19 Eylül 2013

BUGÜNÜ DOĞRU OKUYABİLMEK ANCAK SABETAYCILARI TANIMAKLA MÜMKÜNDÜR

BUGÜNÜ DOĞRU OKUYABİLMEK ANCAK SABETAYCILARI TANIMAKLA MÜMKÜNDÜR

İçimizdeki dönmeler kendilerini gizlediler bugün holding sahipleri ve 95 yıldır bu ülkeyi demir postalları altında ezdiler!








Ülkemizde yahudilerin varlıkları nereye dayanıyor? tarihte m.ö. kurdukları büyük israil ve daha sonra Babil devleti-Nabukednazarın m.ö. 587 yılında saldırısı sonrasında köle edilip Babil'e(bugünkü ırak coğrafyası) götürülmesi ve romalıların saldırıları sonrasında vatansız kalıp bütün dünya'ya yayılmışlardır. Romalı komutan Titus onları bugünkü yunanistan'a kadar sürmüş bizim anadolu gibi yenidünya hariç yayılmadıkları yer kalmamıştır. İspanyolların ; fahiş vergi, engizisyon mahkemelerinde türlü işkenceler ve en sonunda öldürülmeleri ile nihayetinde” ya öl yada terk et” tehditinden sonra 50 devlet içinde bir tek Osmanlı ve o günkü padişahı II.Beyazıd 1482 yılında yahudileri kabul etmiş " ispanya hazinelerini bana gönderiyor" demiştir. söylemek istediği ya Yahudi sermayesi yada yahudilerin ticareti iyi bilmesi anlamına gelebilir. İzmir-İstanbul-Selanik başta olmak üzere yerleştirilmiş Yahudi milleti artık Anadolu coğrafyasında tarih yazmaya başlamıştır.

Yahudiler neden bu kadar ticareti iyi biliyor? Neden bu kadar kendilerini gizleme konusunda ustalar? derseniz dünya’ya o kadar yayıldılar ki gittikleri yerde baskıya,işkenceye,öldürülmeye maruz kaldılar zorunluluktan olsa gerek artık gizlenme uzmanı oldular bunun için bir çok ülkede aslen Yahudi kalıp görünürde ise bulunduğu ülkenin dinine geçtiler ve isimlerini değiştirdiler tabi hepsi için söylenemez bu durum.



Bizim kripto Yahudi dönmeler masonluk örgütüne kurtuluş savaşımızda Atatürk'ün verdiği görevle ismet paşa liderliğinde haham Haim NAHUM'un ABD ve İngiltere’nin Lozan öncesi Nahum'un Amerikan Colombia üniversitesinde verdiği konferanslar neticesinde kurtuluş savaşı ve Mustafa Kemal anlatılmış ve yeni cumhuriyete ikna edilmiş daha sonra İngiltere baş müzakerecisi yine birYahudi olan Lord Kurzon'a türklerin elinden Kuran-ı Kerim’in alınması ve laiklik konusunda söz verilerek Türkiye Cumhuriyeti misak-ı milli sınırlarından taviz verilerek muvaffak olunuyor şimdi buna itiraz edecek arkadaşlar Çanakkale savaşında 250.000 şehit verdik İngilizleri boğazlardan geçirmedik fakat tek kurşun atmadan İngiliz kruvazörlerinin İstanbul’da ne işi vardı Çanakkale’de şehitlerimiz boşuna mı canlarını verdiler? Kurtuluş savaşında yedi düvele karşı kurtuluş savaşı verdik deniyor resmi tarihte hangi yedi düvel devleti? Fransızlar-İtalyanlar kendi gitti İngilizler Mudanya mütarekesinden sonra el sallayarak balolar vererek resmi törenle gittiler elde kala kala bir yunanlılarla doğuda Ermenistan vaadiyle isyan eden çapulcu Ermeni çeteleri Sakarya meydan muharebesinden sonra yunanlılar 9 Eylül’de geri çekilip gemilere binip gittiler nerede kovaladık nerede denize döktük bana bağımsız kaynaklardan denize dökülerek boğulan bir tane Yunan askeri gösterin fotoğraf ve belgelerle neyse bir de "Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir ileri!" emrini vermiş Mustafa Kemal yahu Allahaşkına ilk hedefimiz Akdeniz de 2. hedefimiz neresi pek anlayamadım yani ilk deyince ikincisi de olması gerekmez mi ? Hay Allah müstehakınızı versin bari bu uydurmayı edebi bir şekilde yazıyorsunuz bari kılıfına uydurun bu emir bence bizim kurtuluş savaşından sonra millet değerlerini ve ideolojilerini kahramanlık destanını yüceltmek maksadıyla yazılmış edebi bir cümle olarak görüyorum.



