iki büyük düşmanları, önümde Güney Ordusu ve arka finans kurumları var. Iki ki, benim arka biri benim en büyük düşmanı olduğunu. & Quot;
    • Aynı yıl, 14 Nisan'da, Başkan Lincoln az iki ay Amerikan İç Savaşı sona ermeden, öldürüldü.
    • 120.
    • Rothschild ailesi Londra Bank kısa bir eğitim döneminden sonra, Jacob Schiff, bir Rothschild, Frankfurt kendi evinde doğmuş talimatlar ve orada bir bankacılık evin içine almak için gerekli finans, 18 yaşındayken Amerika'da geldi. Bunun amacı aşağıdaki görevleri yürütmek için oldu.
    • 121.
    • 1. Bir merkez bankası kurulması yoluyla Amerika'nın para sisteminin Kazanç kontrolü.
    • 122.
    • Bir fiyat için, İlluminati için yardakçıların olarak hizmet ve federal hükümet, Kongre, Yargıtay yüksek yerlere onları teşvik etmek istekli olacağını arzu erkekler, ve bütün federal kurumlar bul 2..
    • 123.
    • 3. Özellikle beyazlar ve siyahlar hedef, ulusların boyunca azınlık grubu çekişme oluşturun.
    • 124.
    • 4. ana hedef olarak Hıristiyanlık ile, Amerika Birleşik Devletleri'nde dini yok etmek için bir hareket oluşturun.
    • 125.
    • Nathaniel de Rothschild Buckinghamshire Aylesbury Milletvekili olur.
    • Mevcut Nathaniel Rothschild
    • 126.
    • 1868: Yakup (James) Mayer Rothschild kısa bir süre Château Lafite, Fransa dört büyük premier grand cru siteleri birini satın aldıktan sonra, ölür. O ölmek Mayer Amschel Rothschild oğullarından sonuncusu.
    • 127.
    • 1870: Nathaniel de Rothschild ölür. Hepimiz bizim peçeteler dışarı alalım !!!
    • 128.
    • 1871: edilen Giuseppe Mazzini tarafından İlluminati içine ikna olmuştu adında bir Amerikalı General Albert Pike, son aşamaya bu büyük komployu hareket içine sonuçlanan dünyada üç dünya savaşları ve çeşitli devrimlerin, onun askeri planını tamamlar.
    • 129.
    • Birinci dünya savaşı 1815 yılında Nathan Mayer Rothschild tarafından vaat Çar ağırlıklı, Hıristiyanlığı dinleri saldırmak için kullanılacak olan komünizm ile değiştirilmesi gibi, Rusya'da Çar'ın yıkma amacıyla mücadele edilmelidir. İngiliz ve Alman imparatorlukları arasındaki farklar, bu savaşı FORMENT için kullanılmalıdır.
    • 130.
    • İkinci dünya savaşı Almanya'daki Yahudilerin katledilmesi Alman halkına karşı nefret getiren bir dayanak noktası olan faşizme ve siyasi siyonizmin arasındaki tartışmalara FORMENT için kullanılacaktır. Bu faşizmi yok (Rothschild ailesi oluşturduğunuz) ve siyasi siyonizmin gücünü artırmak için tasarlanmıştır. Bu savaş aynı zamanda birleşik Hıristiyan olduğunu egale seviyesine komünizmin gücünü artırmak için tasarlanmıştır.
    • 131.
    • Üçüncü dünya savaşı İslam dünyasını oynayan amaçları ve birbirlerine karşı kapalı siyasi siyonistlerin için Müslüman dünyanın nefreti uyandırmaya tarafından çalınacak olduğunu. Bu oluyor iken, geri kalan ulusların, zihinsel, fiziksel, ruhsal ve ekonomik tükenme bir devlet olarak kendilerini savaşmak zorunda kalacak.
    • 132.
    • 15 Ağustos 1871 tarihinde, Albert Pike, o şöyle der hangi Giuseppe Mazzini (artık British Museum'da Katalogda) bir mektup yazıyor
    • & Quot; Biz nihilist ve ateistleri açığa eder ve hepimiz onun korku bütün milletlere açıkça mutlak ateizm etkisini gösterecektir büyük bir sosyal tufan provoke eder; vahşetin ve en kanlı kargaşa kökenleri.
    • 133.
    • Sonra her yerde, insanların dünya devrimcilerin dünya azınlığa karşı kendilerini savunmak zorunda kalacak ve medeniyet bu destroyer ve ruhları bir ideal için yön ve liderlik ve endişeli olmadan o andan itibaren olacak Hıristiyanlık ile hayal kırıklığına kalabalıkları imha edecek, ancak onun hayranlığı göndermek için bilgisi olmadan, Lucifer saf doktrininin evrensel tezahürü yoluyla gerçek ışık kamu görünümü içine nihayet getirdi alacaksınız.
    • 134.
    • Hıristiyanlık ve Ateizmin imha takip edecek bir genel gerici hareketin sonucu olacak bir tezahürü; hem fethetti ve aynı zamanda imha. & quot;
    • 135.
    • 1859 yılında masonluğun Güney Yargı İskoç Riti Egemen Büyük Komutanı olarak seçilmiş olan Pike, Amerika'daki en güçlü mason idi. O 1891 yılında ölümüne kadar 32 yıl boyunca bu görevde tutmak istiyorum.
    • 136.
    • O da bir başlıklı 1872 yılında konuyla ilgili kitap, & quot yayınlandı, Ahlak ve Antik ve Kabul Edilmiş İskoç Masonluk Rite & quot Dogma; hangi o samimiyetle şunları belirtiyor,
    • & Quot; LUCIFER, Işık-taşıyıcısı! Garip ve gizemli isim Darknesss Ruhu vermek! Lucifer Sabah oğlu! Kendi güzellikleri dayanılmaz güneşlikler, zayıf duygusal ya da bencil Souls ile bu kim Işık ayılar, ve o? Bu şüphe & quot!;
    • 137.
    • 1873: İspanya'da Rio Tinto bakır madenleri yapma kaybı, Rothschild ailesi dahil olmak üzere yabancı finansörler bir grup tarafından satın alınmıştır. Bu mayınlar bakır Avrupa'nın en büyük kaynağını temsil etti.
    • 138.
    • 1875: Bu yıl Jacob Schiff 1 Ocak tarihinde, şimdi Süleyman Loeb oğlu-in-law kızı, Teresa, bankacılık evin kontrolünü ele alır evlendikten sonra, Kuhn, Loeb & Co O John D. Rockefeller'in Standart Oil finanse etmek gider Şirket, Edward R. Harriman'ın Demiryolu İmparatorluğu ve Andrew Carnegie Çelik İmparatorluğu. Bu, tüm Rothschild para ile.
    • 139.
    • Daha sonra o zaman Amerika'daki diğer büyük bankacılar tanımlar. Onlar, JP Morgan Wall Street kontrol ve Drexels ve Philadelphia biddles vardır. Bu üç evlerin müzik dans büyük ve küçük tüm diğer finansörler,. Schiff, sonra Schiff, ve bu nedenle Rothschild, New York'ta bankacılık patron ve bu nedenle Amerika'nın olmaktır anlayış bu üç büyük bankaların Avrupa şube kurmak için Avrupalı ​​Rothschild ailesi alır.
    • 140.
    • NM Rothschild & Sons Compagnie du Demiryolları du Nord sahibi Rothschild gelen sermayesinin yarısından ile, İngiltere Fransa bağlamak için ilk kanal tünel projesi için sermaye artırmak için bir paylaşım sorunu taahhüt ederler.
    • 141.
    • Bu yıl Lionel De Rothschild aynı zamanda Mısır Hidiv Said, Süveyş Kanalı hisselerini satın almak için İngiliz hükümeti için Başbakan Benjamin Disraeli finansman krediler. Bu Rothschild ailesi onlar kontrollü hükümet tarafından yapılacak bu erişim rotayı gerektiğinde yapıldı, bu yüzden Ortadoğu'daki büyük iş çıkarlarını korumak için bu hükümetin askeri kullanabilirsiniz.
    • 142.
    • 1876: Otto von Bismarck devletler,
    • & Quot; eşit kuvvet iki federasyon olarak Amerika Birleşik Devletleri bölünmesi Avrupa'nın yüksek mali gücüyle iç savaş öncesi uzun karar verildi. Bu bankacılar onlar bir blok ve bir ulus olarak kaldı eğer Amerika Birleşik Devletleri, dünyada mali egemenliğini altüst olur ekonomik ve mali bağımsızlık, elde edeceğini korkuyorlardı.
    • 143.
    • Rothschild ailesi sesi baskın. Onlar, kendine güvenen ve kendini sağlama dinç Cumhuriyeti, finansörler borçlu iki zayıf demokrasiler, yerine eğer Onlar muazzam ganimet öngörmüştü.
    • Bu yüzden Cumhuriyetin iki kesimi arasında bir uçuruma kazmak ve böylece kölelik sorununu istismar ve için kendi elçiler başladı. & Quot;
    • 144.
    • 1879: Lionel de Rothschild ölür.
    • 145.
    • 1880: Rothschild ajanları Rusya'da ağırlıklı katliam bir dizi formenting başlar, ama aynı zamanda Polonya, Bulgaristan ve Romanya. Bu pogromlar başta New York, kaçmak için yaklaşık 2 milyon neden, masum Yahudi binlerce katliam sonuçlandı, ama aynı zamanda Chicago, Philadelphia, Boston ve Los Angeles.
    • 146.
    • Bu pogromlar başlatıldı nedeni, geldiklerinde, Demokrat seçmenlerin olarak kayıt eğitimli olacağını Amerika'da, büyük bir Yahudi tabanı oluşturmak oldu. Yirmi yıl sonra, bu Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük bir Demokrat güç üssü neden olur ve Rothschild ailesi teklif yürütmek, böyle Başkanlığa Woodrow Wilson, Rothschild gibi ön erkekleri seçmek için kullanılır.
    • 147.
    • 1881: O suikaste önce Başkan James A. Garfield (sadece 100 gün süren Birleşik Devletleri 20. Başkanı), iki hafta devletler
    • "Kim ülkemizde para hacmini kontrol, tüm sanayi ve ticaret mutlak usta ... ve tüm sistem çok kolaylıkla kontrol edilir ki, bir yol veya başka bir fark ettiklerinde, üstünde birkaç güçlü erkekler tarafından, sahip olmayacak enflasyon ve depresyon dönemleri köken nasıl söylenmesi için. "
    • 148.
    • Edmond James de Rothschild bir oğlu Maurice de Rothschild vardır.
    • 149.
    • 1883: Kanal tünel projesinde tünel 6.000 metre kazılan sonra, İngiliz hükümeti, İngiltere'nin güvenliği için bir tehdit olacağını gerçeğini gerekçe projeyi durdurmak.
    • 150.
    • 1885: Nathaniel Rothschild, Lionel De Rothschild oğlu, ilk Yahudi akran olur ve Lord Rothschild unvanını alır.
    • 151.
    • 1886: Fransız Rothschild bankası, de Rothschild Frères Rusya'nın petrol sahalarının önemli miktarda alır ve Hazar ve hızlı bir şekilde dünyanın en büyük ikinci petrol üreticisi haline Karadeniz Petrol Şirketi, oluşturur.
    • 152.
    • 1887: Çin, Edward Albert Sassoon içinde Afyon taciri, Aline Caroline de Rothschild, Yakup (James) Mayer Rothschild büyük kızı ile evlenir. Aline Caroline babası, Gustave, birlikte kardeşi, Alphonse ile, babaları Yakup'un ölümünden sonra Rothschild fransız kol devraldı.
    • 153.
    • Rothschild ailesi Güney Afrika Kimberley elmas madenlerinin birleşmesi finanse. Onlar sonradan bu şirketin, De Beers, Afrika ve Hindistan'da mayın değerli taşların büyük hissedarları haline.
    • 154.
    • 1888: Noémie Halphen, doğan Maurice de Rothschild gelecekteki eşi.
    • 155.
    • 1891: İngiliz İşçi Lideri, Rothschild ailesi konuyla ilgili şu açıklamayı yapar
    • & Quot; Bu kan emici mürettebat mevcut yüzyılda Avrupa'da anlatılmamış fesat ve sefalet neden olmuştur ve Devletler arasındaki savaşları kışkırtmak yoluyla esas olarak müthiş servet yığılı olan tartışmışlardı asla gerekirdi.
    • Savaş dolaşımını söylentileri ve erkek kafasında değişim ve felaket korkusu ile çılgına nerede olursanız olun Avrupa'da sorun olduğunda bir kanca burunlu Rothschild rahatsızlık bölgeye yakın bir yerde onun oyunlarında olduğundan emin olabilir. & Quot;
    • Onlar bazı medya kontrole sahip olabilir, böylece bu gibi yorumlar Rothschild ailesi ve Reuters haber ajansı satın 1800'lerin sonuna doğru endişe.
    • 156.
    • Savaş dolaşımını söylentileri ve erkek kafasında değişim ve felaket korkusu ile çılgına nerede olursanız olun Avrupa'da sorun olduğunda bir kanca burunlu Rothschild rahatsızlık bölgeye yakın bir yerde onun oyunlarında olduğundan emin olabilir. & Quot;
    • Onlar bazı medya kontrole sahip olabilir, böylece bu gibi yorumlar Rothschild ailesi ve Reuters haber ajansı satın 1800'lerin sonuna doğru endişe.
    • 157.
    • 1895: Edmond James de Rothschild Yakup (James) Mayer Rothschild küçük oğlu Filistin'i ziyaret ve daha sonra orada ilk Yahudi kolonileri, bu bir Rothschild ait ülkeyi yaratma uzun vadeli hedefi ilerletmek için bulundu fon sağlamaktadır.
    • 158.
    • 1897: Rothschild ailesi (bir tekil Yahudi ulus devlet içine tüm Yahudileri hareketli tek amacı bir siyasi hareket) Siyonizm teşvik ve Münih'te ilk toplantısını düzenlemek için Siyonist Kongresi'ni bulundu. Ancak nedeniyle nerede olduklarını, bu toplantı Basel, İsviçre taşınacak olan ve 29 Ağustos günü gerçekleşir oldukça mutlu olan yerel Yahudiler, aşırı muhalefet.
    • 159.
    • Toplantı, onun günlüklerinde ifade ediyorum Aşkenaz Yahudi Theodor Herzl, başkanlığında
    • & Quot; Bu önemli olduğunu Yahudilerin acıları ... .become kötü ... .Bu planlarımız gerçekleştirilmesinde yardımcı olacaktır ... .I mükemmel bir fikrim var ... .I antisemitler Yahudi zenginliği tasfiye neden olacaktır ....
    • 160.
