10 Kasım 2012

ATATÜRK'ÜN RESMİ İSLAMİ VASİYETİDİR!!!




ATATÜRK'ÜN RESMİ İSLAMİ VASİYETİDİR!!!

Atatürk ile ilgili neden kimse benim gibi olaya bilimsel bakıp bu konuların bilimle aydınlanması için birşeyler yapmıyor... Gerçek tarih!!!

İşte size bırakılan mesajlarla ilgili "vasiyet" başlığındaki resmi gerçeklerle Atatürk Cihad Başlatacak Kadar Müslümandı!!! :

Meclis konuşmalarında Atatürk "ün kendi sözleri ile, Ankara"da Milli Arşiv"de (030 10 266 793 25 numaralı dosyada) bulunan belgede, Mustafa Kemal"in Kutsal Topraklar"la ilgili vasiyetini içeren Meclis konuşmasının tam metni yer alıyor. Bu tam metni aşağıda yayınlıyorum arkadaşlar.. Atatürk "e dinsiz diyenlere "okkalı ve son bir kapak olması" dileğimle:

"Arapların Avrupa siyasetine nüfuz edemeyip bu sözde istiklal kelimesine inandıkları ve bu uğurda Arap memleketlerini Avrupa emperyalizmine esir kıldıkları çok şayanı teessüftür. Arapların arasında mevcud olan karışıklığı ve hoşnutsuzluğu kimse bizim kadar bilemez. Biz vakıa birkaç sene Araplardan uzak kaldık. Fakat şimdi kendimize kafi derecede güvenip ve kudretimizi bildiğimiz için İslamiyet"in mukaddes yerlerinin Musevilerin ve Hıristiyanların nüfuzunun altına girmesine mani olacağız." 

(Aranızda İslamiyetin Mukaddes Yerleri neresi bilmeyen varmı?)

"Binaenaleyh şunu söylemek istiyoruz ki; buraların Avrupa emperyalizminin oyun sahası olmasına müsaade etmiyeceğiz. Biz şimdiye kadar dinsiz ve İslamiyet"e lakayt olmakla ittiham edildik. Fakat bu ittihamlara rağmen Peygamber"in son arzusunu yani, mukaddes toprakların daima İslam hakimiyetinde kalmasını temin için hemen bugün kanımızı dökmeye hazırız. Cedlerimizin, Selahaddin"in idaresi altında, uğrunda Hıristiyanlarla mücadele ettikleri topraklarda yabancı hakimiyet ve nüfuzunun tahtında (altında) bulunmasına müsaade etmiyeceğimizi beyan edecek kadar bugün, Allah"ın inayeti ile kuvvetliyiz. Avrupa bu mukaddes yerlere temellük etmek için yapacağı ilk adımda bütün İslam âleminin ayaklanıp icraata geçeceğine şüphemiz yoktur."

Bu cümlelerde Atatürk ne kadar dinsiz bir adam değil mi arkadaşlar :)))) 

Bu cümlelerde islamiyetin Peygamberin vasiyetini yerine getirmektende bahsetmiyor zaten... Tüh :))))

Yaşasaydı Arabistan yarım adasının Türkiye sınırlarında olacağını söylememe gerek yoktur heralde :)

Çok açık bu ifadesinden sonra denilebilir ki; Atatürk islamiyetin geleceği hakkında savaşıp kan dökmekten bile bahsedecek ki bunun islami adı cihad dır... 

Ve bu değeri araplara yok ettirmeyecek kadar da müslümandır.

Kim diyebilir bu ifadesini okuduktan sonra Atatürk dinsizdi... 

Dikkat! Diyorki; Bu uğurda kan dökülür bu iş Arapların dini kendileştirme çabaları ile geçmez! 

Musevi ve Hristiyanlarda kabe yi kaptırmayacağız!