Türkiye cumhuriyeti kurulduktan sonra elde 5 milyon nüfus kalmış bunun 1 milyonu gayrimüslim memleket tahsilli evlatlarının birçoğunu Çanakkale-Yemen-Galiçya-Filistin-Trablusgarp savaşlarında yitirmişti memleket devrim ister ,inkılap ister ,muassır medeniyet seviyesini yakalamak ister, memleket iş ve ekmek ister elde kalan millet cahil çiftçi ne sermaye bilir, ne şehir bilir ne de eğitimlidir ne yapmak lazım? 1924 mübadelesi ile eğitimli,zengin kültürlü devrimleri yapabilecek memleket faydasına çalışacak bir insan kaynağı vardı kimlerdi onlar? sürpriz Selanikli dönmeler-avdetiler Sabataycılar ve kendileri pek istemese de Müslümandılar ya görünüşte istemeye istemeye getirildiler kritik görevler verildi inkılaplar yapıldı sanayi bunlar aracılığıyla kurulmaya başlandı sınırsız devlet teşvikiyle Nişantaşı ,Teşvikiye ,Etiler ve Ulus bunların meskeni oldu bu arada İzmir'e de yerleştirildiler CHP'yi kurdular kıyı şeridinden muhafazakar İslam kodları olan partilere Ege şeridi neden oy vermez acaba? CHP İzmir mitinginde bir pankart ilgimi çekmişti 2011 genel seçimlerinde çok manidar geldi " İzmirliyiz gavuruz çokta mutluyuz" nüfus mübadelesi-sabataycılar ve Atatürk'ün kıyı şeridini mübadele göçmenlerine vermesi ve tarihi vefa nedeniyle mi en laik en modern insan İzmir ve Ege’den çıkarmış meğer neyse efendim Atatürk'ün vefatıda şüpheli 1935 yılında mason derneklerini kapatıp bütün mallarını halkevlerine aktardığı için mi 33.dereceden üstat dr. Mim Kemal Öke’ye öldürtüldüğü şüphesi yazılır çizilir otopsi yapan Alman doktorların raporlarına göre yüksek dozda kinin verilmesi sonucu karaciğer iflası sebep olmuş v.s.



Selanik’ten gelen sabataycılar ittihat terakki partisini kurmuş padişah Abdulhamit han'ı II.meşrutiyeti ilan etmeye Selanik’ten gelen hareket ordusu başında harekete gerekçe olan bildiriyi kaleme alan ve okuyan dikte eden kim bilin bakalım? Mustafa Kemal işte ispatı ittihat terakki partisi ve sabataycılarla ilişkisi Osmanlı devletini 1.dünya savaşına sokan padişah değil bizzat ittihatçilerdir yenilgiden sonra memleketten sıvışmışlar daha sonra Türkiye cumhuriyeti kurulup sular durulduğunda memleket kadrolarında ve TBMM'de görev aldılar sonra Atatürk şaibeli bir şekilde hayata gözlerini yummuştu işte tam fırsatı sabataycılar sazı eline alan İsmet paşa önderliğinde ele aldı ezan Türkçe olacak kuran okuyan kurslar jandarmalarla basılacak ,İsrail tanınanacak ,güç kuvvet halkın değil CHP yardakçılığında ordu ve onun başına geçen sabataycı generallerde olacak ,memleketin kaymağını yiyecek efendiler dahilde kral fakat onlarında hesap vermek zorunda oldukları ABD yahudileri Amerikan 100 dolarının arkasındaki 13 katlı piramitin tepe noktasından bakan siyonizmin lideri dünyayı gözetleyen şeytan'a hesap vermek zorundalar kendileri aslen Yahudilerdirde aleni yahudiler onları kafir olarak addediyorlar fakat sayıları isimleri onlar tarafından bilinen sabataycılar dış ilişkilerde neden ezik bir köpek edasıyla sahiplerinden kemik bekler gibi kuyruk sallar,aldığı emri ikiletmez.