    • antisemitler Yahudilere yapılan zulmü ve baskıyı güçlendirecektir ki böylece bize yardımcı olacaktır. antisemitler en iyi arkadaşları olacaktır. & quot;
    • 161.
    • Rothschild Kırmızı Heksagramı veya yap, & quot; Herzl sonradan benimseyen Siyonist Örgütü Başkanı, & quot seçildi; 51 yıl sonra İsrail bayrağı olarak sona erecek Siyonist bayrağı olarak.
    • 162.
    • Edward Henry Harriman Union Pacific Railroad bir yönetmen olur ve Güney Pasifik Demiryolu kontrol altına almak için gider. Bu, tüm Rothschild ailesi tarafından finanse edilmektedir.
    • 163.
    • 1898: Ferdinand de Rothschild ölür.
    • 164.
    • 1901: Yahudiler Edmond James de Rothschild tarafından Filistin'de kurulan kolonilerden, ona kendisine bir heyet göndermek,
    • & Quot;. Bir kez sömürgeciler izin için kendilerini düzeltme ihtiyacı ne & quot düzeltme imkanı var ... ilk ondan ellerinizi almak ve Yishuv (Yahudi yerleşim) kaydetmek isterseniz;
    • 165.
    • Edmond James de Rothschild, bu ve devletler hakkında çok kızgın olduğunu,
    • & Quot; Ben, ben yalnız Yishuv yarattı. Bu nedenle hiçbir erkek, ne sömürgeciler ne kuruluşların benim planlarına müdahale hakkına sahip. & Quot;
    • Onu almak için hiçbir erkek Rothschild mirasçı olduğu gibi Frankfurt, Almanya, MA von Rothschild und Söhne, Rothschild bankacılık evi kapatır.
    • 166.
    • 1902: Philippe de Rothschild doğdu.
    • 167.
    • 1905: Rothschild Bir grup komünist darbesi Rusya'da Çar devirmek için Georgi Apollonovich Gapon girişimi liderliğindeki Siyonist Yahudiler destekledi. Onlar başarısız ve Almanya'da Rusya'ya sadece verilecek sığınma kaçmak zorunda kalıyor.
    • 168.
    • Yahudi Ansiklopedisi (Vol. 2, p.497), devletler
    • & Quot;. O şu anda ikinci papalık hazine bekçileri & quot olduğunu Rothschild ailesi bir Katolik rakip kurmak için girişimde için biraz meraklı devamıdır;
    • 169.
    • 1906: Rothschild ailesi, bölgede istikrarsızlık büyüyen ve Rockefeller gelen artan rekabet Standart Oil sahibi (Rockefeller ailesi bir kadın soyundan aracılığıyla Rothschild soyundan) olduğunu iddia onlar Kraliyet Hollandaca ve onların Hazar ve Karadeniz Petrol Şirketi satmak nedenle, bu Kabuk. Bu gerçek zenginlik saklamaya çalışıyorsunuz Rothschild ailesi bir başka örneğidir.
    • 170.
    • 1907: Rothschild, Jacob Schiff, Ticaret Odası, New York için bir konuşmada Kuhn, Loeb ve Co başkanı, konusunda uyarıyor,
    • & Quot; biz kredi kaynaklarının yeterli kontrolü ile bir Merkez Bankası yoksa, bu ülkenin en şiddetli geçmesi gidiyor ve çok tarihindeki para panik ulaşıyor. & Quot;
    • Aniden Amerika Rothschild zamanki kalıntıları olarak Amerika'da milyonlarca masum insanın hayatını mahveder ve Rothschild ailesi için milyarlarca yapar finansal kriz, mühendislik değirmen başka tipik vadede ortasında kendini bulur.
    • 171.
    • 1909: Jacob Schiff Renkli İnsanlar Derneği (NAACP) Ulusal Advancement kurar. Bu siyah ve beyaz toplumlar arasında bir sürtüşme neden için, yağma ve bozukluğun diğer formları, roiting içine siyah insanları tahrik için yapıldı. Yahudi tarihçi Howard Sachar, kitabında şu, & quot devletler, Amerika'daki Yahudilerin, & quot A History;
    • Pretty SHIFFTY Jakoben, EH?
    • 172.
    • & Quot; 1914 yılında, Columbia Üniversitesi Fahri Profesör Joel Spingarn NAACP başkanı oldu ve Jacob Schiff, Yakup Billikopf ve Haham Stephen Wise olarak yönetim kurulu Yahudi liderler için işe. & Quot;
    • Diğer Aşkenazi Yahudi kurucuları Julius Rosenthal, Lillian Wald ve Haham Emil G. Hirsch dahil. Bu NAACP ilk siyah başkanı James Weldon Johnson atandı 1920 yılına kadar değildi.
    • James Weldon Johnson
    • 173.
    • Maurice de Rothschild Aşkenaz Yahudisi, Noémie Halphen evlenir.
    • 174.
    • 1911: Werner Sombart, kitabında, & quot; Yahudiler ve Modern Kapitalizm, & quot; 1820 üzerinde bu olduğunu belirtti,
    • & Quot; Rothschild, & quot Yaş; ve orada, & quot sonucuna;. Avrupa'da sadece bir güç ve bu Rothschild & quot;
    • 175.
    • 1912: Aralık sayısında, & quot ise, Hakikat, & quot; dergi, bankacı Yakup Schiff, George R. Conroy devletler,
    • & Quot; Sayın Schiff Atlantik'in bu tarafında Rothschild ailesi çıkarlarını temsil Kuhn, Loeb ve co, büyük özel bankacılık evin başıdır.
    • O mali stratejist olarak tarif edilmiştir ve yıllardır Standard Oil olarak bilinen büyük kişiliksiz gücün mali bakanı olmuştur.
    • 176.
    • O Harrimans, Goulds ve tüm demiryolu işletmelerinde Rockefeller ile içli dışlı oldu ve demiryolu egemen güç ve Amerika mali güç haline gelmiştir. & Quot;
    • 177.
    • 1913: 4 Mart'ta, Woodrow Wilson Amerika Birleşik Devletleri 28. Başkanı seçildi. O açıldı Kısa bir süre sonra, o Wilson iken vardı bir ilişki ile ilgili olarak 40.000 $ toplamı için şantaj çalışır Aşkenaz Yahudi Samuel Untermyer, hukuk firması, Guggenheim, Untermyer ve Marshall tarafından Beyaz Saray'da ziyaret edilmiştir Bir adam profesörün eşi ile Princeton Üniversitesi'nde profesör oldu.
    • 178.
    • Wilson Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Mahkemesi ilk boşluk, bir aday için tayin etmek söz veriyorum Başkan Wilson, koşuluyla, Wilson ile ilişkisi vardı kadına kendi cebinden 40.000 $ ödemek için çok Untermyer gönüllüler para yok Untermyer tarafından Başkan Wilson'a tavsiye edilebilir. Wilson, bu kabul eder.
    • 179.
    • Jacob Schiff Amerika Birleşik Devletleri'nde Anti Defamation League (ADL) kurar. Bu organizasyon herkes kimin soruları iftira amacıyla oluşturulan veya Rothschild küresel olarak komplo, & quot zorlukları olan anti-semitik. & Quot;
    • 180.
    • Gariptir ki, onlar bunu aynı yıl da Amerika'da Federal Reserve son ve güncel merkez bankası kurmak. Kongre Charles Lindbergh 23 Aralık 1913 tarihinde Federal Rezerv Kanunu geçmesiyle takip belirtti
    • 181.
    • Kongre Charles Lindbergh belirtti, & quot; Yasası, yeryüzündeki en büyük güven oluşturur. Başkan bu Bill imzaladığında, parasal güç görünmez hükümeti yasallaşması olacak ....... yaş büyük suç, bu bankacılık ve döviz faturası ile işlenen bir. & Quot;
    • 182.
    • O ne Federal ne de herhangi bir Reserve var mı, Federal Rezerv özel bir şirket olduğuna dikkat etmek önemlidir. Bu kar yılda 150.000.000.000 $ aşan konservatif tahmin ve Federal Rezerv tarihçesi yayınlanan hesaplarına kez asla vardır.
    • 183.
    • 1914: Bu savaşta I. Dünya Savaşı, Almanlar, İngilizler İngiliz Rothschild ailesi kredi para ve Fransızca Fransızca Rothschild ailesi kredi para Alman Rothschild ailesi kredi para başlangıç.
    • 184.
    • Fransa'da Ayıca, Rothschild ailesi Almanya'da, Reuters (est. 1851) İngiltere'de üç Avrupa haber ajansları, Wolff (est. 1849) kontrolü var, ve Havaş (est. 1835).
    • 185.
    • Rothschild ailesi savaş için bir şevk içine Alman halkını manipüle etmek Wolff kullanın. Onlar medya kendi çünkü bu sefer itibaren, Rothschild ailesi nadiren medyada bildirilmiştir.
    • Tabii Ah Vee onlar İsrail'i destekleyen sürece Medya orta doğu insanları şeytanlaştıran!
    • 186.
    • 1916: 4 Haziran'da, Aşkenaz Yahudi, Louis Brandeis Dembitz yaklaşık üç yıl önce Samuel Untermyer yaptığı mutabakata varılmış şantaj ödeme başı olarak Cumhurbaşkanı Wilson tarafından Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Mahkemesi atanır. Adalet Brandeis da Siyonist İşleri İcra Komitesi, 1914 yılından bu yana düzenlenen bir pozisyon seçilmiş lideridir.
    • Ben şantaj yoluyla işimi var!
    • 187.
    • Dünya Savaşı ortasında, Almanya Rothschilds, Rusya'da Çar'ın desteklemek istemiyordu, çünkü onlar, Fransa, İtalya ve İngiltere daha büyük ölçüde Rothschild ailesi tarafından finanse ediliyordu gibi savaşı kazanan oldu, ve tabii Rusya oldu Fransa, İtalya ve İngiltere gibi aynı tarafta.
    • ROMANOV'S
    • 188.
    • Sonra önemli bir olay meydana geldi. Onlar savaşı kazanan ve bir yabancı asker kendi topraklarına ayak batmıştı olmamasına rağmen Almanya, tazminat hiçbir şartı ile İngiltere'ye ateşkes teklif etti. Rothschild ailesi bu savaşa kapalı çok daha fazla para kazanmak için bekliyorduk gibi bu olmadı emin olmak için endişeli olduğunu, bu yüzden onlar kendi kolunu vardı başka bir kart oynadı.
    • 189.
    • İngiliz Almanya'nın teklifini düşünüyor iken, Rothschild ajanı Louis Brandeis İngiliz tarafında savaşa Amerika'yı getirmek için söz İngiltere'ye Amerika'dan bir Siyonist heyet gönderir, İngiliz Rothschild ailesi için Filistin topraklarını vermeyi kabul sağladı.
    • 190.
    • Rothschild ailesi aşağıdaki nedenle Filistin'i istedi. Onlar uzak doğuda büyük iş çıkarları vardı ve onlar bu çıkarlarını tehdit herhangi bir devlete, bir saldırgan olarak kullanabilirsiniz kendi askeri ile birlikte o bölgede kendi devletlerini arzu. Her nasılsa onlar Gürcistan'da yaklaşık 800 mil ile yurtlarını kaçırdı.
    • 191.
    • İngiliz sonradan Filistin için anlaşma kabul ve Londra'da Siyonistler Amerika'da kendi muhatapları ile temasa ve bu gerçeği onları bilgilendirmek. Aniden o noktaya kadar Alman yanlısı gibi propaganda parçaları çalıştıran Almanya'ya döndü Amerika'da tüm önemli gazeteleri olmuştu: Alman askerleri Kızıl Haç Hemşireler öldürüyorlardı; Alman askerleri Almanlara karşı Amerikan kamuoyunu manipüle etmek amacıyla, vb bebekler ellerini, kesilmesi edildi. KESİNLİKLE BU İDDİALARI VE OLMAYAN TÜM DOĞRU İDİ.
    • 192.
    • Aynı yıl, Başkan Woodrow Wilson, yeniden seçim sloganı altında kampanya, & quot koştu,. Yeniden Elekt Man Of War Sizin Sons Out giydin & quot;
    • 12 Aralık'ta, Almanya ve müttefiklerinin savaşı sona erdirmek için barış koşullarını sunuyoruz.
    • 193.
    • 1917: barış Almanya'nın teklifi sonucu Rothschild savaş makinesi seçmenlere sözünü dönmekle Amerikan Siyonist lider ve Yargıtay Adalet, Louis Brandeis Dembitz, talimatları doğrultusunda Başkan Wilson'a açar propagandası, Amerika'da overdrive gider gibi ve 6 Nisan'da birinci dünya savaşının içine Amerika'yı alarak.
    • 194.
    • Amerika'yı savaşa çekmek için İngiliz Rothschild Siyonist söz, başı olarak, onlar onlar pazarlık kendi tarafını korumak olacağını kanıtlamak için İngiliz yazılı bir şey istiyorum karar. Balfour Deklarasyonu & quot; İngiltere Dışişleri Bakanı Arthur James Balfour, bu nedenle yaygın olarak bilinen mektubu, & quot hazırlar;
    • 195.
    • Dışişleri bakanlığı
    • 2 Kasım 1917
    • Sevgili Lord Rothschild,,
    • Ben Majestelerinin Hükümeti, Bakanlar Kurulu tarafından sunulan ve onaylanan Yahudi Siyonist özlemlerine sempati aşağıdaki beyanı adına, size taşıma çok zevk var.
    • Majestelerinin Hükümeti lehine Yahudi halkı için bir ulusal ev Filistin'de kurulması ile görüş ve bu nesnenin başarı kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapacaktır, açıkça bir şey, sivil ve dini haklarına zarar verebilecek yapılacaktır anlaşılmalıdır Mevcut Yahudi olmayan Filistin'de topluluklar, ya da hak ve siyasi statü başka bir ülkede Yahudiler tarafından zevk.
    • Eğer Siyonist Federasyonu bilgisine bu beyanı getirecek olsaydı ben minnettar olmalı.
    • Saygılarımla,
    • Arthur James Balfour
    • 196.
    • Çar zaten 2 Mart'ta feragat olsa bile Rothschild ailesi, kontrol ettikleri Bolşevikler tarafından yürütülmesine ve Çar Nicholas II cinayeti ve Rusya'da bütün ailesini sipariş Bu, her iki ülkenin kontrolünü ve intikam eylemi almak için Çar Alexander I 1864 yılında Başkan Abraham Lincoln ile Viyana Of Kongresi ve Çar Alexander II siding de 1815 yılında kendi dünya hükümeti planı engelleme.
    • 197.
    • Onları Size hiç geçmeye çalışırsanız ne olur dünyaya göstermek için tasarlanmıştır, böylece 1815 yılında Nathan Mayer Rothschild tarafından yapılan edersiniz sözünü iyi yapmak için kadınlar ve çocuklar da dahil olmak üzere tüm aile katliam için son derece önemli olduğunu Rothschild ailesi.
