02 Kasım 2013

DÜNYA SAVAŞLARI BELGESEL FİLİMLER


  1. Özgürlük aşkını: 

    The Story of Amerika'nın 

    Siyah Patriots

    Başlangıçta havalandırma şubat 2010, İçin Özgürlük aşkını: The Story of Amerika'nın Siyah Patriots bir PBS belgeseli detaylı bir askeri katkıları Afrikalı Amerikalılar. Fark eğitimsel önemi film, ABD Ordusu oluşturulan düzenlenmiş bir 25 dakikalık uzun versiyonu film ve ilgili yüksek okul ve üniversite kolaylaştırıcı kılavuzları. Malzemeler, uygun yapılandırılmış bir sınıf zaman dilimi, çok yönlü ve iltifat çalışmaları Amerikan inkılap tarihi, vatandaşlık bilgisi, sosyal bilgiler ve ROTC'DE programları.
    ipl2 temsilcisi tarafından istendi United Çözümleri ve Hizmetleri, LLC., sunmaya devam eden bu malzemeler fon sonra AMERİKAN Ordusu için hosting bu malzemelerin tekrar orijinal sitesi (http://www.forloveofliberty.net/) dışarı koştu üzerinde eylül 30, 2010.
    İki profesör, Marcelite D. Johnson, Doktora ve Jewell G. Winn, Ed.D., M ve J Danışmanları, holding PhD program geliştirme oluşturulan kolaylaştırıcı kılavuzları. Bu kılavuzlar tanımlamak dersin kazandıracağı bilgi ve beceriler, genel bilgi, önemli gerçekler ve görüntüleme post her bölümle ilgili sorular.
    Bölümden göre ikiye ayrılır; film wars sağlayan eğitimciler seçeneği uyum malzemeleri uygun özel topikal tartışmalar. 25 dakikalık uzun versiyonu gösterilebilir bütünüyle ya göre uygun içerik. Her iki şekilde de, eğitimciler özelleştirebilirsiniz video görüntüleri birkaç destek, sunum biçimleri.

    Oturum yöneticisinin Rehberleri

    Film

    Üzerinde çalıştığımız bir oyuncu bu videoları izlemek daha kolay hale getirecek düşük hızlı internet bağlantısı.

    bu materyallerin sağlanması için ipl2 ve izni sağlayan ipl2 barındırmak için bu malzemeler.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...