09 Şubat 2015

MOSSAD İSRAİL'İN DEĞİL, ROTSCHILD AİLESİNİN EMRİNDE #DÜNYAYI YÖNETEN AİLE#



#DÜNYAYI YÖNETEN AİLE#
MOSSAD İSRAİL'İN DEĞİL, 
ROTSCHILD AİLESİNİN EMRİNDE





MEŞHUR YAHUDİ, DÜNYAYI YÖNETEN YAHUDİLERİ DEŞİFRE ETTİ 
#YAZIK ADAMI GÖTÜRÜRLER
#Osmanlı devletinin planlı olarak nasıl dağıtıldığı,Arap 23.08.2014
birliğinin nasıl parçaralara ayrıldığı, 1.Dünya Savaşı,Kukla Diktatör Hitler,2.Dünya Savaşı,İsrail devleti ninkuruluşu Kennedy Suikasti,MOSSAD suikastleri ve 11 Eylül saldırıları olmak üzere 10 bölüm yer alıyor..Bu bölümlerde yazarın savunduğu iddialar basit bir komplo teorisi gibi laf dolması bilgilerle değil fiziki kanıtlar ve şahitler eşliğinde net bir biçimde ortaya koyuluyor..

Öncelikle son yıllarda Türkiye'de hızla yükselen bir trend haline gelen ''Hitler hayranlığı ve Türk nasyonel sosyalizmi'' gibi
kavramların ortaya çıkmasına bir cevap olarak Hitler'in tarihi kimliğinin arkasında yatan karanlık bağlantıları kaba hatları ile sizlere aktarmaya çalışacağım..

DÜNYAYI YÖNETEN AİLE: ROTSCHILD AİLESİ

Çoğu kişi Rotschıld ailesinin adını bile bilmez..Bu ailenin adı ne Forbes dergisinin düzenlediği ''Yılın Zenginleri'' bölümünde yer alır nede dünya jet-sosyetesinin partilerinde adları eçer..Ancak birçok ülkenin diplomatı bu ailenin adını duydukları zaman beş dakika durmak zorundadır.

Çünkü bu aile dünya tarihi sahnesinde 1590 yılından beri vardır ve dünya bu yahudi ailesinin çok gizli faaliyetleri neticesinde bugünkü şeklini almıştır..

Çoğu kişi dünyada hiçbir ailenin böylesine bir gücü elinde tutabileceğine inanamaz..Çünkü bir ailenin böylesine siyasi ve ekonomik bir gücü nasıl elde ettiğini anlayamaz..
Öncelikle şunu belirtmeliyimki aile derken üç-beş kişilik çekirdek bir aileden bahsetmiyorum..
Roschild ailesinin bugün 1000-1500 civarında ferdi olduğu bilinmektedir.Bu aile ferdlerlerinin herbiri dünyanın gelişmiş olan yada gelişecek olan ekonomilerine sahip olan ülkelerinde çok derin faaliyetler sürdürmek üzere dağılmışlardır.

Dünyada olan her siyasi ve eknomik olan gelişmeyi İsrail devletinin çıkarlarına uygun düşecek şekilde düzenlemek en kutsal görevleridir..

Ailenin geçmişi 16.yüzyıla dayanıyor..
Aile İngiliz Kraliyet Saraylarında kralın yaverliğini yapan bir aile olarak ortaya çıkıyor önceleri..Kralın stratejik ve ekonomik danışmanlıklarını, izlemesi gereken siyasi tutumlarını ve dış politika stratejilerini bu aile belirliyor..Sadece bununla da yetinmeyip kraliyetkomisyonculuğu yaparak servetlerini iyice katlıyorlar..

YAHUDİ,FİLİSTİN,YAZ BOZ PROĞRAMI A HABER. 
İsrail Ve Siyonizmi Eleştirdi,
SONU NE OLDU.
MATRİX FİLMİNDE ZİON... 2.BÖLÜM,1.BÖLÜM
اليهود الشهير انتقاد إسرائيل والصهيونية، الفيلم الأخير ما . صهيون ...
Famous Jews criticize Israel and Zionism, the LAST MOVIE WHAT .
MATRİX the Zion ...
Buda ÇÖZÜM SÜRECİ Klibi,
YAKALANAN IŞİD'ÇİLER KONUŞTU

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...