    • 198.
    • ABD Kongre üyesi Oscar Callaway JP Morgan Rothschild ön ve Amerikan medya endüstrisinin kontrolünü aldığını Kongresi bildirir.
    • 199.
    • O devletler, & quot; Mart, 1915, JP Morgan çıkarları, çelik, gemi yapımı, ve toz ilgi ve onların yan örgütleri olarak, gazete dünyada 12 erkek, yüksek bir araya geldi ve en etkili gazete seçmek için onları istihdam Amerika Birleşik Devletleri ve genellikle günlük basın politikasını kontrol etmek için onları yeterli sayıda ...... Onlar büyük kağıt 25 kontrolünü satın almak için sadece gerekli bulundu ... Bir anlaşmaya varıldı. kağıtları politika ay, bir editör hayati kabul ulusal ve uluslararası nitelikte her düzgün denetleyecek kağıt ve hazırlık, militarizm, mali politikaların soruları ile ilgili düzenleme bilgileri ve diğer şeyler için döşenmiş için ödenecek, satın alınan alıcıların çıkarlarına. & quot;
    • 200.
    • 1919: başka Rothschild tarafından finanse edilen Komünist darbe, Berlin, Almanya bu kez kurşun girişimi olarak Ocak, Aşkenaz Yahudiler, Karl Liebknecht ve Rosa Luxemburg ise, öldürüldü.
    • 201.
      Versay Barış konferansı Almanlar birinci dünya savaşının sona ermesinin ardından galip ödemek gerekiyor tazminat karar yapılır. Aşkenaz Yahudi Bernard Baruch tarafından başkanlığında 117 Siyonistlerin bir heyet, onlar için Filistin sözünü konusunu getirmek. Amerika onlara ve kimin etkisi, Rothschild ailesi altında dönmüştü neden bu noktada Almanlar gerçekleştirdi.
      202.
      Almanlar, doğal, onlar Siyonistler tarafından ihanete uğradığını hissetti. Rothschild ailesi savaşa Amerika'yı getiren karşılığında, Filistin için İngiltere ile onların anlaşma yapılan zaman, Almanya Yahudilere karşı dünyanın en dost ülke olduğunu, bunun nedeni, aslında 1822 Alman Kurtuluşu Fermanı Almanya'daki Yahudileri garantili Tüm sivil haklar Almanlar tarafından zevk.
      203.
      Ayrıca, Almanya onların ilk teşebbüs Komünist darbe 1905 yılında orada başarısız olduktan sonra Rusya'ya kaçmak zorunda bile onlara sığınma veren, Yahudiler ile ilgili kısıtlamalar yer vermedi tek Avrupa ülkesi oldu.
      204.
      Bununla birlikte, Rothschild ailesi masum milyonlarca kanını dökmek için pazarlık kendi tarafını yukarı düzenlenen vardı ve sonuç olarak, Filistin Yahudi vatanı olarak teyit edilir, ve Rothschild ailesi onun teslim ederken o kontrolü altında kalması olduğunu gerçekleşir Rothschild ailesi olarak İngiltere Britanya'yı kontrol. O zaman Filistin nüfusunun az bir yüzde Yahudi oldu. İlginçtir, Versay barış konferansının ev sahibi kendi patronu, Baron Edmond de Rothschild olduğunu.
      205.
      Versay Barış konferansı da (onlar) oluşturmak, tüm savaşları biten bahanesiyle bir dünya hükümeti kurmak için Rothschild ailesi tarafından bir girişim olarak kullanılır. Bu adlandırılan, & quot oldu; Milletler Cemiyeti. & Quot; Neyse yeterli ülkeler bunu kabul ve bu yüzden yakında öldü.
      206.
      Almanlar, doğal, onlar Siyonistler tarafından ihanete uğradığını hissetti. Rothschild ailesi savaşa Amerika'yı getiren karşılığında, Filistin için İngiltere ile onların anlaşma yapılan zaman, Almanya Yahudilere karşı dünyanın en dost ülke olduğunu, bunun nedeni, aslında 1822 Alman Kurtuluşu Fermanı Almanya'daki Yahudileri garantili Tüm sivil haklar Almanlar tarafından zevk.
      207.
      Ayrıca, Almanya onların ilk teşebbüs Komünist darbe 1905 yılında orada başarısız olduktan sonra Rusya'ya kaçmak zorunda bile onlara sığınma veren, Yahudiler ile ilgili kısıtlamalar yer vermedi tek Avrupa ülkesi oldu.
      208.
      Bununla birlikte, Rothschild ailesi masum milyonlarca kanını dökmek için pazarlık kendi tarafını yukarı düzenlenen vardı ve sonuç olarak, Filistin Yahudi vatanı olarak teyit edilir, ve Rothschild ailesi onun teslim ederken o kontrolü altında kalması olduğunu gerçekleşir Rothschild ailesi olarak İngiltere Britanya'yı kontrol. O zaman Filistin nüfusunun az bir yüzde Yahudi oldu. İlginçtir, Versay barış konferansının ev sahibi kendi patronu, Baron Edmond de Rothschild olduğunu.
      209.
      Versay Barış konferansı da (onlar) oluşturmak, tüm savaşları biten bahanesiyle bir dünya hükümeti kurmak için Rothschild ailesi tarafından bir girişim olarak kullanılır. Bu adlandırılan, & quot oldu; Milletler Cemiyeti. & Quot; Neyse yeterli ülkeler bunu kabul ve bu yüzden yakında öldü.
      210.
      29 Mart günü Londra Times, Rusya'da Bolşeviklerin raporları
      & Quot; Bolşevik hareketinin meraklı özelliklerinden biri de liderleri arasında olmayan Rus elemanların yüksek bir orandır. Bolşevik hareketinin merkezi makine sağlamak yirmi ya da otuz kumanya, ya da liderlerin, az% 75 Yahudiler idi. & Quot;
      211.
      Onları kendi ulus içinde bir merkez bankası oluşturmak için izin hazırlıklı değildi çünkü Rothschild ailesi Ruslar ile kızgın olduğu bildirilmektedir. Bu nedenle Yahudi casuslarının grupları toplandı ve aslında bir Rothschild kontrollü şeytani elitin Rusya'nın bir devralma oldu ortak adam, yararına bir devrim canlandırmak için Rusya'ya gönderdi.
      212.
      Bu Yahudi casuslar Troçki ilk grubun bir üyesi oldu ve onun Asıl adı Bronstein oldu örneğin Rus adları, verilen, yaş eski aldatıcı Aşkenaz geleneğinde vardı. Bu gruplar isyanları ve isyan tahrik Rusya genelinde bölgelere gönderildi.
      213.
      Yahudi Mesaj International Edition, 24 Ocak 1991 ile biten hafta, Vladimir Lenin Yahudi olduğunu doğruladı. Lenin, belirtilen sahip olarak kayıtlara da
      "Bir merkez bankasının kurulması, bir ulus komünleştirme 90% 'dir."
      214.
      Bunlar Yahudi, Rothschild tarafından finanse edilen Bolşevikler Sovyet kontrolündeki bölge 60 milyon Hıristiyan ve Yahudileri katletmeye Olmayan için tarih boyunca devam edecek. Nitekim eserinde yazar Aleksandr Soljenitsin, "Gulag Takımadaları, Cilt 2," Siyonist Yahudiler oluşturulur ve Hıristiyanlar ve olmayan milyonlarca Yahudi bu on öldüğü düzenlenen Sovyet toplama kampı sistemi uygulanan doğruluyor.
      215.
      Dünya tarihinin bu kitapta bu büyük ölüm makinesinin bile isimleri yöneticileri sayfasında 79. Onlar Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrih Yagoda ve Naftaly Frenkel vardır. Tüm Altı Siyonist Yahudiler. 1970 yılında Soljenitsin Nobel Barış Ödülü'nü olacaktır.
      216.
      NM Rothschild & Sons dünyanın günlük altın fiyatı düzeltmek için kalıcı bir rol verilmiştir '. Bu 2004 yılına kadar aynı odada, 1100 saat, günlük, Londra ofislerinde City gerçekleşir.
      217.
      1920: (Annesi, Jenny (Jacobson) Jerome, Yahudi - o bir Yahudi anneden doğan gibi o Aşkenaz yasalarına göre Yahudi anlamı) Winston Churchill Resimli Sunday Herald gazetesinde yer alan bir makalede yazar, tarih 8 Şubat,
      218.
      & Quot; Illuminati lideri Weishaupt gün itibaren, Troçki'nin bu Karl Marx'ın olanlar için, bu dünyada komplo giderek artmaktadır.
      219.
      Ve şimdi Avrupa ve Amerika'da büyük şehirlerin yeraltı olağanüstü kişilikleri bu bant sonunda, onların kafalarının saç Rus halkı kavradı ve o muazzam imparatorluğun tartışmasız ustaları haline gelmiştir. & Quot;
      220.
      1921: Jacob Schiff Dış İlişkiler Konseyi (CFR) emir Aşkenaz Yahudileri, Bernard Baruch ve Albay Edward Mandell House tarafından kurulmuştur altında. O Amerika'da bir organizasyon Rothschild komplo taşımak için siyasilere seçmek için kurulacak gerekli biliyordum, ve CFR oluşumu, aslında 30 Mayıs 1919 tarihinde bir toplantıda kabul edildi gibi Schiff, 1920 yılında ölümünden önce onun emir verdi Paris, Fransa Hotel Majestic.
      221.
      Başında CFR üyelik Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 1000 kişi oldu. Bu üyelik Amerika'da hemen hemen her sanayi imparatorluğunun başkanları, tüm Amerikan merkezli uluslararası bankacılar, ve tüm vergi ücretsiz vakıf başkanları dahil. Kongre'de, Senato ve Başkanlık için çalıştırmak istediğini herkes için gerekli sermayeyi sağlayacak tüm bu insanlar Özünde.
      222.
      CFR ilk iş basının denetimini ele geçirmesine oldu. Bu görev, Hayat ve Zaman gibi ulusal haber dergilerinin bir dizi kurmak John D. Rockefeller verildi. O, tüm ülke genelinde gazetelerin bir zincirini satın almak ve kurmak için Samuel Newhouse finanse ve Eugene Meyer ayrıca Washington Post, Newsweek, karınca Haftalık Dergisi gibi birçok yayınları satın almak için giderdim kim.
      223.
      CFR ayrıca radyo, televizyon ve sinema sektörünün kontrolünü elde etmek için gerekli. Bu görev Kuhn Loeb, Goldman Sachs, Warburgs ve Lehmanns, uluslararası bankacılar arasında bölündü.
      224.
      1925: Bu yılki Yahudi Ansiklopedisi, bu yüzden de Edom olarak bilinen Yahudiler, Esav (düşmanı olarak adlandırılan şaşırtıcı kabulü ile (sözde dünya Yahudilerinin yaklaşık% 90 temsil) Aşkenaz Yahudilerinin varlığının devletler, Genesis bkz 36: şimdi aslında Cilt V, sayfa 42 da belirtildiği Yahudi ırkını temsil 1),
      & Quot;. Edom, modern Yahudi & quot olduğunu;
      Peki ne temelde söylüyorsun sözde Yahudi nüfusunun% 90 temsil eden bu Aşkenaz Yahudiler, aslında Yahudi olmayanlar veya kendilerini Yahudi olmayanlar olmasıdır.
      225.
      1926: NM Rothschild & Sons tüm Londra metro ulaşım sisteminde bir kontrol ilgi var Londra Ltd Yeraltı Elektrik Demiryolları Şirketi finanse.
      226.
      Maurice de Rothschild bir oğlu, Edmond de Rothschild vardır.
      227.
      1929: Rothschild ailesi para arzını sözleşme ile Amerika Birleşik Devletleri ekonomisi çökebilir.
      228.
      1930: İlk Rothschild dünya bankası, & quot; Uluslararası Ödemeler (BIS), & quot Bankası; Basel, İsviçre'de kurulmuştur. 33 yıl önce ilk Dünya Siyonist Kongresi gerçekleştirildi nerede aynı yerde.
      229.
      1933: 30 Ocak tarihinde, Adolf Hitler Almanya Şansölyesi olur. O Almanya içinde Devlet pozisyonların dışında komünist bunların çoğu Yahudi, sürücüler. Bunun bir sonucu olarak, Temmuz ayında, Yahudiler, Hitler yeniden yatırmak her Yahudi geri onun eski pozisyonuna talep sırasında Amsterdam'da Dünya Konferansı tutun.
      230.
      Hitler reddediyor ve bunun bir sonucu olarak, Samuel Untermyer, Aşkenaz Yahudi Başkanı Wilson şantaj kim, şimdi Amerikan heyeti ve tüm konferans başkanı başkanı, Amerika Birleşik Devletleri geri döner, ve radyoda bir konuşma yapar New York Times, Pazartesi Ağustos 7, 1933 Kimden transkripsiyonu edildi.
      231.
      Konuşmada, şu açıklamalarda bulundu
      & Quot; ... Yahudiler dünyanın aristokratlar ... Bizim kampanya ... Önerdiğimiz Ne tüm Alman mallar, nakliye ve hizmet ... karşı ekonomik boykot ve ... Ekonomik tamamen defansif kovuşturma vardır Hitler rejimini zayıflatmak ve kendi varlığının bağlı olduğu ihracat ticaret yok ederek onların duyuları Alman halkını getirecek boykot ...
      ... Her biriniz, Yahudi ve Yahudi olmayan hem ... herhangi bir Alman yapımı mal veya kim Alman gemi veya nakliye patronizes satan herhangi bir tüccar ya da dükkan ile başa çıkmak için çöp gerekir. & Quot;
      232.
      Almanya'nın gıda arzının üçte ikisi ithal edilmek zorundaydı, ve sadece ihraç ne gelirleri ile ithal edilebilir gibi Almanya ihracat could not için birden fazla yeterli yiyecek olurdu, Almanya'nın nüfusunun üçte ikisi, kalırdın Nüfusun üçte.
      233.
      Bu boykot sonucunda, Amerika'da Yahudiler, dışarıda protesto ve herhangi ürünler, & quot bulduğu herhangi bir mağaza zarar olacaktı; Made in Germany, & quot; Bu ürün ya da risk iflas dökümü zorunda mağazaları neden üzerlerinde.
      234.
      Bu boykot etkileri bu noktaya kadar Yahudilere karşı hiçbir şiddet göstermişti Almanya, Almanlar, hissedilmeye başlayınca, sadece Yahudiler Amerika'da Alman ürünleri satan mağazalara yapmış aynı şekilde Yahudi mağaza boykot başladı.
      235.