Düşünün nasıl muhteşem bir zihniyetki Arap yarım adasını alıp büyük ortadoğu projesine çomak sokacak (80 yıl önceden) Hemde bunu büyük ortadoğu porojesi olmadan çok önce yapmaya kalkacak! Ben yemekten sonra ne içmek ister canım onu bilmiyorken, 80 yıl sonrasını bir insan nasıl bildi

Şimdi bir taneniz bana lutfen desin... Ortadoğu"nun ele geçirilmesi ve önemini Avrupanın orada emperyalist oyun sahası kuracağını 80 yıl önce nasıl ve nereden bildi

Dinin Arabikleştirildiğini ve Mukaddes toprakların din adı altında paylaşmazlığının bu seviyede olacağını nasıl bildi 

İşte nasıla cevabım yok ama bildiye cevabım var! Bildi... Bunları bilmiyorda attı tuttu mu? :))))

Çok açık ifadeyle Peygamberin vasiyetini yerine geitrmekten bahsediyor. Burada gerçek Atatürk var arkadaşlar! 

Zübeyde Hanım büyüttü de kuran kursalarına gittide sevdi yada nefret etti islamiyetten laflarına çekilmeyecek kadar müslüman! 

İslam Peygamberinin vasiyetini omuzlayacak kadar müslüman! 

Mukaddes adledilen topraklar ve Allah tan bahsedecek kadar islamiyeti toprak ve değer bütünlüğüne kadar savaşa girecek kadar müslüman! 

Şaka değil, İslamiyet için kan dökmekten bahsediyor!!!

Neymiş... Atatürk dinsizmiş, küçükken dayak yemiş büyümüş tekkeleri kapatmış bütün islamiyeti yok etmiş! 

Türkiye bugün islamiyetin en özgür yaşandığı ülkedir. 

Bir karış sakalınız kısalınca sokakta kırbaç cezası yemiyorsanız yada peçeniz yok diye taşlanarak öldürülmüyorsanız yada Müslüman"sınız diye toplumda terörist damgası yemiyorsanız, hepsi Atatürk sayesindedir! 

Özgürlükler ülkesi Amerikaya git de bakalım sokakta ben müslümanım diye bağır ne yaparlar adamı :)

Özgürlükler ülkesi diye iteledikleri sahtekarlık bu işte... 

Bizde özgür değiliz diye ağlayalım! Arabistanda çık dolaş bakalım boynunda haç ile... Turist olarak gitmiş ol bakalım öyle ne olacaksın? :))))

Ama ben kızıyorum bazen ona... 

Ben bilsemki 80 yıl sonra arkamdan diktatör diyecekler dinsiz diyecekler, karı düşkünü diyecekler ... Niye uğraşıyım bunu diyen bi ton adam için yıllarımı canımı dişe takayım? 

Gecemi zevkü sefalarda kadınlarla... Harem kurardım harem! :)))) Dinsiz İslamiyet"i yok etti diyeceklerse arkamdan uraşmazdım, uğraşsam kaç yazar... Birde önüme geleni oyardım... diktatör diyecekse bana halkım ne gereği var kızdığıma bile nazik olayım susayım! Atatürk hiç mi kızmadı sanarsınız? Kızdı ama kırmadı!!!

Araplar müslüman olmayanı kamçıladı. 

Amerikalılar İslam"da olanları dışladı... 

Türkiye özgür din platformunda dışlamanın olmadığı tek alan olduğu için din çekiştirilir, bu alan serbest... kontrol edebilinen alanlarda yöneten insanlar kontrol edemedikleri yerlerden rahatsız olurlar...

Bunları söyleyen savunan bu kadar açık halkı direk bilinçli kandıran çok açık ifadeyle söylüyorum: onun bunun çocuğu değilde nedir? 

Atatürk"e dinsiz yapıştırmasını yapıştırıp konuyu saptırmayın artık! Geçtim vicdanı... Haksızlık edilmesini... Bariz bu halk bu kadar ***** yerine konur mu?

Atatürk o kadar müslümandır ki... Dini vasiyet bıraktı! bu vasiyet ortadoğuyu din oyunları merkezi etmeyin. Orası oranın asıl nüfusuna halkına ait mukaddes topraklardır dedi! 

Açıkça Arap-Musevi-Hristiyan çatışmasından bu bölgeyi çıkartalım dedi!