Tek parti siyasal hayatından çok partili siyasal hayatına geçerken tanıdı aziz Türk milleti Demokrat Partiyi ve Adnan MENDERES'i tanıdı bu gelişmemişliği soğuk savaş döneminde tevessül dahi etmemesi gerektiği halde sanayinin temeli diyebileceğimiz demir-çelik fabrikası kurabilmek için ABD’ den kredi reddedilince Rusya'dan krediyi alır ve kendi ölüm fermanını 1960 darbesiyle imzalar 1954 yılında ABD ile Türkiye kendi ülkesinde petrol arayamama anlaşması olan Maxwell petrol anlaşmasını imzalar 2007 yılında anlaşma biter AKP hükümeti kapatılmaktan korktuğu için devlete % 2 yabancı ruhsat alan tüzel kişi ve kişilere % 98 hak tanır inanmıyorsanız 2007 petrol yasasını sabırla sonuna kadar okuyunuz efendim.

Türkiye'de60-71-80 ve 98 post modern darbelerini ABD ve İsrail yahudileri adına yapan ayrıcalıklı efendilerimiz sabataycılar isim isim kimlerdir ne yerler ne içerler hangi görevdedirler bkz. kendiside bir sabataycı olan Ilgaz ZORLU'nun yazdığı "evet ben Selanikliyim" itiraf niteliğindedir aziz pek çalışkan,zeki Türk milletinin hafızası çok zayıftır nedense memleket gündemine bu avdetiler konusu Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ara ara gündeme gelmiştir bkz. TBMM kayıtları maliyeci Cavit olayı Atatürk yaşarken dönmeler soru önergelerini ; Menderes zamanında Tokat mebusunun soru önergesi ve İnönü zamanında tekrar açılan hür ve kabul edilmiş mason dernekleri ile ilgili soru önergeleri verilmişti peki ama kim bu küresel yahudi sermayesini ayrıcalıklı köleleri ? Önde gelen tarihi figürlerden bazı sabataycılar : Halide edip ADIVAR-Bezmen ailesi İstanbul sosyetesi- Eczacıbaşılar-İpekçilerden İsmail Cem İpekçi -İlker Başbuğ paşa- Koç'lar Atatürk'ün öğretmeni Şemsi efendi(Şimon ZEWİ) 1952'de gladio ve Ergenekonu sizce kim kurdurdu ? Kimler kurdu tabiki kurduranlar küresel yahudi sermayesi kuranlar ise sabataycı köpekler sayılarının yetmediği yerde ara eleman olarak Alevileri kullandılar Aleviler neden istekli oldular buna Osmanlı'dan Yavuz Sultan Selim'in vergi vermek istememeleri ve Şii Safevi devletinin onlarla güç birliği ederek Osmanlıyı zayıflatma gayelerini kanlı bi şekilde bastırması II.Mahmut Han'ın yine aynı nedenlerle isyanı bastırması nedeniyle Sünni Osmanlıdan nefretleri onları CHP’ye yaklaştırdı dolayısıyla sabataycıların yanına müttefik olmalarını hala anlayamıyorum Dersim olayında 90.000 alevinin sabataycılar tarafından öldürülmesine rağmen...

Sonra ne oldu Fethullah Gülen'in küresel yahudi sermayesini ılımlı İslamla ikna edip sabataycılardan rol çalmasıyla uşak değişimi gerçekleşti ve görünürde artık ihtiyaç olmayan askeri vesayet-hukuk vesayeti-Anayasa vesayeti-sağ-sol davası(ideolojiler savaşı)-laik-irticacı-alevi-sünni gibi köhnemiş kaos denetleme planları yerini uygulamaya yönelik Kürt milliyetçiliği -özerklik-federasyon-Kürdistan ve İsrail gelir tek dünya devletini kurar kürdün kafasına vurur ve sürpriz BOP gerçekleşmiştir artık sabataycılar öyle hayal kırıklığı içindeler ki efendileri neden bu irticacı şer odaklarına bizim rölümüzü ve tüm imtiyazlarımızı onlara verdiler diye düşünüp duruyorlar oyuncağını vermemek için nazlanıyor ordu eski ilişkilerini kullanarak pkk'ya müdahale etmiyor Hantepe baskınında 2007 yılında yarbayla üsteğmen arasındaki konuşma ergenekon davaları,itiraflar bir dönemin uluslarüstü illuminati ve onu örgütlenmesi olan lokal masonluk örgütleri Türkiyedeki sabataycıları aktif görevden almış olmasına rağmen Fetullah Gülen hareketine tam güvenmediği için emniyet subabı olarak yedekte tutmaktadır konuyu şöyle bağlayalım her mason sabataycı değildir ama her sabataycı masondur.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...