      Rothschild IBM, Yahudilerin ilk kimlik ve sosyal sınırdışı, mallarını ve bunların imha müsadere düzenlemek ve yönetmenize yardımcı olmak için delikli kartlar üretmek Nazilere tedarik makineleri finanse.
      236.
      16 Kasım'da, Başkan Roosevelt 8.000 Ukraynalılar New York'ta protesto yürüyüşü bile Kongresi ile istişare olmadan Rusya'da Stalin Siyonist rejimi tanır.
      237.
      Ayrıca bu yıl, bu nedenle Yahudi olmanın Aşkenaz kurallarını karşılayan, bir Yahudi anneden doğan Başkan Roosevelt, sloganı ile birlikte tüm yeni dolar faturaları üzerine yerleştirilmek üzere her şeyi gören göz emir, & quot; Novus Ordo Seclorum. & Quot; Bu için latin, & quot; Çağ Yeni Sipariş. & Quot;
      238.
      1934: İsviçreli bankacılık gizlilik yasaları yeniden ve banka gizliliği ihlal etmek, herhangi bir banka çalışanı için hapis sonuçlanan bir suç olur. Rothschild hangi zamanki gibi her iki tarafı finanse edecek İkinci Dünya Savaşı'nı mühendislik Bu, tüm hazırlanıyor.
      239.
      Edmond de Rothschild ölür.
      240.
      1936: Almanya'da anti-semitizm artış ile ilgili olarak, Samuel Landman (zaman, Dünya Siyonist Örgütü'ne sekreteri), onun 1936 kitabında, Büyük Britanya, Yahudiler ve Filistin Birleşik Devletleri giriş aşağıdaki devletler Dünya Savaşı 1'e:
      241.
      Özellikle Nazi - - zihinleri, ve anti-Semitizm, Nazi programda işgal öne hiç de küçük ölçüde katkıda bulunmuştur Alman beri hiç rankled olan Müttefiklerin tarafında Savaşı içine ABD'yi getiren Yahudi yardım olduğu gerçeği . & quot;
      242.
      1938: 7 Kas, bir Yahudi, Herschel Grynszpan'a günü, Ernst vom Rath, Paris'teki Alman Büyükelçiliği küçük bir yetkilinin suikast. Almanya'da Yahudilere karşı bu düşmanlık Alman sonucunda şiddetli dönmeye başladı.
      243.
      Viyana'da Rothschild ailesi Avusturyalı bankacılık ev, SM von Rothschild und Söhne, Avusturya Nazi işgalinin ardından kapatır.
      244.
      1939: IG Dünyada kimyasalların lider üreticisi Farben ve çelik Almanya'nın en büyük üreticisi dramatik üretimini artırır. Bu artan üretim neredeyse sadece İkinci Dünya Savaşı için Almanya'yı kol için kullanılır. Bu şirket Rothschild ailesi tarafından kontrol edildi ve toplama kamplarında köle işçi olarak Yahudileri ve diğer muhalif halkları kullanmak için giderdim. IG Farben de Yahudileri yok etmek için kullanılmıştır öldürücü Ziklon B gazı yarattı?
      245.
      Almanya Polonya'yı işgal olduğunda 1 Eylül 1939 tarihinde, İkinci dünya savaşı başlar. Alman liderlik Sovyet Rusya Rothschild tarafından finanse edilen komünistler önderliğinde anlaşılmaktadır bir Hıristiyan liderlik, ve onlar Sovyetler Birliği güçlendi gibi, bu Yahudi komünistler işgal ve haritadan tüm Hıristiyanları silin korkuyordu çünkü bu oldu.
      246.
      1940: Hansjürgen kitabında Koehler, & quot; İçinde Gestapo, & quot; Maria Anna Schicklgruber, Adolf Hitler'in büyükannesi aşağıdaki, devletler
      & Quot; Bir küçük hizmetçi kız ...... Viyana'ya .came ve Rothschild Konağın AT'nin ...... yerli kulu oldu ...... .ve Hitler'in bilinmeyen dedesi muhtemelen bu muhteşem evde aranmalıdır. & Quot;
      247.
      Bu kitabında Walter Langer tarafından desteklenen, & quot olduğu, Hitler Of Mind & quot; olan o, devletler
      & Quot; Adolf babası Alois Hitler, Maria Anna Schicklgruber gayrimeşru oğlu ...... .Maria Anna Schicklgruber o hamile anda Viyana'da yaşayan oldu. O zaman o Baron Rothschild evinde hizmetkâr olarak istihdam edildi. En kısa sürede aile ...... Alois doğdu .Where & quot eve geri gönderildi hamileliği keşfetti gibi.;
      248.
      Hem maddi ve siyasi Rothschild ailesi bu savaşın dışında var ki faydaları, keşfetmek zaman Yüzeyde, bu, sonra tekrar Hitler Rothschild olması muhtemel olduğunu görünür, ama olur, bir Rothschild bağlantısı başlangıçta olabilir gibi tuhaf görünmüyor görünüyor.
      249.
      1941: Başkan Roosevelt Japonya'ya daha fazla çelik hurda veya yağ satmak reddederek ikinci dünya savaşı içine Amerika'yı alır. Japonya Çin'e karşı ve bu hurda çelik ve yağ olmadan bir savaşın ortasında olduğunu, Japonya bu savaşa devam etmek mümkün olacaktır. Japonya çelik hurda ve petrol hem Amerika Birleşik Devletleri'nde üzerine tamamen bağımlı oldu. Roosevelt Japonca provoke olur bu eylem onlar sonradan Pearl Harbor yaptım Amerika, saldırı biliyordu.
      250.
      1942: Prescott Bush, gelecek Amerikalı Başkanlar George Herbert Walker ve George W babası, onun şirket Yasası ", Düşman ile Ticaret", altında ele geçirdi. Amerikan askerleri Alman askerleri tarafından öldürülen ediliyordu iken O, Amerika'dan Hitler'i finanse edildi.
      Yahudiler de bu aynı askerler tarafından katlediliyor. İlginç ADL asla bunun için Çalılık herhangi eleştirir.
      251.
      1943: 18 Şubat, Siyonist, Izaak Greenbaum, Siyonist Yürütme Konseyi devletlere bir konuşmada Yahudi Ajansı Kurtarma Komitesi başkanı,
      "Ben soruluyor varsa, UJA (United Yahudi Temyiz) Yahudiler kurtarmak için paraları verebilir, ben hayır diyorum ve ben hayır Tekrar söylüyorum!"
      O, devlet üzerine gitmek
      "Filistin'de bir inek Polonya'da tüm Yahudiler daha değerlidir!"
      Siyonist, Yitzhak (Izaak) Greenbaum
      252.
      Bu bir sürpriz değil, masum Yahudilerin katledilmesi için Siyonist destek fikrine güvenliği onların tek yer İsrail'in olduğuna inanan içine kazazedeleri korkutmak oldu. Başka nasıl Siyonistler Yahudilerin çölde yerleşmek amacıyla, yaşadıkları güzel Avrupa şehirleri terk sağlamak olabilir sizce!
      253.
      1944: Kasım 6, Lord Moyne günü, Orta Doğu'da İngiliz Bakan Resident İsrail'in gelecekteki Başbakanı Yitzhak Shamir tarafından liderliğindeki Yahudi terörist grup, Stern Gang, iki üye tarafından Kahire'de öldürüldü. Ayrıca Harold MacMichael, Filistin'in İngiliz mandası Yüksek Komiseri, bu aynı yıl karşı bir suikast girişimi sorumludur.
      254.
      İlginçtir o da başarılı bir suikast Ortadoğu'da Birleşmiş Milletler temsilcisi karşı bu yıl masterminds, o İkinci Dünya Savaşı sırasında Alman kamplarından 21.000 mahkumun serbest bırakılmasını güvenli olmasına rağmen, İzak Shamir ve onun terörist işbirlikçileri tarafından görüldü, Folke Bernadotte'u Sayısı bir anti-Siyonist olarak.
      255.
      Bretton Woods, New Hampshire, diğer iki Rothschild dünya bankaları oluşturulur. Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası.
      256.
      1945: İkinci Dünya Savaşı sonu. Bu bildirilmektedir IG Farben bitkiler özellikle Almanya'ya bombardıman hedef değildi. İlginç savaşın sonunda, sadece sürekli% 15 hasar olduğu tespit edildi.
      257.
      Nazi Savaş Suçları araştırmak için, İkinci Dünya Savaşı sonunda düzenlenen mahkemeleri, Hitler'e Batı yardımı kayıt herhangi bir malzeme sansür.
      258.
      Milletler Cemiyeti, & quot; Rothschild ailesi, dünya hakimiyeti, ikinci, & quot kendi hedefine yönelik dev bir adım atmak; Birleşmiş Milletler, & quot;, & quot denilen; Bu yıl onaylandı.
      259.
      1946: 22 Temmuz'da İsrail'in gelecekteki Başbakanı, Aşkenaz Yahudi, David Ben-Gurion, İsrail başka gelecekteki Başbakanı, Aşkenaz Yahudi, Menahem Begin Filistin'de King David Oteli terör saldırısı gerçekleştirmek için, emir, denemek için ve İngiliz sürücü dışarı. Bu 91 kişilik bir sonucu öldürüldü gibi, çoğu sivil: 28 İngiliz, 41 Arap, 17 Yahudiler, ve 5 diğerleri. Çevresi 45 kişi yaralandı.
      260.
      . Menahem olarak kendini ilan, & quot gururla gitti Başlaması, modern terörizmin babası & quot; Sadece perspektif içine King David Oteli saldırı ciddiyetini koymak için, o zaman hiç tek terörist eylem sonucunda büyük ölü sayısı ve sadece Pan Am uçuş 103 yılı aşkın Bombing'de tarafından kırk yıl sonra aştı edildi Lockerbie.
      261.
      1947: önce Dünya Savaşı 2 tanesi ve İngiliz askerleri hem de karşı terör eylemleri kendi Filistinlileri korumak için Filistin'e Yahudilerin artık göç olacağını ilan İngilizler, Birleşmiş Milletler Filistin kontrolünü aktarın. Birleşmiş Milletler çözmek Filistin tüm dini inançlara tarafından zevk için uluslararası bir bölge olarak kalmasını Kudüs ile iki devlet, siyonist bir ve arap biri haline bölümlenmiş olması.
      262.
      Bu transfer 15 Mayıs'ta gerçekleşecek planlanan gerçekten bile Yahudiler, çözünürlük 181 Yahudilere 57% verilmiş o zaman Filistin'in% 6 sahip düşünce olarak, 1948 Birleşmiş Milletler, kimseye Arap özelliği vermek için hiçbir hakkı yoktu kara o zaman sadece 43% ile 94% vardı Arapları bırakarak.
      263.
      ABD vatandaşları üzerinde casus operasyonlarında ADL tarafından toplanan bilgiler Amerikan'ca olmayan Faaliyetleri Hakkında Evi seçin Komitesi tarafından kullanılır. Alt Komitesi Başkanı Clare Hoffman & quot şüpheli komünistlere ADL'nin raporlarını görevden alır;. Söylenti & quot;
      264.
      1948: Bu yılın ilkbaharında, Rothschild ailesi Başkan Harry S. Truman (Amerika Birleşik Devletleri 1945 33. Cumhurbaşkanı - 1953) rüşvet ona vermek 2.000.000 $ ile egemen bir devlet olarak İsrail'i tanıması (Rothschild Sahip olduklarımız Siyonist Yahudi olmayan bölge) Onun kampanya trende.
      265.
      Daha sonra İsrail Filistin'de egemen bir Yahudi devleti olmak ve yarım saat içinde Başkan Truman Birleşik Devletleri onu tanıyan ilk yabancı ulus olarak ilan beyan.
      33 derece özgür mason Truman
      266.
      İsrail Bayrağı açıklandı. Muazzam muhalefete rağmen bayrağa amblemi mavi renkli Rothschild sürümü, & quot; Kırmızı Heksagram veya yapın. & Quot;
      Fırat Nehri Nil Nehri
      267.
      Moloch, & quot; Bu Heksgramı gerçekleştirmek Bu angers birçok Yahudi sembolü, & quot gibi antik gizem dinlerinde kullanılan; (Isteksiz kurban bir iblis olarak tanımlanan ve ilginç taş adı Bohemian Grove elit ibadet baykuş da), ve, & quot; Astaroth, & quot; (Cehennem Lord Sayman olarak tanımlanan).
      268.
      Şeytan ve quot;. Heksagramdır için gizli adı olarak tespit edilmiştir Satürn, & quot göstermek için kullanılmıştır; Bu İsrail adına öldürülen herkes aslında Şeytan'a kurban olduğunu gösterir.
      269.
      Bu muhalif Yahudiler inanıyorum, & quot; Menora, & quot; eski Yahudi sembolü kullanılan ve Heksagram bile Yahudi sembolü değildir, ama tabii Rothschild Siyonistler bu, ben Siyonist ne anlama Rothschild biter, ben İsrail bayrağı demek olduğunu kullandıkça işaret edilmelidir.
      270.
      19 Nisan erken saatlerde, gelecekteki İsrail Başbakanı Menahem liderliğindeki Irgun çetesinin, 132 Yahudi teröristler başlayın, ve gelecekteki İsrail Başbakanı İzak Şamir, onlar 200 erkek, kadın ve çocuk gibi vahşice katliam liderliğindeki Stern çete, Deir Yassin köyünde Arap barışçıl uyku.
      271.
      15 Mayıs bağımsız bir Yahudi devleti Filistin'in Birleşmiş Milletler transferi ve bağımsız bir Arap devleti ardından, İsrailliler hemen kaçmak olmasaydı, onlar olacağını bildiren Arapları kendi kamyonlara hoparlörler cızırdayarak Araplar üzerinde bir askeri saldırı başlattı katlettiler.
      272.
      Akıllarını ön planda Deir Yasin katliamı son bellek ile 800.000 Araplar, panik içinde kaçtılar. Onlar Arap devletleri komşu yardım istedi, ancak tarih, askeri donanım kadar Rusya'da Yahudi Stalinist rejim tarafından sağlanan olmuştu İsrailliler için hiçbir maç olduğu gibi bu devletler dahil alamadım. Birleşmiş Milletler tarafından yasadışı kendilerine verildiğini% 57 karşı bu saldırı ardından, Yahudiler artık eski Filistin 78% kontrollü.
      273.
      Filistinliler, onları Hıristiyanlar birçok bu yasadışı Yahudi saldırı sırasında evlerini, mülkiyet ve onlardan çalınan işletmeler için tazminat ödedi asla, ve bu insanlar çadır gecekondu mülteci şehirlerde sona erdi. Kaçmak için kendi acele Filistinlilerin Futhermore en az yarısı, arkasında onların doğum sertifikalarını bıraktı. İsrail Devleti, sonra böylece bu 400,000 Filistinli dönmek değil yani, sadece vatandaşlık olabilecek olanlar İsrail'e dönmek için izin verildi bir yasa geçti ve onlar orada bıraktığı tüm mallarını kaybetti.