Hala guruplarıın tartışma yerlerinde bir kaç cahil "Can Dündar bize Atatürk "ü anlattı" yazan *****lar geliyor... (Neden böyle yazılarda sağlam bi küfür etmek ayıp sayılırki.. off of! )

Atatürk "ün üzerinde bir "ihram" olan fotoğrafı var arkadaşlar... O konuyu da başka zaman işleyeceğim... isterseniz araştırın bakalım ümreye mi gitmiş, hacca mı? 

Bu sorunun cevabında ağzınız bir karış açık kalır.... :)))

Bütün bu dini tarafına rağmen halkından siyasetten o kadar inancını uzak tutmayı bildi ki... İşte bu ona dinsiz gözüyle bakılmasına sebep oldu. 

Nekadar acı ! İnancını bu kadar savunan bir liderin profesyonelce bu inancıyla hareket etmeyecek kadar zeki olması ve inancını doğru anlaşılması için kendi diline çevirmesi bile onu dinsiz yapmaya yetiyor değil mi... Çok yazık...

Önünde dini kuvvet olarak kullanabileceği ve tüm dünyaya diz çöktüreceği Halifelik vardı! Egoyla hareket eden hitler, musolini, napolyon v.b. bir çok lider toprak daha fazla ülke diye kıvranırken, o halkım özgür kalsın dedi ve sınır çizdi. Halife olması tamamen elindeydi!....

Ya şu adama dinsiz demeyin! kanıma dokunuyor! İnançsız demeyin! 

Sizin bunu demeniz de ki özgür konuşma hakkınızı bile o sağladı be! 

Nankörlük yada şerefsizliğinde sınırı olur! 

Ermeniler yahudiler museviler hristiyanlar müslümanlar hepsi şimdi bir ağızdan Atatürk bizi doğradı yok etti inancımıza laiklik geitrdi içine etti diyor... 

Bakın dünyaya... Ermeniler çırpınıyor... Yahudiler aynı! Ülkedeki Müslümanların nasıl Atatürk "düşmanı edildiğini anlatmama gerek bile yok! 

Laik ve müslüman diye taraflar oluşturdu insanlar!!!! 

Rezalet haldeyiz! bir tane lider çıkıp demiyor ki, Laiklik ideolojik bir yaklaşımdır müslümanlık vicdani birşey!!! 

Laik olmanın yada olmamanın müslümanlığın içi dışı hiç bir yeriyle alakası yok! Elmayla, armut karşı karşıya gelirmi? 

Ne aynı konu, ne aynı kavram, ne benzeş... Ona rağmen laik ve müslüman taraf oluşturdu bunlar bizlere! 

Gerçek inançtan soğutuldu halk! Müslümanlık haricinde herşey veriliyor halka! 

Özgür ülkede dinini açıklayamaz halde insanlar! Ya aşırı dinciler, ya aşırı dinsizler piyasada kavgada! 

Ve bu iki kesim gerçekten inanan ve gerçek vatan sever Atatürk "çüleri gölgeliyor!

Atatürk bunun için bu konuşmayı yaptı göremiyor musunuz?

Araplar ya da Hristiyanlar ve Musevilere dini bırakmamak ne demektir? :))))

Bana Yusuf adın deniyorsa yada bana adın musevilerden geliyor yosef deniyorsa! Bu ülkede özgürlük zedelenmiş demektir! İki uçta beni çekemez kendisine!

Atatürk figürü vatan millet sembolu iki rozette iki resim değildir! 

Atatürk figürü saçmalayanları ortadan seyredip sağ sol olmamak! 

İnanıp inancını saldırı niteliğinde kulllanmamaktır!!! 

Bugün Tayyep dini özgürlüğümüzü verdi diye kandırılan halka dini özgürlüğünü bırak vermeyi birde aldığının farkında olsalar bir tane adam Tayyep"i desteklemez!

Atatürk bize çok daha derin mevzuları vasiyet etti böyle... Eeee? bugün ne yaptık! öğüt vasiyet nasihat dinleyemiyoruz bile...

Sevgiler...
Dr. J. Erdem
http://www.milliyetciforum.com/ dan alınmıştır. 

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...