10 Mart 2012

KİMSEYE İHTİYAÇ DUYMADAN MEDYUMLAŞ..20

Bu bölümde yeni bir tesirli Dua oluşturma yöntemi açıklanacaktır. Bu yöntemde yine özel yardımcılar bulunacak ve işlerimizde görevlendirilecektir. Uygulama aşağıdaki gibidir.
A. Aşağıda maddeler halinde verdiğimiz bilgiler Arapça olarak yan yana yazılır, sonra (18) numaralı tablodan her harfin Ebced karşılığı alınır ve toplanır.
  1. Kendi İsmin (Kitabın son bölümünde isimlerin Arapça yazılışı bölümünde)
  2. Amacının açık yazılışı, istediğin kişinin ismi ya da gerçekleşmesini istediğin iş.(İsimler son bölümde, Talep ve işler 22 numaralı tabloda)
  3. İlk iki maddedeki kelimelerde geçen harfler arasında hangi tabiatın harfleri fazla ise o tabiatın tüm harfleri alınacak (tablo no : 19)
  4. Yapacağın işte kullanmak için Esma-ül Hüsna'dan seçtiğin isim yada isimler.(Esma-ül Hüsna bölümünde)
  5. Kendin için yapıyorsan kendi gezegenin ismi, başkası için yapıyorsan onun gezegeninin ismi, birine kendini sevdirmek için yapıyorsan sadece onun gezegeninin ismi.(tablo no : 26)
  6. İşi yapacağın günün ismi (tablo no : 25)
  7. Günün hizmetlisinin ismi, iyi işler için iyi hizmetli, kötü işler için kötü hizmetlinin ismi. (tablo no : 27 ve 28)
B. Toplanılan sayısal değer harfe çevrilir ve bir kelime oluşturulur. (tablo no : 18)
C . Çıkan kelimenin son harfine bakılır,(tablo no : 21) erkekse 5 defa, dişi ise 4 defa her harf teker teker Bast edilir (tablo no : 23)
D. Bast'ta bulunan sayısal değerler harfe çevrilir ve yan yana yazılır.(tablo no : 18)
E. 5 defa bast edilmişse harfler beşer beşer, 4 defa bast edilmişse, harfler dörder dörder alınır ve yeni isimler oluşturulur.(tablo no : 15)
F. Bu isimlerin sayısal değerleri toplamı En büyük Ebced hesabı tablosu kullanılarak bulunur ve adedince okunur. (tablo no : 20)
G. Bütün isimlerin adetleri toplanır ve bulunan rakamdan 51 çıkarılır ve kalanı harfe çevrilir sonuna başına konur ve iyi hizmetlinin ismi bulunur. Aynı rakamdan 316 çıkarılır ve kalanı harfe çevirilir sonuna, başına, konur ve kötü hizmetliyi bulunur.
H. Bulunan yardımcılar oluşturulan yemin ve Duada kullanılır. (Yemin dua bölümü)

YEMİN VE DUA
Türkçesi
Geceler ve gündüzler boyunca, haşir ve karar gününe kadar Salat ve Selam Allah'ın bilgisinin adeti kadar Peygamberimiz Muhammed ve ailesinin üzerine olsun. Şükür Alemlerin Rabbi Allah'adır Allah'ım sen benim Rabbimsin ve ben senin kulunum. Allah'ım bizim ibadetlerimiz, Dualarımız ve hayırlarımız az, isteklerimiz ise çoktur, Allah'ımız ise her şeyi görür. Allah'ım sen bir kimseye bir şey vermek istersen buna hiç kimse engel olamaz ve senin verilmesini engellediğine hiç kimse bir şey veremez ve senin olmasını istediğin bir şeyi hiç kimse engelleyemez, sen her şeye Kadir olan sensin. Allah'ım (Burada istek anılacak) Bu Duamı (Sonu Ayil ile biten Hizmetlinin ismi anılacak) hürmetine ve (Sonu Yuşin ile biten Hizmetlinin ismi anılacak) hakkı için ve (Allah'ın isimlerinden seçtiğin isim anılacak) isminin hakkı için kabul et. Ya Bed'ius semavati vel Ard, ya Zel Celali vel ikram ve ya Erhamer rahimin. Geceler ve gündüzler boyunca, haşir ve karar gününe kadar Salat ve Selam Allah'ın bilgisinin adeti kadar Peygamberimiz Muhammed ve ailesinin üzerine olsun, Amin.
Arapçası
Arapçasının Türkçe harflerle yazılışı
Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi bi adedi ilmullah madamel leyli ven nehar ila yevmil haşri vel karar. Elhamdulillahi Rabbil Alemin. Allahumme ente Rabbi ve ene abduke.Allahumme a'malune kalikun ve hacetune kesirun ve İlahune basirun.Allahumme la mania lima a'tayte ve la mu'tiya lima mane'te ve la radde lima kadayte inneke ala kulli şeyin Kadir. Allahumme icma'beyni ve beyne haceti ve hiye (1) bi hurmeti ya (2) ve bihakki (3) ve bihakki ismikel (4) ya Bedius Semavati vel Ard ve ya Zel Celali vel İkram ve Ehram errahimin. Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi bi adedi ilmullah madamel leyli ven nehar ila yevmil haşri vel karar, Amin.
Yemin ve Duada numaralı bölümlerde anılması gereken kelimeler.
  1. İstenilen kişinin ismi ya da istek.
  2. Sonu Ayil ile biten hizmetlinin ismi.
  3. Sonu Yuşin ile biten hizmetlinin ismi.
  4. KullandığınAllah'ın(CC) ismi veya isimleri.