      274.
      Aşağıdaki gibi Aşkenaz Yahudisi David Ben-Gurion, İsrail ve ilk Başbakan babası kurucularından biri, samimiyetle, onun günlüğüne (21 Mayıs 1948) Siyonist amaçlarını açıklar
      "Arap koalisyonun Aşil topuğu Lübnan olduğunu. Bu ülkede Müslüman üstünlüğü yapay ve kolayca devrilebilir. Bir Hıristiyan devlet nehri Litani üzerindeki güney sınırına sahip, orada kurmak gerektiğini.
      275.
      Biz bu devletin ile ittifak antlaşması imzalamak istiyorum. Arap Legion gücünü kırık ve Amman bombaladı Böylece zaman ki Suriye düşecek sonra, biz, Trans-Ürdün silip olabilir. Mısır hala bize savaş yapmak için cesaret ve biz Port Said, İskenderiye ve Kahire bomba olur. Böylece savaşı bitmeli ve var ama atalarımızın adına Mısır, Asur ve Chaldea'lı ödenen ederim. "
      276.
      1949: 1 Ekim'de, Mao Tse Tsung Mao Tse Tsung Tiananmen Meydanı, Pekin'de Çin Of Halk Cumhuriyeti'nin kuruluşunu ilan etti. O Rothschild tarafından finanse edilmektedir Rusya'da komünizmi yarattı ve ayrıca aşağıdaki Rothschild ajanlar: Solomon Adler Solomon Adler, bir Sovyet casus olduğu eski Amerika Birleşik Devletleri Hazine yetkilisi; İsrail Epstein, orada bir devrim FORMENT çalıştıkları için Rusya'da Çar tarafından hapsedilen bir Yahudi Bolşevik oğlu; Frank Coe, Rothschild önde gelen resmi IMF aittir.
      277.
      1950: İsrail dünya çapında 1300 yıldır orada yaşamış olsa bile, ancak Filistinliler, bu doğru reddedildi İsrail devletinin yaşamak hakkına, her Yahudi garanti, iade onların hukuk geçer.
      278.
      John Davitt, Adalet Bakanlığı'nın iç güvenlik bölümünün eski başkanı İsrail istihbarat servisi Sovyetlerin sonra İsrail ve Sovyetler Birliği hem de bir Aşkenaz Yahudi liderliği tarafından işletilen tabii Birleşik Devletleri'nde en aktif ikinci olduğunu belirtiyor.
      279.
      1951: dünyayı terörize etmek üzerine gidecek İsrail Gizli İstihbarat Ajansı Mossad, oluşan 1 Nisan'da. Mossad sloganı, o, belki de dünyanın en iğrenç gizli servis sloganı
      & Quot;. Deception Of By Way, Sen Shalt Do Savaşı & quot;
      280.
      1953: NM Rothschild & Sons İngiliz Newfoundland Corporation Limited Hamilton gücünü güç istasyonu oluşan Newfoundland, Kanada, arazi 60.000 mil kare geliştirmeye bulundu Falls (daha sonra Churchill değiştirildi). Anda bu hiç bir özel şirket tarafından gerçekleştirilecek en büyük inşaat projesi oldu.
      281.
      1954:. & Quot; Lavon Affair & quot; İsrail ajanları Mısır / Amerikan ilişkilerini bozmak için belirgin bir girişim, Arapları çerçeve Yahudi Mısır'da Batılı hedeflere bomba iniş ve bitki kanıt Mısır vatandaşlarını işe. Birçok gerçek sorumluluk David Ben-Gurion ile yatıyordu düşünüyorum ama İsrail savunma bakanı, Aşkenaz Yahudi, Pinhas Lavon sonunda, ofis kaldırılır.
      282.
      İsrailliler tarafından dikilmiş bir gizli mikrofon Tel Aviv, ABD Büyükelçisinin Office keşfedilir.
      283.
      1955: Edmond de Rothschild Paris, Compagnie FINANCIERE kurar.
      284.
      1956: Telefon musluklar Tel Aviv ABD askeri ataşesi ikamet iki telefon bağlı bulunmaktadır.
      285.
      1957: James de Rothschild ölür ve o kendi parlamento binasının, Knesset inşası için ödemek için İsrail devletinin para büyük bir meblağ vasiyetler ki (Rothschild ait medya tarafından) bildirilmiştir. Knesset olması gerektiğini O, devletler
      & Quot;. Bütün erkeklerin gözünde bir sembol, İsrail Devleti'nin kalıcılığının & quot;
      286.
      İngiliz Aristocracy Tales, & quot; onun kitabının sayfa 219, & quot üzerinde; L.G. Çam, Burke'ün lortluğunda Editör, o Yahudiler devletler
      & Quot; kendilerini çok yakından iki sınıf karşılıklı değil kayba uğramak olası olduğunu İngiliz lortluğunda ile bağlı yaptık. Yani yakından bağlantılı Yahudiler ve bu ülkede Yahudilere karşı bir darbe de aristokrasisi zarar vermeden mümkün olmayacağını lordları & quot vardır.;
      Maurice de Rothschild Paris'te ölür.
      287.
      1962: de Rothschild Frères tüm maden maden çıkarları için bir şemsiye şirket olarak iMetal kurar.
      288.
      Frederic Morton, o devletler hangi kitabında, Rothschildler, yayınlar
      & Quot; sınai, ticari, madencilik ve turizm şirketlerinin puanları kontrol rağmen, değil bir isim Rothschild taşımaktadır. Özel ortaklıklar olmak, aile evleri gerek asla, ve, bir tek kamu bilanço, ya da mali durumunun başka bir rapor yayımlamak yapmak asla. & Quot;
      Bu tutum, tüm rekabeti ortadan kaldırmak ve kendi dünya tekeli yaratmaya, Rothschild ailesi gerçek amacını ortaya koymaktadır.
      289.
      1963: 4 Haziran Başkan John F. Kennedy (Amerika Birleşik Devletleri 1961 35. Cumhurbaşkanı - 1963) On Rosthchilds geçmeden, ABD hükümetine para verme gücü döndü işaretleri Executive Order 11110 Federal Rezerv aittir.
      290.
      Onlar 1865 yılında Başkan Abraham Lincoln suikast gibi az 6 ay sonra 22 Kasım'da, başkan Kennedy aynı nedenle Rothschild ailesi tarafından öldürüldü, o kapma bir para yararına itiraz olarak, Amerikan halkı için Amerikan para basmak istedi Savaş tüccarlığı yabancı elit.
      291.
      Bu Executive Order 11110, Dallas Washington'a Air Force One, Başkan Kennedy öldürüldü aynı gün Başkan Lyndon Baines Johnson (1969 Amerika Birleşik Devletleri 1963 36. Devlet Başkanı) tarafından iptal edilir.
      292.
      Kennedy'nin suikast için bir başka ve muhtemelen birincil nedeni o hiçbir koşulda o nükleer devlet olma İsrail'e kabul edeceğini, İsrail Başbakanı, David Ben-Gurion için oldukça açıkça olduğunu, ancak gerçektir.
      293. Bir gözden, Avner Cohen'in kitabında, & quot 5 Şubat 1999 tarihinde İsrail gazetesi Ha'aretz; İsrail ve Bomba, "aşağıdakileri devletler
      294.
      & Quot; Amerikan Başkanı John F. Kennedy'nin öldürülmesi büyük basınç nükleer programını durdurma İsrail hükümeti ABD yönetimi tarafından uygulanan ani bir sona getirdi ... kitap, Kennedy hayatta kalmış olduğunu ima, o Şüpheli bugün nükleer bir seçenek olurdu İsrail olmadığını. & quot;
      295.
      Edmond de Rothschild bir girişim sermayesi evi olarak İsviçre'de La Compagnie Financière Edmond de Rothschild (LCF), kurar. Bu, daha sonra birçok iştirakleri ile bir yatırım bankası ve varlık yönetimi şirketi haline gelişir. O da eşi Nadine ile evlenir ve bir oğlu, Benjamin de Rothschild var.
      296.
      1965: İsrail yasadışı NUMEC (Nükleer Maddelerin ve Equipment Corporation) zenginleştirilmiş uranyum elde eder.
      297.
      1967: Siyonist Yahudilerin Filistinlilere tedavi, nihayet İsrail sınırında harekete Mısır, Ürdün ve Suriye için Arap dünyasında yeterince öfke tutuşturur. Bu üç ülkenin tamamı aniden İsrail tarafından Gazze'ye dahil Sina Mısır, Batı Şeria ve Ürdün çalınan Ürdün Nehri çalındı ​​sonucunda saldırıya vardır.
      298.
      Bunun bir sonucu olarak, 8 Haziran, İsrailliler kendi tarafında savaşa Amerika'yı getirmek, Mısır suçu için bir çaba, İsrail uçak ve motor torpido botu ile USS Liberty bir saldırı başlatmak, ve tabii ki takip mektuba, onların Mossad sloganı,
      & Quot;. Deception Of By Way, Sen Shalt Do Savaşı & quot;
      299.
      Onların saldırı sonucunda, 34 Amerikalı askerler öldürüldü ve 174 kişi yaralandı. İsrail 180 metre kısaydı, o eski dışı hizmet Mısır at taşıyıcı El Quseir için büyük bir Amerika Birleşik Devletleri bayrağını olan bu savaş gemisi zannettiğini iddia, her zamanki gibi yatıyor. Onlar da kadar herhangi bir savaştan, uluslararası sularda aslında iken gemi, savaş bölgesinde olduğunu iddia ediyor. Bu savaş gemisi İsrailli saldırı umutsuzca başka bir yetiştirme denizciler sonuçlanan, Amerika Birleşik Devletleri bayrakları birini vur bu süre zarfında 75 dakika sürer.
      300.
      Bu saldırının ardından, hayatta Amerikalı denizciler nedeniyle kimseye, & quot konuyu tartışmak için değil Amerika Birleşik Devletleri ordusu tarafından uyarılır; ulusal güvenliği. & Quot; Bu hikaye Rothschild kontrollü ana akım medya hiçbir önem alır ve her zamanki gibi İsrail bile Amerika'nın kendi itaatkar ülke tarafından kendi suçları için azarladı hiçbir şekilde.
      301.
      Ertesi gün, 9 Haziran, İsrail, yasadışı Suriye den Golan Tepeleri'ni ele geçirdi kaplar. Bu alan taze su üçte biri ile İsrail'i sağlamak için gider.
      302.
      İsrail Genel Matityahu Peled, aşağıdaki deyimi ile Ha'aretz'in (19 Mart 1972) alıntı
      & Quot; soykırım tehlikesi İsrail fiziksel varlığı için savaşıyordu Haziran 1967 ve o bize üzerinde asılı olduğunu tez savaştan sonra doğmuş ve gelişmiştir tek blöf olduğunu. & Quot; Başka bir mide bulandırıcı ve aldatıcı deyimi ama yine en azından o, Mossad sloganı ile tutarlı
      & Quot; Deception Of By Way, Sen Shalt Do Savaşı ".
      de Rothschild Frères Banque Rothschild olarak değiştirildi.
      1968: Noémie Halphen, Maurice de Rothschild eşi ölür
      303.
      1970: Senatör Henry "Scoop" Jackson, Aşkenaz Yahudi için çalışırken, Richard Perle FBI İsrail'e gizli bilgi vererek yakalandı. Hiçbir şey yapılır.
      304.
      İngiltere Başbakanı Edward Heath, Lord Rothschild Victor onun politikası birimi başkanı yapar. O rolü iken İngiltere, Avrupa Topluluğunu girer.
      305.
      1973: kitabında, None Conspiracy Çağrı Dare, Gary Allen, devletler
      & Quot; siyasi tarih, uluslararası bankerlerin rolünü tarihsel kesinti ana nedenlerinden biri Rothschild ailesi Yahudi idi ise ...
      306.
      ... Komplo .The Yahudi üyeleri bir organizasyon denemek ve Rothschild ailesi ve onların müttefiklerinin herhangi bir söz, tüm Yahudilere bir saldırı olduğunu herkes ikna etmek için bir araç olarak Anti-Defamation League (ADL) adlı kullandık.
      307.
      Bu şekilde uluslararası bankacılar hemen hemen tüm dürüst burs stifled ve üniversiteler bünyesinde konu tabu yaptık.
      308.
      Bu konuyu keşfetmek herhangi bir birey veya kitap hemen her ülkede ADL toplulukların yüzlerce tarafından saldırıya uğradı. ADL gerçeği ya da mantığı da son derece profesyonel karalama işleri ile müdahale izin olmamıştı ...
      ... .Actually, Kimse onların arkadaşları Yahudilerden daha Rothschild kliği daha öfkeli olma hakkına sahiptir ...
      ";. ... .The Rothschild imparatorluğu Adolf Hitler'i & quot finanse yardımcı
      Sözde Yahudi Siyonistler, Hitler Dünya Savaşı sırasında Yahudilere yaptıklarını Palistinians yapıyoruz.
      309.
      George J. Laurer Rothschild ailesi bir çalışanı, sonunda dünya çapında ticareti her öğe üzerine yerleştirilir ve numara, 666, 18 ile Vahiy, Bölüm 13, Ayet 17 Kitap ayı olacak UPC (Universal Product Code) barkod icat IBM kontrol , bu numaraya ilişkin aşağıdaki devletler
      & Quot; hiç kimse satın almak veya satmak, işareti, ya da canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı vardı diye kurtarabilir Ve.
      310.
      İşte bilgelik. Onu o indirdiği canavarın sayısını anlamak edelim: Bir adam sayısı için; ve onun sayısı altı yüz altmış altı olduğunu. & quot;
      Rothschild ailesi bütün Şeytani amaçları dünyanın tam görünümünde şimdi, satın veya satılan her şeyi canavarın, 666 işaretini taşır.
      311.
      NM Rothschild & Sons İngiliz Newfoundland Corporation Newfoundland, Kanada'da Churchill Falls projesi tamamlandı.
      NM Rothschild & Sons aynı zamanda dünya çapında ticareti şirketi yeni bir varlık yönetimi bölümünü oluşturun. Bu sonuçta, Rothschild Private Yönetimi Limited oldu.
      Edmond de Rothschild, Yakup (James) Mayer Rothschild torununun, Bordo Château Clarke cru burjuva emlak satın aldı.
      312.
      1976: Aşkenaz Yahudisi, Harold Rosenthal, Aşkenaz Yahudi, Senatör Jacob Javits için yardımcısı, devletler,
      & Quot; En Yahudilerin bunu kabul sevmiyorum, ama bizim tanrı Lucifer & quot.;
      1978: Daha sonra bir Senato Dış İlişkiler Komitesi çalışanı Aşkenaz Yahudisi, Stephen Bryen, İsrail askeri yetkilileri top gizli belgeleri sunan Washington DC otelde kulak misafiri.
      313.
      Bryen bir avukat, Nathan Lewin ve jüri için durum kafaları elde, ama gizemli bırakılır. Bryen sonra Richard Perle için işe gider.
      314.
      1979: 1979 yılında Mısır-İsrail barış antlaşması Birleşik Devletleri mükellefin (onlar Federal Rezerv kapalı hale miktarı dikkate okyanusta bile bir damla) İsrail'e 3 milyar dolar sözü Birleşik Devletleri yardımı ile underwritten edildi.
      315.
      Şin Bet (İsrail iç güvenlik teşkilatı), bir Kudüs kız ile bir ilişkisi vardı, bir büro çalışanı kullanarak, bir "Bal Trap" ile Kudüs'teki ABD Başkonsolosluğu nüfuz etmeye çalışır.
      Diskin, Yuval Yeni Shin Bet, Yuval Diskin başkanı atandı. 15 Mayıs 2005.
      316.
      Robert Mondavi ile bir ortak girişim Baron ve Barones Phillipi de Rothschild, Şeytanın Kilisesi lideri / kurucusu, Aşkenaz Yahudi, Anton LaVey, dayanıyordu Napa Valley, Kaliforniya, bir piramit inşaatı başlayacak. Bu (anlamına gelir, ilk iş) Opus 1 olarak bilinir, ve bu tapınağın ön bir şaraphane olduğunu.
      317.
      1980: Özelleştirme başlar küresel bir fenomen. Rothschild ailesi, dünya çapında tüm kamuya ait varlıkların kontrolünü ele geçirmek amacıyla başından itibaren bu işin arkasında bulunmaktadır.
      Bu güzel heykeller Lahey, Hollanda ve New York'taki Rockefeller Merkezi'nde Ticaret Odası binasının lobisinde bulunmaktadır. Lahey Dünya Mahkemesi ev sahipliği yapmaktadır. Bu eserler beni baştan iyi hissettirecek.
      318.
      1981: Banque Rothschild Fransız hükümeti tarafından kamulaştırılmış olup. Yeni banka Compagnie Européenne de Banque, denir. Rothschild ailesi daha sonra önde gelen Fransız yatırım ev haline gider bu Fransız bankası Rothschild & Cie Banque (RCB), bir halef kurmak.
      319.
      1982: Eylül ayından itibaren 16 18, gelecekteki Başbakanı İsrail'in Bakanı ve daha sonra Savunma Bakanı, Aşkenaz Yahudi, Ariel Şaron, 1000 ila 2000 erkek, kadın ve çocukların öldürülmesini kolaylaştırmak için ariel aydınlatma sağlanan İsrail'in Lübnan'ı işgalini, orchestrates Sabra ve Şatilla katliamları içinde.
      320.
      1985: Eustace Mullins yayınlar, & quot; Televizyon Ağları Sahibi, & quot; hangi o Rothschild ailesi olan üç büyük ABD Networks, kontrolü var bildirmektedir: NBC; CBS; ABC.
      321.
      New York Times FBI Amerikalı yetkililer (FBI eski Müdür Yardımcısı) Raymond Wannal alıntı, İsraillilere gizli bilgileri transfer olan en az bir düzine olayların farkında olduğunu bildiriyor. Adalet Bakanlığı dava değil.
      322.
      Richard Smyth, Milco sahibi, İsrail'e nükleer zamanlama cihazları kaçakçılığı suçundan itham edilir.
      323.
      NM Rothschild & Sons British Gas özelleştirilmesi İngiliz hükümeti tavsiye ederiz. Onlar sonradan hemen hemen tüm dahil kamu varlıklarının onların diğer özelleştirme İngiliz hükümeti tavsiye: İngiliz Çelik; İngiliz Kömür; tüm İngiliz bölgesel elektrik panoları; ve tüm İngiliz bölgesel su kurulları.
      324.
      Ağırlıklı olarak bu özelleştirmelerin dahil bir İngiliz Milletvekili Maliye Bakanı gelecekteki Başbakanı, Norman Lamont, eski Rothschild bankacı.
      325.
      1986: Mordehay Vanunu 1976-1985 Dimona, İsrail'in nükleer tesis, bir teknisyen, bitki gizlice nükleer silah üretmeye olduğunu keşfeder.
      326.
      Onun vicdanı onu konuşabilmesinin yapılmış ve 1986 yılında da İsrail'in nükleer silah programıyla ilgili dünyaya anlatmak için kullanılan gerçekler ve fotoğrafları ile Londra Sunday Times sağladı.
      327.
      Onun delil İsrail kendi vatandaşlarına hiçbir tartışma ya da yetki ile, 200 nükleer savaş başlığı kadar stoklanmış olduğunu gösterdi. 30 Eylül 1986 tarihinde, Vanunu Londra'dan Roma'ya sokulmuş oldu. Orada o kaçırıldı uyuşturulmuş ve İsrail'e sevk edildi.
      328.
      Ihanet, & quot; gizli bir deneme sonra o quot 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı, & edildi; ve & quot; casusluk, & quot; O hiçbir ödeme aldığını ve hiçbir yabancı güç ile tebliğ sanki (bir şey İsrail ile çok tanıdık).
      329.
      O 11 yıldır tam izolasyon yapılacak gider, sadece bir metal ekran üzerinden yürütülen ailesi, avukatı ve bir rahip, ara sıra ziyaretine izin. Onun cezasını tamamlayan rağmen, İsrail hükümeti kendi iradesine karşı onu tutmaya devam ediyor.
      330.
      1987: Edmond de Rothschild, bu bankaya arazi verecek olan ülkelere bu bankaya ve karşılığında üçüncü dünya ülkelerinin borçlarını aktarmak için tasarlanmıştır Dünya Koruma Bankası oluşturur. Rothschild ailesi Dünya'nın kara yüzeyinin% 30 temsil eden üçüncü dünya kontrolünü elde edebilirsiniz böylece bu tasarlanmıştır.
      331.
      İran-Kontra Skandalı İsrail Rolü Panelleri tarafından Detaylarıyla Keşfedilmeyi olmaz & quot; 24 Nisan'da Wall Street Journal, & quot ortaya koymaktadır.;
      332.
      1988: hukuk öğrencileri azınlık grupları için, anti-nefret yasa tasarısına için ADL ülke çapında rekabet başlatmak. Bu rekabet Tez motive şiddet yasaklanmalı nefret ediyorum, ama gereken sadece önermektedir adında bir adam, Joseph Ribakoff tarafından kazanılırsa da teşvik herhangi kelimeler: supiscion; sürtünme; nefret; ve olası şiddet, bu da suç olması gerekir.
      333.
      Bu ADL ödüllü kağıt izlemek ve genel olarak serbest konuşma kısıtlamak ajanslar-belirtilmelidir, ama onlar da tanımlanabilir grupları eleştiren bütün filmleri sansür gerektiğini değil, sadece önerir.
      334.
      Ayrıca, açıklama yapan kişi haklı bile, İncil açıkça bunu yasaklar çünkü eşcinselliğin eleştiren örnek Hıristiyanlar için, Ribakoff gerçeği mahkemede hiçbir savunma olmak olduğunu ileri sürer.
      335.
      336.
      Bir mahkeme nefret söyleminin bir mahkumiyet güvence altına almak için gereken tek kanıt şey söylenmiştir ve bir azınlık grubu veya grubun üyesi duygusal tür eleştirilere bir sonucu olarak zarar hissettim olmuştur. Bu nedenle, ADL az 15 yıl sonra tüm dünyada yasa zorla olacak bu önerilerin altında, İsa Mesih bir nefret suçlusu olarak tutuklanan olurdu.
      337.
      Bu yasa size Rothschild ailesi suç Cabal eleştirmek ise, anti-semitik ve dolayısıyla risk hapis olarak hedeflenen olacağını ortaya olmaktan Rothschild komplo korumak için tasarlanmıştır.
      338.
      Philippe de Rothschild ölür.
      339.
      1989: Doğu Avrupa'da uydu devletlerin çoğu, Glasnost etkisiyle, kendi Cumhuriyetleri Komünist yönetimin gelen özgürlük taleplerini daha açık hale gelir.
      340.
      Birçok devrimler çoğu kendi komünist hükümetlerin devrilmesi ve Cumhuriyetleri ile bunların değiştirilmesini içeren, 1989 yılında olur.
      341.
      Böylece, Komünistler Doğu Avrupa'da vardı tutun (Demir Perde) çok zayıf olur. Sonunda, Prosterika ve Glasnost bir sonucu olarak, Komünizm Sovyetler Birliği hem de Doğu Avrupa'da sadece, çöker.
      342.
      Rusya, (eşi Joseph Stalin'in Rosa Kaganovich evlilik kızı) ve Cumhuriyetçi hükümet askıya ve partinin yasaklanması ve bütün mallarını ele geçirmek Komünist partinin gücünü sonuna kadar adımlar atıyor Boris Yeltsin de.
      343.
      Bu Rusya'da komünizmin çöküşüne sembolize ve İsrail'e eski Sovyetler Birliği'nden gelen 700.000 Yahudi bir toplu göç başlamadan sonuçlandı.
      344.
      İsrail Journal, Hotam (24 Kasım 1989) ise, daha sonra İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı, Aşkenaz Yahudi, Binyamin Netanyahu, o devletlerin Bar Ilan Üniversitesi'nde öğrencilere yaptığı bir konuşma bir rapor var,
      & Quot; Dünya dikkat topraklarının Araplar arasında toplu kovmalıydı, o ülkenin odaklanmış zaman İsrail, Çin, gösterilerin baskıları istismar olmalıdır. & Quot;
      Londra ve Paris Rothschild ailesi Frankfurt, Almanya'da yeni bir iştiraki lansmanı, Rothschild GmbH şirketi, duyurdu.
      345.
      1991: 2 Ağustos 1990 tarihinde Irak'ın Kuveyt'i işgalinin ardından, bu yılın 16 Ocak Birleşik Devletleri ve İngiltere Irak içinde hedeflerin havadan bombalama kampanyası başladı. 24 Şubat'ta zemin kampanyası korkunç bir savaş suçu meydana geldiği 28 Şubat'ta kadar 100 saat sürecek olan başlamıştır.
      346.
      Bu suç, yakıt, hava bombaları ile 150,000 Iraklı asker katliam oldu. Bunlar Iraklılar Kuveyt Basra kalabalık bir karayolu üzerinde kaçan edildi. Başkan George Herbert Walker Bush, daha sonra çölde toplu isimsiz mezarlara, hala bazı hayatta içine buldozerle edildi, bu teslim asker öldürmek için Amerika Birleşik Devletleri askeri uçak ve kara birimleri emretti.
      347.
      Başkan Bush, daha sonra düşmanlıkların durdurulması emretti. Ne bu katliamın önemi ve Başkan Bush bu gün savaş ilan üzerine? Peki bu gün oldu, & quot; Purim Bayramı, & quot; bu yıl düştü. Yahudiler Eski Babil üzerindeki zaferi kutlamak Bu gün, şimdi Irak'ın sınırları ve Yahudiler kendi algılanan düşmanlarına karşı kanlı intikam almak için teşvik edilir bir gün içinde dayanır.
      348.
      Baden-Baden, Almanya'da bu yılın 06-09 Haziran tarihinde Bilderberg Konferansı, at, David Rockefeller (bir Rothschild), şu açıklamayı yaptı
      & Quot; Biz Washington Post, New York Times, Time Dergisi, ve kimin direktörleri bizim toplantılara katıldı ve neredeyse 40 yıldır takdir sözlerini saygı diğer büyük yayınlar minnettarız. Bize dünya için planımızı geliştirmek için, biz o yıllarda tanıtım ışıkları maruz olsaydı bu, imkansız olurdu.
      349.
      Ama dünya artık daha sofistike ve bir dünya hükümeti doğru yürüyüşe hazır. Bir entelektüel elit ve dünya bankacılar süper-ulusal egemenlik, ulusal oto-determinasyon geçmiş yüzyıllarda uygulanan için mutlaka tercih edilir. & quot;
      350.
      1992: Mart ayında, eski Federal Rezerv Kurulu Başkanı Paul A. Volker Avrupa bankacılık firması Yönetim Kurulu Başkanı, J. Rothschild, Wolfensohn ve Co oldu
      351.
      Stephen Bryen, 1978 yılında İsrail'e gizli belgeleri sunan yakaladı ücretli danışman olarak devam ederken duyarlı ABD'nin teknoloji ihracatı, güvenlik izni ile, Ulusal Güvenlik İşleri için İsrail yanlısı Yahudi Enstitüsü gemide hizmet vermektedir.
      352.
      "Samson seçeneği," Seymour Hersh M. raporları ile,
      Özel bir kod adı, JUMBO, belgeler zaten güvenlik işaretleri eklendi İsrail istihbarat içine "kaçak kazı elde istihbarat LAKAM öylesine voluminously uçuyordu (gizli İsrail istihbarat birimi, Bilimsel İrtibat Bürosu için bir İbranice kısaltması).
      353.
      Sıkı emirler vardı, Ari Ben-Menashe hatırlattı, "Her şey işaretli JUMBO Amerikalı meslektaşları ile ele gerekiyordu değildi."
      354.
      Wall Street Journal İsrailli ajanlar görünüşte Recon Optik Inc en gizli havadan casus-kamera sistemi çalmaya çalıştı bildiriyor.
      355.
      16 Eylül tarihinde İngiltere'nin kiloluk Rothschild ajanı, Aşkenaz Yahudi George Soros George Soros tarafından liderliğindeki para spekülatörleri, kilo ödünç ve devalüe para Ödemelerinizi edememek beklentisiyle, Deutsche Marks bunları satmak ve farkı cebe ne zaman çöker.
      356.
      Bu sonuç, yıllar gibi işletmelerin çok sayıda başarısız süren bir durgunluk ve konut piyasası çöker içine İngiltere'yi sürücüler bir gün gibi% 5 faiz oranlarında bir artış duyuran, Maliye Bakanı Norman Lamont İngiliz Şansölyesi sonuçlanır.
      357.
      Onlar, 1980 yıllarda İngiltere'nin kamu varlıklarını özelleştirme hisse fiyatı yukarı tahrik ve onlar kilo, ne Nathan bir karbon kopyası pennies için onları satın böylece daha sonra piyasaları yıkıldıktan sonra bu, doğru Rothschild ailesi için işaret üzerinde mayer Rothschild 1812 yılında, 180 yıl önce İngiliz ekonomisine yaptı.