ÖRNEK UYGULAMA
A. Buşra isminde biri Ali'ye kendini sevdirmek isterse öncelikle Ali'nin Burcunu bilmelidir.
1. Buşra (İsimlerin Türkçe yazılışları bölümü)
2 . Ali'ye kendini sevdirmek istiyor (isimler ve talepler bölümü)
3. 3 harf Ateş tabiatında, 7 harf Hava tabiatında,3 harf Su tabiatında ve 1 harf Toprak tabiatında en fazla Hava tabiatı harfleri olduğu için tüm Hava harflerini alıyoruz. (tablo no : 19)
4 . El Mucibu (Esma-ül Hüsna bölümü)
5 . Sadece Ali'nin gezegen ismi olan güneşi alıyoruz (tablo no : 26)
6. İşi Pazar günü yapmak istediğimiz için Pazar gününü aldık (tablo no : 25)
7 .İyi bir iş yapacağımız için Pazar gününün iyi hizmetlinin ismi olan RUKYAİL'i aldık (tablo no : 27)
Şimdi harfleri yan yana dizelim ve toplayalım :
Bu Harflerin Ebced ile toplamı (tablo no : 18) Toplam : 2541
B. Harfe çevirmek istersek ( 2 – 1000 – 500 – 40 – 1 ) = (tablo no : 18)
C . Kelimemizin son harfi olan Erkek bir harftir (tablo no : 21) bunun için isimi 5 defa Bast tablosundan Bast edeceğiz,(tablo no : 23)
921
1820
2561
2703
991
D . Bulduğumuz bu sayısal değerlerden yardımcılar oluşturmak için harfe çevirelim (tablo no : 18)
921…….….
1820 ……...
2561………
2703………
991………..
Sonra bu Harfleri yan yana yazalım
E . Sayıları beş defa Bast ettiğimiz için harfleri beşer beşer alıp isimler oluşturalım.
1. İsim
2. İsim
3. İsim
4. İsim
F. En büyük Ebcedle toplamı (tablo no : 20)
İsimleri oluşturma (tablo no : 15)
1 inci İsimin toplamı : + + + + = 1967 (ZAKAĞDA)
2 inci İsimin toplamı : + + + + = 2618 (KEBĞASSE)
3 üncü ismin toplamı : + + + + = 1949 (EBĞAZCE)
4 üncü isimin toplamı : + + = 1179 (ZASAA)
Bulunan isimler adetlerince okunur.
G . Bütün isimlerin adetleri toplanır :
1976 + 2618 + 1949 + 1179 = 7722
İyi hizmetli için : 7722 – 51 = 7671
7 – 1000 – 600 – 70 – 1
Başına sonuna ekleyip işimizin İyi hizmetlisinin ismini bulalım. (YA ZEĞHA'YİL)
Kötü hizmetli için : 7722 – 316 = 7406
7 – 1000 – 400 – 6
Başına sonuna ekleyip işimizin kötü hizmetlisini bulalım .
(Bİ HAKKİ ZEĞTEVYUŞİN)
H. Şimdi Yemini ve Duayı oluşturalım (Yemin Bölümü)
Türkçesi
Geceler ve gündüzler boyunca, haşir ve karar gününe kadar Salat ve Selam Allah'ın bilgisinin adeti kadar Peygamberimiz Muhammed ve ailesinin üzerine olsun. Şükür Alemlerin Rabbi Allah'adır. Allah'ım sen benim Rabbimsin ve ben senin kulunum. Allah'ım bizim ibadetlerimiz, Dualarımız ve hayırlarımız az, isteklerimiz ise çoktur, Allah'ımız ise her şeyi görür. Allah'ım sen bir kimseye bir şey vermek istersen buna hiç kimse engel olamaz ve senin verilmesini engellediğine hiç kimse bir şey veremez ve senin olmasını istediğin bir şeyi hiç kimse engelleyemez, sen her şeye Kadir olan sensin. Allah'ım Leyla oğlu Ahmet'in kalbini büyüle ve harekete geçir kalbinin aşkımla bütünleştir taki benim aşkımla deli olana ve bana gelene kadar. Bu Duamı ya Zeğha'ayil'in hürmetine ve Zeğtevyuşin'in hakkı için ve Mucib isminin hakkı için kabul et. Ya Bed'ius semavati vel Ard, ya Zel Celali vel ikram ve ya Erhamer rahimin. Geceler ve gündüzler boyunca, haşir ve karar gününe kadar Salat ve Selam Allah'ın bilgisinin adeti kadar Peygamberimiz Muhammed ve ailesinin üzerine olsun, Amin.
Arapçası
 Arapçasının Türkçe harflerle yazılışı
Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi bi adedi ilmullah madamel leyli ven nehar ila yevmil haşri vel karar. Elhamdulillahi Rabbil Alemin.Allahumme ente Rabbi ve ene abduke.allahumme a'malune kalikun ve hacetune kesirun ve İlahune basirun.Allahumme la mania lima a'tayte ve la mu'tiya lima mane'te ve la radde lima kadayte inneke ala kulli şeyin Kadir.Allahumme icma'beyni ve beyne haceti ve hiye sehhir ve harrik ve icme' kalbe Ahmet bin Leyla bi muhabbeti hatta yekune kel mecnun min hubbi ve yetini bi hurmeti ya Zeğha'ayil ve bihakki Zeğtevyuşin ve bihakki ismikel Mucib ya Bedius Semavati vel Ard ve ya Zel Celali vel İkram ve Ehram errahimin. Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi bi adedi ilmullah madamel leyli ven nehar ila yevmil haşri vel karar, Amin.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...