      358.
      O zaman Maliye Bakanı Başbakanı, Norman Lamont, bir milletvekili olmadan önce, o Cambridge'de İktisat okuduktan sonra katıldı NM Rothschild and Sons, bir Merchant Banker olduğu göz ardı edilemez.
      Siyonist Para Değiştiriciler
      359.
      1993: Norman Lamont Rothschild ailesi gerçekleştirilir kar İngiliz ekonomisini daraltmak için onun misyonu sonra, bir yönetmen olarak NM Rothschild and Sons dönmek için İngiliz hükümeti bırakır.
      360.
      Eski Kongre üyesi Paul Findley, onun seminal kitabı, kasıtlı aldatmacalarla yayımlıyor: ABD İsrail İlişki Hakkında Gerçekler karşısında.
      361.
      Bu kitapta 1992 döneminde 1955 den İsrail'e karşı 65 Birleşmiş Milletler Üyesi Kararları listeler, 30 United States İsrail bu noktada onlara karşı 95 kararlar var görecekti yapılan değilse İsrail'in adına veto.
      362.
      Olursa olsun, hatta İsrail'in kukla Amerika Birleşik Devletleri, onları başkalarına terörize yardımcı olan, İsrail'e karşı geçirilen 65 Kararları diğer bütün ülkelere karşı geçirilen her şeyden daha Kararları vardır.
      GERÇEĞİ BM ve İSRAİL BİR VE AYNI OLDUĞUNU IS!
      363.
      Değil düşünün İsrail Birleşmiş Milletler görüşleri hakkında çok fazla umurunda o az iki hafta USS Liberty İsrail'in saldırısının (Liberty lavabo ve Mısır ile bir savaş içine ABD sormadan Mısır suçu için tasarlanmış bir saldırı sonrasında İsrail of Lies adına, Mossad'ın sloganı hatırlıyorum "Deception Of Way, Sen Shalt Do Savaşı"), Birleşmiş Milletler belirtilen İsrail Dışişleri Bakanı, Aba Eban,
      364.
      & Quot; Genel Kurul lehine 1 121 oyla oy vardı, & quot; İsrail, & quot; ateşkes hatları dönen (ön Haziran 1967 sınırları), & quot; İsrail, & quot; karar, & quot uymayan olur; The New York Times - 19 Haziran 1967 BM basitçe
      Uluslararası Yahudilerinin başka Rothschild ÖN.
      365.
      The New York Times - 19 Haziran 1967.
      ADL, İsrail, Arap-Amerikalılar, San Francisco İşçi Konseyi, ILWU Yerel 10 eleştirmenler üzerinde büyük bir casusluk operasyonu yapan yakaladı edilir, Oakland Eğitim Derneği, NAACP, İrlanda Kuzey Yardımı, Uluslararası Hint Antlaşması Konseyi, Asya Hukuk Kafkas ve San Francisco Emniyet.
      366.
      Toplanan veriler İsrail'e ve Güney Afrika bazı durumlarda gönderildi. Yahudi örgütlerinin baskısı ceza davası açılan şehir zorlar, ama ADL nakit açıklanmayan bir toplamı için bir sivil dava yerleşir.
      367.
      1995: Eski atom enerjisi bilim adamı, Dr. Kitty Küçük Rothschild ailesi şimdi onlara nükleer güç üzerinde tekel vererek dünyanın uranyum kaynaklarının% 80'ini kontrol ediyor.
      368.
      & Quot; İsrail agresif (ABD) askeri ve endüstriyel teknoloji toplar. & Quot;
      Raporda, İsrail'in kullanarak bilgi aldığını belirtti
      & Quot; etnik hedefleme, mali büyütme ve kimlik ve bireysel frailties sömürü, & quot; ABD vatandaşları.
      369.
      1996: Genel Muhasebe Ofisi raporu, & quot; Savunma Sanayi Güvenliği: Yabancı Ait Savunma Müteahhitler, & quot ile ABD Güvenlik Düzenlemeleri zayıflıklar; bulundu istihbarat kaynaklarına & quot göre, Ülke A & quot; (İsrail, Washington Times, 22 Şubat 1996 olarak istihbarat kaynakları tarafından tespit),
      & Quot; herhangi bir ABD müttefiki Amerika Birleşik Devletleri karşı en saldırgan casusluk operasyonu yürüten. & Quot;
      370.
      Raporda açıklanan, & quot; (İsrail) için bilimsel ve teknolojik bilgi toplama sorumlu istihbarat örgütü tarafından işletilen bir casusluk operasyonu ABD gizli askeri istihbarat belgelerini elde etmek için ABD hükümeti çalışanı ödedi. & quot;
      371.
      Jerusalem Post (30 Ağustos 1996) raporu alıntı,
      & Quot; "Gizli askeri bilgi ve hassas askeri teknolojiler bu ülkenin istihbarat ajansları için yüksek öncelikli hedeflerdir. & Quot;
      372.
      Orta Doğu İşleri Washington Raporu (Shawn L. Twing, Nisan 1996) bu olduğunu kaydetti,
      & Quot; Jonathan Pollard, İsrail'in LAKAM casusluk ajansı sağlanan sivil ABD donanma istihbarat analisti 1985 tutuklanması bir referans gizli ABD istihbarat bilgilerini tahmini 800.000 sayfa. & Quot;
      373.
      GAO raporu da bu, & quot kaydetti;. (İsrail) Çeşitli vatandaşları Birleşik Devletleri topçu silah tüpleri imalatında kullanılan hassas teknoloji çalmak yakalandı & quot;
      374.
      Deniz İstihbarat belgesinde, & quot Bir Office, Deniz Harp Strike & quot Dünya Zorluklar; olduğu bildirilmiştir
      & Quot;. ABD teknolojisi muhtemelen Lavi avcı ve SAM (yüzey-to-air) füze teknolojisi şeklinde İsrail üzerinden (Çin) tarafından satın alınmıştır & quot;
      375.
      Şimdiye kadar, istihbarat topluluğu açıkça Çin'e (İsrail ile) ABD teknoloji transferi doğruladı değil & quot; Jane Savunma Haftalık (28 Şubat 1996) ki, & quot kaydetti.; . Raporda bu, & quot kaydetti, Çin askeri havacılık için ileri bir dramatik adımı temsil & quot; (Uçuş Uluslararası, 13 Mart 1996).
      376.
      Amschel Rothschild, 41, Paris'te otel odasında kendi havlu bornoz ağır kordon ile boğazlaşmaktadır. Fransız Başbakanı, Rupert Murdoch kendi soruşturmasını kapatmak için Fransız Polisi emir ve, bir Yahudi anneden doğan ve ihtiyaç duydukları eğer öyleyse bir Yahudi Aşkenazi standartlarına göre, bir kalp krizi olarak bildirmek için dünya çapında yaptığı editörler ve haber müdürleri talimat hiç rapor.
      377.
      Mayıs Birleşmiş Milletler Büyükelçisi ve Aşkenaz Yahudi, Madeleine Albright, 60 Dakika görünen zaman, muhabir Lesley Stahl aşağıdaki istendi 12 günü, Amerika Birleşik Devletleri yıllarda referans, Irak'a karşı ekonomik yaptırımlar açtı
      & Quot; Biz yarım milyon çocuk öldü duydum. Yani, Hiroşima öldü daha fazla çocuk olduğunu. ? Ve, biliyorsun, fiyat değer & quot;
      Hangi Büyükelçisi Albright yanıtladı,
      & Quot; Ben çok zor bir seçim olduğunu düşünüyorum, ama fiyat, biz düşünmek, fiyat buna değer. & Quot;
      378.
      Onun yorumlar hiçbir kamu haykırış neden olur. Eğer daha az 8 ay sonra düşünün Aslında, yarım milyon Iraklı çocukların soykırım olumlu Amerika Birleşik Devletleri hükümeti tarafından takdir edilir, Başkan Clinton dışişleri bakanı olarak atadı Albright. Onun randevu düşünüyor Senato Komitesi, huzurunda iken, Albright anlamıyla daha Iraklı çocukların kanı için sabırsızlanıyor ve o devletler,
      & Quot; Biz rejim ilgili Güvenlik Konseyi kararlarına uygun sürece kadar Irak'a karşı sert BM yaptırımlarını sağlanması konusunda ısrar edecek. & Quot;
      379.
      1997: Bir Ordu makine mühendisi, Aşkenaz Yahudi, David A. Tenenbaum, & quot; yanlışlıkla, & quot; füze sistemleri ve zırhlı araçlar İsrail yetkililerine (New York Times, 20 Şubat 1997) hakkında gizli askeri bilgi verir.
      380.
      Washington Post ABD istihbarat iki İsrailli yetkililer daha sonra-Dışişleri Bakanı Warren Christopher Filistin lideri Yaser Arafat'a yazmıştı gizli mektup alma olasılığını ele aldıklarını hangi bir konuşma kesmiştir bildirir.
      381.
      Sadece olarak tanımlanan İsrailliler biri, "Dov," Birleşik Devletler'e içinde İsrail'in en ajan için "Mega," kod adı, gelen mektubu alabilirsiniz yorumladı etmişti.
      Dov Zakheim Michael Chertoff
      382.
      İsrail ABD büyükelçisi Martin Indyk, İsrail istihbarat ajanları tarafından ağır teslim gözetim konusunda İsrail hükümetine özel yakınıyor.
      383.
      İsrail ajanları Watergate ve onu ve Başkan Bill Clinton arasındaki telefon kayıt seks seansları bir Rabbi, Monica Lewinsky en telefonun bir Aşkenaz Yahudi Musluğu ve kızı yerleştirin. Ken Starr raporu Clinton konuşmaları bantlanmış ediliyordu Lewinsky uyardı ve ilişki sona doğrulamaktadır. İlginçtir, aynı zamanda, FBI için avı, & quot; Mega, & quot; kapalı denir.
      MEGA
      384.
      29 Ekim'de Edmond de Rothschild Cenevre'de ölür. Şeytan konuşur, & quot; İlginçtir aynı kitabında, & quot Anton Szandor LaVey, Şeytan Kilisesi'nin kurucusu da ölür gün, üzerinde; O, Siyon Liderlerinin Protokolleri ile ilgili olarak devletler
      & Quot; Siyon Liderlerinin Protokolleri okumak ilk kez, benim içgüdüsel tepki Yani BU nesi var ki? Herhangi bir master planı çalışması gerektiğini yolu değil mi? Kamu hak etmiyor - nay, talep - Böyle despotizmi & quot?;
      385.
      Kofi Annan Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri olur. O 1984 yılında Çar Nane Lagergren, bir Rothschild, evlidir.
      386.
      1998: Avrupa Merkez Bankası Frankfurt, Rothschild ailesi kaynaklandığı kentinde kuruldu.
      387.
      2000: Amerika Birleşik Devletleri Başkanı George W. Bush, seçilir (yani onlar söyle). Bush ve ailesi iddia Yahuda Kraliyet Evi soyundan Plantagenet House torunları olmak.
      388.
      2001: 11 Eylül'de Dünya Ticaret Merkezi'ne yapılan saldırı ile oldu gibi, dünya çapında güvenlik karşılığında insanların özgürlüğü çıkarmak için bir bahane olarak Rothschild ailesi emri altında, İngiltere ve Amerika'nın suç İsrail tarafından orkestra edilir vatandaşların güvenliği için özgürlük vazgeçmek için yalan Almanya'da Reichstag yangın.
      Mossad Dans İsrailliler
      389.
      Onlar da ABD'nin dünyada sadece 7 ulusların Afganistan'ı bir saldırı zorlar, bu saldırıların ardından Rothschild merkez bankaları ve böylece daha az bir ay izin vermeyen dünyadaki birkaç ülkeden denetimini ele geçirmesine saldırıları kullanacak olan don ' t Rothschild kontrollü merkez bankası var.
      390.
      Az 5 Eylül'de 9-11 saldırıdan önce bir haftadan daha sözde kurşun korsanı Muhammed Atta ve diğer bazı korsanları Pro İsrail lobici biri, Aşkenaz Yahudi Jack Abramoff'un casino tekneler onboard hala açıklanamayan bir ziyarette bulundu.
      391.
      Hiçbir soruşturma onlar orada ne yaptıklarını olarak üstlenmiştir olduğunu. ABD'nin uyuşturucu acentelerinin 'iletişim nüfuz edildiğini keşfetti. Şüphe iki şirket, Amdocs ve Comverse Infosys, İsrailliler tarafından sahip olunan hem düşüyor. AMDOCS çoğu ABD telefon şirketlerinin fatura verilerini oluşturur ve kime konuşuyor kim detaylı günlüklerini verebilmektedir.
      392.
      Comverse Infosys İsrail hükümetinden araştırma ve geliştirme bütçesinin yarısını alır Comverse Infosys, ediliyor sisteme bir arka kapı inşa etti dokunarak tüm Amerikan telefon çağrılarını kulak misafiri kolluk tarafından kullanılan ekipman, ama şüphe formları oluşturur İsrail istihbaratı tarafından ve ABD uyuşturucu yasaklama çabalarına toplanan bilgiler uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yol bulmak olduğunu istismar.
      393.
      FBI tarafından soruşturma İsrail tarafından işletilen Amerika'da hiç içinde ortaya en büyük yabancı casus halka, pozlama yol açar. 9-11 olduğunda şüphe casusların yarısı tutuklandı.
      394.
      9-11, 5 İsrailli Dünya Ticaret Towers çöküşü sırasında dans ve tezahürat için tutuklandı. Sözde Kentsel Hareketli Systems tarafından istihdam, İsrailliler birden pasaport ve nakit bir sürü yakalandı.
      395.
      Bunlardan ikisi, daha sonra Mossad olmak üzere ortaya çıkar. Tanık raporları İsraillilerin etkinliğini izlemek gibi, onlar gelip ne bir önbilgi düşündüren, ilk darbe sırasında Özgürlük Parkı'nda görüldü ki ortaya çıkar. İsrailliler sorguya ve sonra sonunda İsrail'e geri gönderilir.
      396.
      Mossad ajanları tarafından bir kapak olarak kullanılan hareketli şirketin sahibi işini terk ve İsrail'e kaçtı. Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti ardından İsrailli ajanlar ve 9-11 onların bağlantılarıyla ilgili tüm kanıtlar sınıflandırır.
      397.
      Tüm bu Carl Cameron tarafından Fox News dört parça hikaye aracılığıyla kamuoyuna bildirilmektedir. Yahudi gruplar, başta AIPAC Basınç, kendi web sitesinden hikayeyi kaldırmak için Fox News zorlar. 9-11 saldırılarına iki saat önce, Odigo, ofisleri ile bir İsrail şirketi sadece Dünya Ticaret Towers birkaç blok, internet üzerinden avans uyarı alır.
      398.
      New York Ofisi yöneticisi mesajı gönderenin IP adresi FBI sağlar, ancak FBI bu takip etmez. FBI İsrail istihbaratı için olası cephede olarak 5 İsrailli hareketli şirketleri soruşturuyor.
      399.
      Amerikan Airlines ve United Airlines hem opsiyonları dolar saldırı milyonlarca öncesinde, işlem edildiği anlaşıldı. FBI alıcıları takip söz verdiler, ama onların bulgularını ortaya asla. Bu İsrail, 911 saldırıların arkasında devlet doğrudan yol açacak olmasıdır.
      400.
      Dünya Ticaret Merkezi saldırısının ardından, şarbon içeren anonim harfler, çeşitli politikacılar ve medya yöneticileri gönderilir. O bu harfler içinde bulunan şarbon bir ABD askeri laboratuvar tarafından yapılan silahli şarbon özel bir türü olduğunu keşfetti kadar 9-11 saldırı gibi bu hemen, El-Kaide suçlanıyor.
      401.
      FBI daha sonra bu şarbon mektupları ana şüpheli nedeniyle o Araplar hakkında yapılan saldırgan açıklamalar yaptığı işverenler tarafından birkaç kez azarladı olan bir Aşkenaz Yahudisi, Dr Philip Zack olduğunu keşfederler. Dr Philip Zack, o Şarbon tutuldu nerede hangi Fort Detrick'te çalıştı depolama alanına giren kameraya yakalandı. Bu noktada, FBI ve ana akım medya hem davayla ilgili herhangi bir kamu yorum yapmayı durdurdu.
      402.
      1985 yılından beri Yahudi Savunma Ligi Başkanı Aşkenazi Yahudisi, Irv Rubin iddia bir cami ve bir Arap-Amerikan kongre büroları bomba komplo hapis cezasına çarptırılır. O mahkemeye getirilebilir önce o, kısa bir süre intihar girişimi onun boğazını dilme sonra ölür.
      403.
      WTC saldırı öncesinde bir hafta, Zim Shipping Company onun kira kırma ve şirket 50.000 $ maliyet, WTC kendi ofislerinde taşır. Hiçbir sebep şimdiye kadar verilmiş, ancak Zim Shipping Company yarım İsrail Devleti (Rothschild ailesi) aittir.
      404.
      Kol Yisrael radyoda bildirildiği gibi 3 Ekim'de İsrail Başbakanı Ariel Şaron, Aşkenaz Yahudi, Şimon Peres için aşağıdaki deyimi yapar.
      & Quot; Amerika yapacağız ve yapacak .... Ben çok net bir şey söylemek istiyorum bana söyle bir şey yapmak her zaman, İsrail'e Amerikan basınç hakkında endişelenmeyin. Biz, Yahudi halkı, Amerika'yı kontrol ve Amerikalılar bunu biliyorum. & Quot;
      405.
      2002: 2002 yılında yeniden basılmış Webster Üçüncü Yeni Uluslararası Sözlük (kısaltılmamış),, okur 1956 yılından beri güncelleştirilmiş değil Anti-Semitizm yeni bir tanım sağlar
      & Quot; Anti-Semitizm: İsrail muhalifleri için sık sık, sosyal, siyasal ve ekonomik ayrımcılık eşliğinde dini ya da ırksal azınlık grubu olarak Yahudilere karşı (1) düşmanlık (2) Siyonizm'e muhalefet (3) sempati & quot;.
      406.
      Bu ABD Rothschild devletten, ben İsrail'i demek emriyle Irak'ı işgal etmeye karar hemen önce, tanım (2) ve (3) 2002 baskısında eklendi idi. Ayrıca bu yıl, İsrail, savaş suçlusu Başbakan Ariel Şaron, Batı Şeria'da Cenin mülteci kampında katliamı emreder. En bu suçluları korumak için güncellenen tanımı olsun.
      407.
      DEA İsrailli casuslar, sanat öğrencileri kılığında, ABD Hükümeti ofisleri nüfuz etmeye çalışıyorlar ki bir rapor verir. Güney Washington State Whidbey Adası Donanma Hava İstasyonu yakınındaki Polis, iki İsrailli, Amerika Birleşik Devletleri'nde yasadışı kime birini şüpheli kamyon durdurmak ve gözaltına. İki erkekler için kullanılır olmuştu iddia, & quot bir Ryder kiralama kamyon, yüksek hızda sürüş edildi; mobilya teslim. & quot;
      408.
      Ertesi gün, polis yolcu kabin içinde ve aracın direksiyon simidi üzerinde TNT ve RDX askeri sınıf plastik patlayıcı izlerini keşfetti. Yanlış positived, B.D. FBI sonra patlayıcı gösterdi testler olduğu & quot ilan eder; sigara dumanı ile test uzmanlar söylüyor bir iddia saçma.
      409.
      Bir kadın tarafından sağlanan bir mazeret dayanarak, dava kapalı ve İsraillilerin İsrail'e geri gönderilecek INS teslim edilir. Bir hafta sonra, mazeret sağladı kadın kaybolur.
      410.
      2003: Amerika Birleşik Devletleri 19, bu yıl kutsal, & quot Mart'ta Irak'ı işgal, Purim günü, & quot; Yahudi takviminde. Bu, & quot; Purim, & quot Günü; Yahudiler Eski Babil üzerindeki zaferi kutlamak bir gün, şimdi Irak'ın sınırları içinde dayalı, ne kadar ilginç.
      411.
      Ne de önemli Irak on yıl önce şimdiki başkanın babası George Herbert Walker Bush altında 150,000 kaçan Iraklıların katledilmesi ile Purim günü sona önceki ABD işgali açtı olmasıdır. Purim da Yahudiler algılanan düşmanlarına karşı kanlı intikam almak için teşvik edilir zamanı.
      412.
      Antik Babil, Irak'ı demek, artık tek altı uluslar Rothschild kontrollü merkez bankası yok dünyada sol olduğunu. Bu sözde "Benchmark" Konuşmaların "Arap Savaş" adlı kukla GW Bush başvuruları ise, bu konuda hiçbir kuşkunuz olmasın.
      413.
      Bu savaş başta olmak üzere tüm müslüman dünyanın soykırım hakkında ve Rothschild Devlet, ben İsrail'in kontrolü ortalama Amerikan askeri kanıyla mücadele ediliyor. Bu korku en ahlaksız ahlaksız hareket Dünya Savaşı III getirmek için işlenen ediliyor.
      414.
      İsrail her zaman su için mücadele etti, bu 36 yıl önce, tatlı su üçte biri ile İsrail'i sağlanan Suriye'den Golan Tepeleri'ni çalmak zorunda kaldı, ama hala İsrail'de su çıkarma, son 25 yılda 2,5 milyar metre değiştirme aştı.
      415.
      Bu su çok daha kıymetli onlara gezegende ikinci en büyük petrol rezervleri petrol rezervleri daha demektir.
      416.
      Malezya Başbakanı Mahathir Mohamed, bir konuşmasında devletler
      & Quot; Yahudiler vekaleten dünyaya hakim. . Onlar başkalarının mücadele ve onlar için ölmek & quot olsun;
      Hessian ASKERLERİ
      417.
      Cloudcroft Emniyet Müdürü, bir okul bölgesi üzerinden hız bir kamyon durur. sürücüler süresi dolmuş pasaport ile İsraillileri çıkmak. Movers olduğunu iddia eden, kamyon önemsiz mobilya ve çeşitli kutuları içerir.
      İsrailliler göç teslim edilir. boksörler içeriği kamuoyuna açıklanmaz.
      418.
      İsrail, Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere diğer ülkelerde, içine suikast timleri dağıtır. ABD Hükümeti protesto değil.
      419.
      2004: AIPAC'ın bir soruşturma içine iki yıl (Amerikan İsrail Kamu İşleri Komitesi - tek amacı İsrail amacıyla ABD'yi kullanmak için 65.000'in üzerinde üye ile ABD'nin en büyük siyasi lobi grubu) için bir casus ön mümkün rolü İsrail, Aşkenaz Yahudi Larry Franklin, Pentagon Analist FBI İsrailli casuslar olduğundan şüphelenilen AIPAC iki yetkililerine gizli bilgi vererek gözlenen bir orta düzey.
      420.
      AIPAC zamanda, yasal savunma, Richard Perle tarafından işletilen Özel Planları, Pentagon Ofisi çalıştı 1978 Larry Franklin İsrail casus Stephen Bryen şüpheli savundu aynı avukat işlemek için avukat Nathan Lewin kiralar sınıflandırılmış kazandınlamayan yakalandı Perle ( geri 1970 yılında İsrail'e bilgi) Irak işgal ve Irak fethetmek için Amerika Birleşik Devletleri gerektiren kitle imha silahları ile gezinme ısrar edildi.
      421.
      Orada hiçbir WMD elbette vardı, ve Perle için suçu, & quot terk etti, kötü istihbarat, & quot; George Tenet üzerinde. Ama ne bilinmektedir Özel Planları Pentagon Ofisi Ariel Sharon'un ofisinde İsrail'de benzer bir grup ile koordine olmasıdır.
      422.
      Irak savaşı başlattı yalanlar kaynaklandığı ofis içinde (en azından) iki şüpheli İsrailli casuslar ile, Amerika Birleşik Devletleri halkı, kan kullanarak bir savaş başladı, bir aldatmaca ölümcül aldatmaca kurbanı olduklarını görünür İsrail baskının amacıyla Amerikan vatandaşlarının ve para.
      423.
      28 Ağustos'ta medyaya AIPAC'in soruşturma sızıntı, 2004 Franklin ile çalışan diğer casusları avans uyarı verdi.
      424.
      Amerika Birleşik Devletleri Başsavcı John Ashcroft durumda tüm tutuklamaları durdurmak için FBI emretti zaman FBI soruşturma hasar tamamlandı.
      425.
      Mega, & quot; Stephen Bryen durumda ve avı, & quot gibi; Bu son casus skandalı büyük bir halk isyanına engelleme, korumak için kendi gizli bağlılığı var yetkilileri tarafından mukadder görünüyor.
      426.
      Tennessee Nükleer Yakıt Hizmetleri bitki yakın Polis sürücü kabininden garip bir sıvı içeren bir şişe atıyor sırasında üç mil kovalamaca, sonra bir kamyon durağı. sürücüler sahte kimlik kullanarak İsraillileri çıkmak. FBI araştırmak için reddediyor ve İsrailliler serbest bırakılır.
      427.
      İki İsrailli Kings Bay Denizaltı Üssü Deniz, sekiz Trident denizaltıları için eve girmeye çalışın. kamyon patlayıcılar için pozitif testler.
      428.
      ADL Ulusal Direktörü Abraham H. Foxman, bir başlıklı kitap, & quot yayımlar; asla? Yeni Anti-Semitizm, & quot Of Tehdit; yalan, & quot; hangi o Yeni Ahit en & quot devletler; nefret söylemi, & quot; eski Ferisiler İsa'nın ölümünden sorumlu olduğunu, bin boyunca, anti-semitizm ve dolayısıyla İncil Yeni Ahit ise, & quot sorumlu olmuştur; ve sansür ya da yasaklanması gerektiğini.
      429.
      2005: 20 Ocak'ta, Başkan Bush ikinci açılış konuşmasında parçası, & quot olarak aşağıdaki açıklama yapar; bizim Kurucular yaş yeni bir düzen ilan zaman & quot;. Bu doğru değil. kurucuları ilan, & quot etmedi; yaştan yeni düzen, & quot; Novus Ordo Seclorum, & quot; 1933 yılında, o latin çeviri, & quot var koyduğunuzda Başkan Roosevelt yaptım; dolarlık banknot üzerinde.
      430.
      7 Temmuz'da Londra Metro Ağı bombaladı edilir. İsrail Maliye Bakanı, Benyamin Netanyahu patlamalarının biri meydana metro istasyonu üzerinde bir otelde bir ekonomik konferansa katılmak üzere saldırıların sabahı Londra'da olduğunu, ancak o İsrail tarafından haberdar olmuştu yerine sonra yaptığı otel odasında kaldı istihbarat yetkilileri saldırıların bekleniyordu.
      431.
      Dünya Rothschild kontrollü merkez bankası olmadan sol sadece 5 milletler şimdi vardır: İran; Kuzey Kore; Sudan; Küba; ve Libya.
      432.
      Fizik Profesörü, Brigham Young Üniversitesi Stephen E. Jones Dünya Ticaret Merkezi binaları sadece patlayıcı ile olan şekilde aşağı getirdi olabilirdi kanıtlıyor hangi bir kağıt yayınlar. Onun bilimsel ve kanıtlanabilir iddiaları için ana akım medyada hiçbir kapsama alır.
      433.
      2006: Edmond De Rothschild Banque, Fransa'da Avrupa'nın en Edmond De Rothschild ailesi banka grubunun bir iştiraki, Çin Bankacılık Düzenleme Komisyonu onayı ve Çin'in finans pazarına girdi ilk yabancı aile bankası olur.
      434.
      ADL acımasızca onlar korkuyor gibi, nefret suçları mevzuatı geçmek için dünya çapında hükümetlere eğilir ki ağırlıklı olarak internet üzerinden, İsrail ve Rothschilds günlük bazda daha fazla maruz ediliyor, ceza komplo. Onların işi bu suç ağı ve ne iyi bir yol Yahudi suçluyu ortaya herkes suçlu hale geldiği yasa geçirerek daha bunu yapmak için korumaktır.
      435.
      Onların işi bu suç ağı ve ne iyi bir yol Yahudi suçluyu ortaya herkes suçlu hale geldiği yasa geçirerek daha bunu yapmak için korumaktır.
      436.
      David Irving, soykirimi inkar için, Avusturya'da hapse üç yıl hapse mahkûm edilir. Bu sorgulama için tutuklandı tek tarihsel olay soykırım olduğuna dikkat etmek önemlidir. Bu, aptal GOY YOU beyin yıkama bu olmuştur, çünkü Rothschild ailesi büyük silahtır! Yahudiler çok kötü ve gerçek aslında onlar dünya çapında uluslararası finans ve uluslararası şirketlerin büyük çoğunluğu kontrol zaman zulüm olmasıdır.
      Daha fazla bilgi için, şu adrese gidin: Hugequestions.com
      437.
      Sessiz olmayın, gerçekten neler olduğu konusunda insanlar konuşmak ve suç şebekesi destekleyen herkes destek vermeyerek eylemde. Bir komplo parti başlatın zeki insanların gerçek siyonist suç ağları açığa gelebilir kritik konuları getirmek ve yeterli insanlar köprüyü havaya uçurmak olmadan köprünün kapalı suçluları takip edebilirsiniz.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...